2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411087 بازدید | 78577 پست
برای طبقه های پایین سروصدا نداره؟من هم خیلی دلم میخواست بخرم ازاین ترسیدمماراه میریم صدا میره طبقه پ ...

والا همسایه من تا حالا اعتراضی نکرده🤣 

نهایتش زیرش یه فرشی موکتی چیزی آدم میذاره 

به نظرم مشکلی نداره

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😅😅😅😅خیلی جیران اوضاعت خرابه🤣🤣🤣یک میلیارد بدی دپو کنی برم مدیریت گزارشت بدم تا بیان برات طومار ...

بخدا 

انقده ظرف هست دلم میخاد برم بخرم 

ببین من یه ظرف کوچیک میخرم، تو بگو یه قندون، میارم خونه بعد میره رو مغزم میگم باید سرویسشو کامل کنم🙄

عزیز دلم الان این قولنامه، مشخصات موجر رو چی نوشته؟؟ ببین قربونت بشم من خیلی حس خوبی به داستان ندارم ...

خداروشكر رسيدم به اين پيام و خيالم راحت شد وقتى پيام مارتين جان رو ديدم كلى حرص خوردم كه نكنه بيگدار قرارداد بنويسن با شخصي كه اختيارات نداره 

چقدررر هم زياده متاسفانه اين مدل پرونده ها 

سلام عزیزم قیمتش چقدره و کیفیت داره این مارک؟؟

۱۲لیتری من قسطی خریدم ۴۲۰۰ ولی ترب از ۳۲۰۰ شروع میشه

خیلی چیزا باش سرخ کردم عالیه هم جنس بدنش هم دماش

چندتا از اشناهامون که خریدن دیدم راضین منم خریدم

جیران جون لحاف تشک و ظرف و اینا ک خوبه ما علاوه بر اینا که صدساله هستن و اضافه شدن هر سالما یه زیرزم ...

شما هم ترکی؟؟؟؟ 

اصلا یه وعععععضی😁😁🤣🤣🤣 

ما خونه مادریم ویلایی بود، جابجا شدیم رفتیم آپارتمان، سه سال اون ویلایی بدون سکنه موند، به نظر خودمون تمام وسایل رو برده بودیم، ولی قشنگ اندازه یه زندگی که کسی بیاد ساکن شه و استفاده کنه وسیله توش بود😁😁😁😁 

من خیلی روزا میرفتم اون خونه🤣🤣🤣🤣 

فکر کن کابینت ها همچنان پر ظرف بود غذا درست میکردم چایی میذاشتم درس میخوندم خیلی شبها هم میموندم. 

همین الان تو خونه خودم ۶۰ تا بانکه ادویه 🤕🤕🤕🤕 ۳۰ تا بانکه گیاهان دارویی، ۱۲ تا بانکه سبزی خشک ، ۶ تا بانکه قهوه و ۶ تا بانکه چای دارم😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

شما رو به خدای بزرگ میسپرم😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣 مرض جفت کردن دارم. یه چیزی میگیرم باید تکمیل شه. 

خیلی ریپلای های وحشتناک نزنید. نصفه نیمه وحشتناک باشه کافیه. قصد بستری هم ندارم. با تشکر.

سلام خانم گلا یه راهنمایی میخام اورژانسی هست لطفا هر کی میدونه زودی راهنماییم کنه من یه سرخ کن 8 لیتری خریدم بنظرتون کوچیک نیست برای ما که چهار نفریم میخاستم 12 لیتری بخرم سبد نداشت 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
شما هم ترکی؟؟؟؟ اصلا یه وعععععضی😁😁🤣🤣🤣 ما خونه مادریم ویلایی بود، جابجا شدیم رفتیم آپارتمان، سه ...

متن رو میخونم هی متعجب تر میشم 

منی که کلا سی تا بانکه دارم و همیشه ناراحتم برای تعداد زیادشون 

این پیامتون چقدر با روحیات من تناقض داره 

ما فارس هستیم اصلا این حجم جهیزیه ندیدم خواهر وسطی من بیست سال پیش عروس ترک ها شده دارم نگاه خانواده داماد رو به جهیزیه ش تصور میکنم🫥

یک عروس ترک زبان داریم که فکر کنم ماها رو دیده بود ترجیح داده بود خیلی وسیله نیاره😆

ققنوس
پی وی بلد نیستم عکس بفرستم همینجا میفرستم هستی؟البته اگه سایت یاری کنه

نبودم رفیق 

سایت خیلی اذیت میکرد 

کی میای؟😁  خواستم بنویسم عکس دوست پسرمو بفرست، گفتم الان تو دلت میگی پسر من اهل دوستی غیر مجاز با زن شوهر دار نیست، بهت برمیخوره🤣🤣🤣 

عکس دوستمو بفرست😁

اونور حرف از اسنپ شد من ی خاطره بگم 😁

همسر من آخر هفته ها زود از کار بیاد بعدازظهر میره تپسی یا مسافر کشی..

یکبار تعریف میکرد خانمی سوار کرد ...خانم می‌گفت این مسیر دور بزن 

همسرم گفت خانم کرایش بیشتر میشه

نکبت گفت اشکالی نداره 🥴

گفت ببین من اماده ام 😮

همسر : خانم من زن بچه دارم

نکبت: اولش همتون همینو میگید بعد وا میدید 😐

همسر : زد بغل گفت پیاده شو 

نکبت با داد و هوار مرض داری و...فحشای دیگه چرا سوار میکنی مشتری نیستی 😮😮😮

واویلا 😮😮😮🥴😐😐😐😐 

بعد همسر من بدتر از سادس میاد همه چی ب من میگه 😁

منم گفتم آفرین چقدر تو خوبی گل پسر 😍😁 😄

قیافه اون 😎😎😎😎😄😄