2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407100 بازدید | 78272 پست
ممنونم که نظرتو گفتی❤️، آره عزیزم رفتم و راضیم از رفتنمدختر داییم خیلی از دیدنم خوشحال شد،با خاله ها ...

الهی عزیزم چه حس خوبی 

الان انگاری یه لایه ی زنگ زده از روی قلبت برداشتن 

شاید این اتفاق یه تلنگری باشه تا بازماندگان بیشتر بهم سر بزنن و قدر همدیگه رو بدونن

واقعا حس خوبی گرفتم که مشورت و نظر دوستان مفید بوده براتون 🌷

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ممنونم که نظرتو گفتی❤️، آره عزیزم رفتم و راضیم از رفتنمدختر داییم خیلی از دیدنم خوشحال شد،با خاله ها ...

خوشحالم که تونستم کمکتون کنم. امیدوارم خدا عمر باعزت و تن سالم به پدر و مادرتون ببخشه. شاید این اتفاق باعث شه بهم نزدیکتر بشید. ❤️❤️بازم خدا رحمت کنه دایی تون رو. 🤲🏻🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ميدونين من روحيات زنانه ام كمتره 😄 يكى از قضات تجديدنظر كه من رو بيشتر ميشناختن هميشه ميگفتن شما اگ ...

عزیزم مطمعنا مدارس غیر انتفاعی از تظر کم بودن تعداد دانش اموز و داشتن برنامه های جانبی و کاردستی مثلا داشتن اتاق پژوهش و ازمایش ...میتونن برای درسای ریاضی و علوم بچه ها بهتر جواب بدن 

اما من خودم سه سال پسرم رو فرستادم غیر انتفاعی فقط سال اول رو راضی بودم چون معلم واقعا وقت میزاشت برا بچه ها چون هم تعداد کم بود هم باید کارکرد خوبی ارائه میداد تا ادامه ی همکاری داشته باشن باهاش

اما هزینه های جانبی بالا بود جشنها مراسمها هدیه ها .....و از طرفی معلمها بیش از حد از بچه ها تعریف و تمجید الکی میکردن و همیشه خ خ میدادن 

سال چهارم بردمش دولتی از شانس خوبم معلمهای جوان با انگیزه و پر شوری داشت که کلی پیشرفت کرد طرح جابر رتبه آورد و حتی نمونه دولتی هفتم قبول شد 

اگر مدرسه ی دولتی معلم هاش نزدیک بازنشستگی و مسن نباشن خیلی عالی هست 

هرکدوم یه خوبی یه بدی داره باید بازم بسنجین کدوم میچربه به اونیکی

عاطفه امروز یه پست تو اینستا دیدممرده از ۴ تا زن ۱۰۴ تا پسر داشتمیگفت خمار دختر موندم😄تو پیج مازیار ...

خدای من 

هر خانم 26باز زایمان داشته وای نفسم گرفت 

چقدر خوبه که حس خوبی رو تجربه کردی🥰انشاالله از این به بعد برای شادیها دور هم جمع بشین🙂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
الهی عزیزم چه حس خوبی الان انگاری یه لایه ی زنگ زده از روی قلبت برداشتن شاید این اتفاق یه تلنگری باش ...

بله درسته، اگه نمیرفتم همیشه تو ذهنم و دلم ناراحت میموندم.

خدا رو شکر بابت داشتن دوستان خوب.

الهی همیشه شاد باشید

خوشحالم که تونستم کمکتون کنم. امیدوارم خدا عمر باعزت و تن سالم به پدر و مادرتون ببخشه. شاید این اتفا ...

