2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411279 بازدید | 78590 پست
وای ننه هنوز منو نشناختی خونه داداشم، انباریش نزدیک چهل متره🤣🤣🤣🤣 همش میگم خدایا یه خونه اون شکلی ...

اخ قلبم درد گرفت از این همه وسیله.... اعصابم خورد شد.... اصلاااا تحمل شلوغی ندارم و دور برم چیزی زیاد باشه. 

شوهرم میگه چاره نداری مبل هات هم بفروشی خونه رو خالی و یه دست ببینی🤣🤣🤣..... اینقد که از شلوغی بدم میاد. 

لباس هم کم دارم..... چون مرتب میندازم دور یا میدم به کسی و خلوتی دوست دارم👌🏻😎

ما الان انباریم فقط کارتن وسایلم هست هیچی توش نیست.... خدا کنه یکی پیدا بشه کل وسایلی که اضافه دارم بفروشم بره کابینت هام خالی و سبک بشه هی درش باز کنم و لذت ببرم💃🏻

به امید اینکه بیام بگم  کابینت هام خالی و سبک شدن✌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اخ قلبم درد گرفت از این همه وسیله.... اعصابم خورد شد.... اصلاااا تحمل شلوغی ندارم و دور برم چیزی زیا ...

من خیلی هاشوفروختم ایییینقدددر سبک شدم که نگو

دوتاکابیتت کاملا خالی

تازههه پلوپزوزودپز برقی وهمه رفت داخل کابینتا

آشپزخونه نفسسس کشیدبدبخت

یه قهوه ساز جانشد یه چایساز دم دستم موند وتمام

فرش داخلشم روختم🤣

لباس هم نگم هرچی بود نپوشیده بودیم بخشیدم

رنگ ورورفته هاهم آشغالی

تازه به اینجاختم نشد😁کل کمددیواری هاتخلیه شداینقدروسیله استفاده نشده پرت کردم وبخشیدم  خلوت شد

بالکن هاهم پاکسازی شد

یه پلاستیک بزرگ ازاونزباله های بیمارستانی میریزن

ازاونهافقط ازبالکن ها وسیله رفت بیرون😁

شوهرم میره میادمیکه فقط منو دورنندازی یاتودیوارنفروشی😆

ولی واقعا جون گرفتم

زیرتخت وداخل کشوهای تخت دوتا پلاستیک بزرگ هم وسیله رفت بیرون

خیلی حال داد

الهی ربی ومن لی غیرک💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی هاشوفروختم ایییینقدددر سبک شدم که نگودوتاکابیتت کاملا خالیتازههه پلوپزوزودپز برقی وهمه رفت د ...

حالت شدیداااااا خریدارممممم 💃🏻💃🏻💃🏻

اینقد حال میده این خلوتی و سبکی 😎

مساوی هست با یک میلیارد پول😜😜😜

مرسی که نظرتو‌ گفتی عزیزم🌹.مستقل جان اینجا صبح و شب نداره،بسیار جهنمی هست😄.یعنی قبلا میرفتم پیاده ...

آرام جان من داشتم جمع کردم بشدت زانو درد میاره در دراز مدت با اینکه من معمولی  راه میرفتم برای ورزشکار حرفه ای شاید خوب باشه و باید استفاده درست بشه من سی دی ورزش و تو خونه میزاشتم چون بچه دار بودم امکان نگهداریش و مهد و نداشتم ده کیلو رو با اون ۶ عدد سی دی  که مربی باشگاه آموزش میداد لاغر کردم   بهترینش پیاده روی  تندروی سطح صاف  هست  الان  که گرمه تو خونه توحال حتی سه مترم باشه میشه کفش تمیز بپوش و با موسیقی  تند راه برو البته زیرش فرش باشه صدا پایین نره حرکات دراز و نشست  و.... در مورد کمربند دکتر گفت تا ۶ ماه بعد زایمان نبندید چسبندگی روده ورحم میاره 

حالت شدیداااااا خریدارممممم 💃🏻💃🏻💃🏻اینقد حال میده این خلوتی و سبکی 😎مساوی هست با یک میلیارد پو ...

گفتی یه میلیارد و کردی کبابم. 

وسایلی که لازم دارم یه میلیارد میشه🤣🤣🤣🤣✋✋✋✋ 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
بچه ها یک سوال؟!اگر شما اضافه وزن داشته باشید و شرایط باشگاه رفتن نداشته باشیدو مستأجر باشیدحاضرید ۳ ...

