2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره شده دقیقا قیمه بود

چونکه دیر خبر دادن ساعت ۷ غروب گفتن میایم

و کلا به یه ورم بود چون خودشون دیر خبر دادن😁

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

اره شده دقیقا قیمه بودچونکه دیر خبر دادن ساعت ۷ غروب گفتن میایمو کلا به یه ورم بود چون خودشون دیر خب ...

من هروقت دیر خبر میدن کباب درست میکنم چون قیمه و قرمه سبزی رو از ساعت 3یا 4بار میزارم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

من هروقت دیر خبر میدن کباب درست میکنم چون قیمه و قرمه سبزی رو از ساعت 3یا 4بار میزارم

کباب هم نمیشد مرغ کم بود شوهرمم خونه نبود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!