تاپیکت رو خوندم عزیزم... چند سالی از من کوچک تری اما از نوشته هات متوجه جهان بینیت و درکت از روابط شدم.
شما برخلاف جریان غالب خیلی منطقی تمام شواهد رو داخل رابطه ات بررسی کردی و نظر من رو بخوای این رفتار فت...ش تلقی نمیشه، در واقع همون نگاه جنسی و لذت از روابط متعدد با زنان دیگه هست اما به گونه ای که طرف مقابل نمی تونه مرزش رو تشخیص بده که آیا داره بهش نگاه جنسی میشه یا صرفا صمیمیت و روابط روشن فکرانه هست!
ریشه این رفتار می تونه چیزای مختلفی مثل عدم جسارت و ترس از پس زده شدن از سمت زن های دیگه باشه، پس فرد با هوشمندی میل خودش رو با روش های مختلف ارضا می کنه که شاید به بستر منتهی نشه اما عملکردش همون لذت و دوپامینه.
یا اینکه فرد تحت تاثیر ارزش های خانوادگی یا محیطی باورهایی رو داره که مانع از ورود عمیق تر به موضوع میشه و در همین حد سعی می کنه دوگانگی وجودش رو کنترل کنه که هم به میلش رسیدگی کنه و هم وقتی ارزش ها و باورهاش اومدن وسط بگه من که کار بدی نکردم، من که با زنان مختلف هم بستر نشدم!!
در هر دو صورت به نظرم فرقی نداره و این رابطه به درد شما نمی خورد و تصمیمت درست بوده.
گرایش به زنان یا مردان دیگه مخصوصا اگر جذاب و زیبا یا دارای یک مزیت نسبی باشن کاملا یک چیز طبیعیه و اگر کسی وجود این میل رو در خودش انکار کنه واقعا نمی شه ازش پذیرفت!
اما تفاوت بین آدم های سالم و ناسالم از نحوه برخورد با این افکار و گرایش ها شروع میشه. به قول تراپیستم ما نباید خودمون رو بابت فکرهایی که تو ذهن ما میان سرزنش کنیم چون کنترلی روش نداریم اما باید اون هارو به خوبی مدیریت کنیم و چون ما مسئول تصمیمی هستیم که می گیریم.