2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1404810 بازدید | 78107 پست
حال اين روزهاى شما كاملا با تمام وجودم درك ميكنم يكم قبلتر از شخصيت و روحيات خودم گفتم ولى روزهاى بع ...

خیلی حال عجیبیه واقعا نمیدونی این همه فکر بیخود از کجا سرازیر میشه تو سرت 

اطرافیان همه درک میکنن مثل حرف شما نمیگن عالی هستی و اینا ولی همراهن اما امان از خود آدم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم خدا بهتون سلامتی و توانی بده که از پسش بر بیان همه ی خانما شرایط شما رو داشتیم گلم می گذ ...

ای جانم چقدر چسبیده اون خواب 

دختر من هنوز جیغاش شدت نگرفته ولی داره شروع میشه همین الان یه هو جیغ کشیر تو بغلمه دارم مینویسم‌😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی حال عجیبیه واقعا نمیدونی این همه فکر بیخود از کجا سرازیر میشه تو سرت اطرافیان همه درک میکنن مثل ...

عزیز مکمل و تقویتی میخوری؟گاهی ازدست دادن اهن و کم خونی هم باعث بهم خوردن خلق وخو میشه 

من تا شش ماهگی پسرم ارزو به دل بودم با شوهرم همزمان بشینیم سر سفره 

تصور کن یه نوزاد از هفت صبح تا یازده شب ونگ بزنه بی دلیل 

انقدر دکتر بردم هیچ کدوم علت نفهمید بعد از شش ماهگی کم کم بهتر شد 

من مادرپدرم خاتواده همسرم وحتی همسایه ها میومدن کمک 

باورش سخته ولی روزای سختی رو گذروندم 

خداروشکر کن یه نوزاد عزیز و سالم و ارومی داری 

هزار ماشاالله باشه به زندگیتون 

مواظب سلامتی خودت باش 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

امان از دخالت آرام جونهمسرت و بذار کنارخودت وارد میدون شودر ضمن به حرفشون منطقی فکر کنممکنه بعضیاشون ...

سلام عزیزم.

متأسفانه به دوستان هم گفتم مقصر خودم هستم.

که پیشاپیش اعلام کردم از روی سادگی.

البته سوال پرسیدند ساده جواب دادم نمیدونستم‌ اینطور میشه.

بعد اینکه مستقل جان من رو خودشون هزار بار اعلام کردند که خیلی حواسش به جیب شوهرش هست.

پس میدونند خرج الکی رو دستش نمیزارم.

اما انگار تو این دوره خرج کنی عزیزتری.

والا کم کم دارم‌ موافق ضرب المثل زنی که خرج نداره ارج نداره میشم.

حالا جالبه دیروز خواهرشوهرم پیام داده از بین اسمایی که گفتی فلان چیز قشنگ بود،منم گفتم تا خدا چی بخواد.

افتادم سر لج میخوام لیستم رو کلا عوض کنم.

قبلا اهمیت نمیدادم الان نمیدونم چم شده.

@خانم_مستقل    

راستی یادم رفت بگم دلم میخواد نظراتشون رو به اعضای بدنم بگیرم اما از اونطرف اخلاقای مزخرفشون هم میشناسم😄

مثلا وقتی لیستم رو گفتم،سر هر اسم یک مسخره بازی در آورند

مثلا گفتند وای خیلی مذهبیه،خیلی خارجیه،سخته،قشنگ نیست،اسم فلانیه که بدمون میاد ازش.

مثلا میگم نورا،میگن إ صداش میزنن نوره(پودر موبر)

بعد میترسم در آینده همین حرف ها رو ادامه بدند و مسخره کنند بچه رو.

@خانم_مستقل راستی یادم رفت بگم دلم میخواد نظراتشون رو به اعضای بدنم بگیرم اما از اونطرف اخلاقای مزخ ...

سلام عزیزم.

به سلامتی انشالله به دنیا بیاد گل فرزندتون..

برای منم مشابه این اتفاق افتاد و در حدی که من اسم گفته بودم و قبل به دنیا اومدن بچه،پدر همسرم زنگ میزد و میگفت فلانی(بچه ای که هنوزدنیا نیومده) چطوره؟

خیلی حرص درآر هست ها......

منم چیزی نگفتم،ولی هردفعه که پیش می اومد،همون اسم انتخابی خودم رو می گفتم ،و حتی گفتم به همسرم هر اسمی بذاری،من اینو صدا میزنم....و وقتی تو شکمم بود و باهاش حرف میزدم به اسم خودش صدا میزدم.

خلاصه اینکه اسم دخترم اونی شد که من میخواستم.

بهترین کار اینه که بحث نکنی،اون هم در جمع.....

اگر خواهرشوهرت اسم مسخره کرد،وقتی تنهاست بگو هر اسمی رو میشه مسخره کرد،مثلا اسم شما که اینقدر قشنگه میشه ........

به مادرهمسرت بگو شما ماشالله این چند بچه ای که دنیا آوردین رو اسم انتخاب کردین،حالا حق منه که اسم بچه مو انتخاب کنم....