روم به دیوار 

روم به دیوار 

روم به دیوار 

از همه جمع عذرخواهم 

من باشم، میگیرم 🙈 

هی این مدت گفتم سکوت پیشه کنم🤣 الان  دیدم رستن هم مخالفت کرد گفتم دیگه وقتشه من موافقت کنم😁 

من سال ۷۸ تردمیل گرفتم،  یار خوبی برای من بوده. با خودم هم آوردمش خونه خودم. بینهایت راضیم.همه این سالها روش دوییدم و مشکل زانو ندارم🙈  الان تردمیل بیچاره مشکل زانو پیدا کرده و کهنه شده دیگه🤣🤣🤣 

یه زمانی با واکمن سونی، نوار سخنرانی روش گوش میکردم، الان متجددتر شده پادکست گوش میدم. واقعا راضیم. یعنی دو منظوره میتونی استفاده کنی. 

هر بار رژیم گرفتم کمک حالم بوده تو لاغری‌. 

من ماهواره ندارم، برنامه هاشو نمیشناسم که مقایسه کنم. اهل ورزش با یوتیوب هم نیستم. 

برای من خیلی کار کرده. نگاه نکن الان اضافه وزن دارم😁😁😁 یه زمان با قد ۱۷۰ وزنم ۵۸ بود با استخون بندی درشت. 

همه روفرم موندنم با راه رفتن های طولانی رو تردمیل بود. 

با بچه امکان ورزش بیرون یه مدت نیست، اگه با تردمیل رفیق شی، به نظر من رفیق خوبی میشه. فقط تو اسباب کشی یه کوچولو سخته. که من خودم بلدم. سیم هاشو باز میکنم و دوباره سرهم میکنم، نیاز به کارگر خاصی نداره. بلد نباشی باید پول جداگونه بدی. 

من مربی بدنسازی هم سالها داشتم. به نظرم کارکرد متفاوت دارن. تو فرهنگ ما، کمتر پیش میاد بچه دو سه ماهه رو برات نگه دارن تو بری باشگاه. اما میتونی بچه رو کنارت بذاری و نیم ساعت بدویی. بچه هم مادرش رو‌ ورزشکار میبینه و براش ورزش یه موضوع مهم میشه. 

امیدوارم هر تصمیمی که میگیری، برات خوب باشه و کار کنه.

نارین 🥰🥰🥰🥰 قلبم 😍😍😍😍 اصلا من با پسرت کانکت شدم رفت😁🥰 خدای من😍😍😍

سایت خرابه 

اصلا نمیتونم وارد بشم یا پیام بدم

پسرم خیلی جدیه  میخاد ببینت 

میگه عکس منم بفرست 😂😂😂😂

سایت خرابه اصلا نمیتونم وارد بشم یا پیام بدمپسرم خیلی جدیه میخاد ببینت میگه عکس منم بفرست 😂😂😂😂

اتفاقا میخواستم بگم عکس دوستمو بفرست 

والا منم خیلی جدیم 

اسم و عکس بفرست پی وی🤣😍

سلام عزیزم ، والله من خودم تا حالا سمتش نرفتم و هیچ اطلاعی هم نداشتم .ولی باز باید ببینید برای ضامن ...

ممنون عزیزم 

یه ضامن میخواد تا ۳۰۰ تومن

منم میگم اگه قراره ضامن ببرم بهتره مبلغ پایین نباشه 

توکل بخدا،لطف کردید

وای ننه هنوز منو نشناختی خونه داداشم، انباریش نزدیک چهل متره🤣🤣🤣🤣 همش میگم خدایا یه خونه اون شکلی ...

جیران جون لحاف تشک و ظرف و اینا ک خوبه ما علاوه بر اینا که صدساله هستن و اضافه شدن هر سال

ما یه زیرزمین داریم انباریه .. هر گوشه خونمون انباریه

هر چی که میبینن میگن این لنگه کفشه یروز بدردمون میخوره تو بیابون😄😄😄 

زندگی شاید همین باشد...

گفتی یه میلیارد و کردی کبابم. وسایلی که لازم دارم یه میلیارد میشه🤣🤣🤣🤣✋✋✋✋

😅😅😅😅

خیلی جیران اوضاعت خرابه🤣🤣🤣

یک میلیارد بدی دپو کنی برم مدیریت گزارشت بدم تا بیان برات طومارهااا بنویسن🤣🤣