فدات عزیزم، خدا به شما و خانوادتون هم شادی و سلامتی پایدار عطا کنه🥰😘 

راستی مهسا جان کاربر جدید هستی یا قدیمی با کاربری جدید؟ 

مهسان جون فک کنم افسردگی رو گرفتم چون بغض و گریه رو دارم هنش دست خودم نیست

سلام عزیزم خدا بهتون سلامتی و توانی بده که از پسش بر بیان  

همه ی خانما شرایط شما رو داشتیم گلم می گذره  

خود من ک خیلی گریه می کردم بخاطر بی خوابی

ااوووفففف چندین شبانه روز خواب کاملا بیدار بودم  

یادمه دختر بزرگم چند ماهه بود از فرط خستگی به شدتی مریض شدم

بعد از آمپول و سرم سر شب خوابم برد تا صبح همسرم بچه رو نگه داشته بود 

بچه ی ک ی سر جیغ می زد 

اون خواب به حدی یهم مزه داد

که به همسرم می گفتم اون شب بهترین شب زندگی م به حساب میاد. 

بعد از چند ماه بیداری

ولی دیگه تا ۲ سالگی ش خواب درستی نداشتم 

سلام یکی لطف کنه بگه این هارد ۳ تومنه یا سیصد هزار تومنه

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
آره منم دارم سنتی پیش میرم حس میکنم کم تر شده ولی تا کلا بره طول میکشه ممنون از همتون دلمو گرم کردین

حال اين روزهاى شما كاملا با تمام وجودم درك ميكنم 

يكم قبلتر از شخصيت و روحيات خودم گفتم ولى روزهاى بعد زايمان اصلا و ابدا ازون شهصيت با جنم و محكم من خبرى نيود 

عجزززز شدددديييدددترين حالتش رو در وجودم نشون ميداد يعنى خدا ميدونست كه من چقدر حالم بده همش حالت گريه و بغض داشتم بدون كمترين حرفي اشكم سرازير بود حالم بد بود 

و حالا ميفهمم افسردگى بعد زايمان خيلي خيلي بد هست 

شما بهترينى اصلا خودتو سرزنش نكن 

كاش بعد زايمان همه بجاى نصيحتهاى تكرارى و الكى بيان فقط بگن عزيزم تو عالي هستى فقط فكر خودت باش بچه بزرگ ميشه و اصلا و ابدا اين روزها يادش نميمونه اصلا دلت براى بچه نلرزه 

فقط فكر خودت باش تو بايد سالم باشي توى مادر از بين رفتى تا اين نوزاد دنيا بياد 

بيخيال همه دنيا باش فكر خودت باش 

فداى سرت كه زردى گرفته فداى سرت كه شير نميخوره فداى سرت اگر شيرت كمه اگر چرب نيست و   و.  و.   و ….. 

چون تو مقصر هييييييچ كدومش نيستى ❤️ 

قشنگ با خيال راحت كنار نوزادت بخواب لذت ببر و اصلا حرص نخور 🥰

فدات عزیزم، خدا به شما و خانوادتون هم شادی و سلامتی پایدار عطا کنه🥰😘 راستی مهسا جان کاربر جدید هست ...

97 یه کاربری داشتم. ترکید... دوباره امسال عضو شدم. ولی خاموش 3 ساله مدیریت و اینجا رو میخونم. 

نمیشه بچه مدرسه معمولی بره ولی سرمایه گذاری کرد که از کلاس هفتم بره تیزهوشان؟ بعد بره شریف و بره دان ...

ميدونى مستقل جان من اصلا بحثم اين هست كه براى درس خون شدن و دانشگاه خوب قبول شدن نيازى به اين موضوعات و اين كارا نيست چون تو خانواده من بدون اين داستانا دانشگاهاى برتر تهران قبول شدن 

اون روز هم حرف سر حلقه دوستانى بود كه بعدها ميتونن اثرات مهمى توى آينده بذارن وگرنه صرف درس بنظر من فقط علاقه و پشتكار ميخواد

يكى از دوستان من ٥ تا دختر بودن همشون پزشك متخصص شدن يك برادر داشتن كه پدرشون با تمام توان ماليش خرج اين يكى يدونه ش كرد كه درسخون بشه ولى در نهايت ديپلم هم با ضرب و زور پول گرفت ! 

حالا اين خواهرا كه اخريشون الان دانشجوى تخصص هست متولد اواخر دهه هفتاد هست فكر كنم و اينا هيچكدوم با غير انتفاعى و اين داستانا قبول نشدن ولي خيييلي تلاشگرن همگى