سلام عزیزم.به سلامتی انشالله به دنیا بیاد گل فرزندتون..برای منم مشابه این اتفاق افتاد و در حدی که من ...

سلام عزیزم صبحت بخیر🌹

سلامت باشی عزیزم

خدا گل دخترتون‌ رو‌ حفظ کنه

نه اصلا بحث نمیکنم و جواب نمیدم

دقیقا مثل اسمم،آدم آرومی هستم

اما بعضی وقتا حاضر جوابی خوبه که فکر نکنن ساده ای😄

نه دیگه کاریشون ندارم و اصلا نمیگم،حتی اگر گفتم و باز عیب و ایراد گرفتند جواب از پیش حاضر شده دارم.

میدونی مشکل اینه که مادرشوهرم فکر میکنه خدایگان سلیقه هست و فقط خودش بلده.

اصلا تو ذهنش نمیره انسان ها متفاوت خلق شدند.

مثلا فقط رنگ مورد علاقه ی خودش رو قبول داره بقیه رو مسخره میکنه.

منم قبلا برام مهم نبود اما الان میترسم در آینده روی بچم تأثیر بزارن.

سلام عزیزم صبحت بخیر🌹سلامت باشی عزیزمخدا گل دخترتون‌ رو‌ حفظ کنهنه اصلا بحث نمیکنم و جواب نمیدمدقیق ...

عزیزم اینجور افرادی ک شما می گین همه جا هست

خیلی سخته باهاشون کنار اومدن

من چند نفر از فامیل و دوستامون اینجورین

هرچی اونا دارن قشنگه هر چی نداره عقه

هر کاری اونا می کنن عالیه و بقیه هیچی

مثلا من وقتی میریم پارک یا کافه حواسم ب دخترم هست میگم زیاد دور نشین

بعد ی خانمی گفت شما خیلی حساسین 

من بچهدهام مستقل و آزاد و ....خیلی 

منم گفتم بله  وقتی توومحیط شلوغ باشم

بیشتر حواسم ب بچه م هست

شما هر جوری ک راحت هستین برخورد کنید

من حق ندارم توی تربیت و برخورد شماها نظر بدم

چون شرایط زندگی هامون یکسان نیست 

دقیقا همون شب بچه ش تو پارک خوابید وسط جمع هی مادرش لقمه می زاشت دهنش

اگر ی مادر دیگه اینجوری بر خورد می کرد صدتا حرف می زدن

می خوام بگم اینجور افراد خیلی از خود راضی هستن

سلام خانما صبحتون بخیر 

ی شهر خوب تو شمال ک هم دریا نزدیم باشه هم جنگل 

ب من معرفی کنید 

و ی سایتی هم بود ویلا داشت قیمت مناسب میشه اونم بهم بگید 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

97 یه کاربری داشتم. ترکید... دوباره امسال عضو شدم. ولی خاموش 3 ساله مدیریت و اینجا رو میخونم.

آها که اینطور، چون گفتی شناخت داری و تاپیک مدیریت پیامی تا حالا ازت ندیده بودم به همین خاطر پرسیدم.

خوش اومدی و خوب شد که از خاموشی دراومدی🥰😍

سلام خانما صبحتون بخیر ی شهر خوب تو شمال ک هم دریا نزدیم باشه هم جنگل ب من معرفی کنید و ی سایتی هم ب ...

اگه مازندران بخوای بیای غرب رامسر و عباس آباد اینطورین و متل قو تقریبا. ولی متل قو و رامسر قیمت ها یه ذره بیشتره. عباس آباد یه ذره مناسب‌تر هست. از دریا تا جنگل 7.یا 8 کیلومتر هست که از همون جاده به سمت کلاردشت هم میشه رفت خیلی جاده ی قشنگیه. قدم به قدم کافه رستوران هست فک کنم بعضی اونا شب برای خواب هم اجاره بدن ولی اتاقک هست دیگه، فقط میشه خوابید. ولی ویلا و سوئیت تو شهر بگیرین بهتره. 

@ای_داد_بیداد    

جیران گلی سلام

همه پیام هات قبول دارم و دلشتم و خیلی هم دوست دارم 😘💐🌹

ولی اون پستت تو مدیریت واقعاااا درست نیست.... و اون خانوم که تازه اومده بود حرف حق زد به یاس ..... خیلی به معصومه تیکه می انداخت.....و خیلی بد حرف میزد به کاربرااا.... همه رو ریپلای میکرد.... و دخالت... ولی کسی به خودش حرفی میزد پاچه میگرفت. 

حرفاش هم همه اش دروغ بود... و خیلی چیزهای دیگه 

طرفداری_کور_کورانه# 🤣🤣🤣

#طرفداری_نکنیم_از_آدم_‍دروغگو

جیران_خیلی_پستات_دوست# _دارم

جیران_عشقی#  

جیران_تاپیک_سمزدایی_شد#  بزار تمیز بمونه از دروغ و تعریف الکی از خود کردن(منظور کاربر موردنظر هستا نه شما که

گلی 💐) 

#برخورد_بد_حرف_زشت_حلالیت‍ _برنمیداره😎😜

جیران_دوست_داریم_عشقه# 💃🏻💃🏻💃🏻🌹💐💐💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