2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411271 بازدید | 78590 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متن رو میخونم هی متعجب تر میشم منی که کلا سی تا بانکه دارم و همیشه ناراحتم برای تعداد زیادشون این پی ...

خواهرام تو این جزییات مثل من نیستن🤣 پس خیلی نگران نباشید. ولی کلا میگم تجربه محدود من نشون داده ترک ها بیشتر اهل وسیله هستن. 

به نظر من از منظر جامعه شناسی هم جور درمیاد.ترکهای ایران تو مناطق کوهستانی و صعب العبور ساکن هستن. مناطق سردسیر. یک حدی از دپو کردن با توجه به در دسترس نبودن منابع، به نظرم طبیعیه. 

مثلا من همیشه میگم یلدا شاید برای من خیلی قابل درک نباشه، اما تو مناطق سرد و کوهستانی مخصوصا زمان قدیم، قشنگ از یلدا به بعد اون بلند شدن روزها، قابل احساسه. 

مثلا اینکه شمالی ها یا جنوبی ها فرهنگ متفاوت تری دارن، بخاطر رفت و آمدهایی که با کشتی بوده. 

همه اینها قابل درکه. 

این به شکل کلان. 

جزیی تر هم، خب من کلا ماکسیمالیستم🙈 

چند تا دیگه بگم؟؟ 🤣🤣🤣🤣 من ۱۲ تا ظرف سرو وارمر دار دارم.‌ مثلا مامانم معتقد بودن اگه ۶ رقم غذا گذاشتم جوابگو باشه😁😁😁😁 تازه تو این دوازده تا دو تاش دوقلوئه😁😁😁😁 

یا مثلا کاسه آجیل کریستال که گرفتم، انقدر مامانم مهمون دارن، میگفتن این یه دونه کمه، چون خونه ایشون یه ظرف خیلی خیلی بزرگ مخصوص آجیله، برای من دو تا کاسه آجیل  گرفتن.‌🤣🤣🤣🤣 حالا الان آدم اصلا نمیتونه آجیلش رو تهیه کنه.

دیگه واقعا خواستم بقیه رو هم بگم خودم خندم گرفت. الان جوری شده ظرف هم ارزش پیدا کرده، خجالت میکشم حتی به شوخی بخوام بگم. اگه همشو بگم، احتمالا میبینی تعجب های قبل از این سوتفاهم بوده🤣🤣🤣🤣🤣

ولی مثلا زمان قدیم که بی ارزش تر بود، منزل مادرم هر چند سال یکبار  مثلا برای صد نفر ظرف تدارک میدیدیم. من چنین چیزی تا به حال تو فارس ها ندیدم. 

من شدیدا پتانسیل بلاگر شدن رو از حیث ظرف و ظروف دارم. 

ظرف و ظروف از من، یه نفر هم برای دراوردن ظرفها و چیدمان اعلام آمادگی کنه، هر چی دراوردیم نصف نصف. 🤣🤣🤣 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
اونور حرف از اسنپ شد من ی خاطره بگم 😁همسر من آخر هفته ها زود از کار بیاد بعدازظهر میره تپسی یا مساف ...

میدونی عاطفه همه جا ازین داستان ها هست. 

حکم کلی دادن خوب نیست. 

هم برای مسافرش بده، فردا روز آدم اسنپ میگیره احساس بدی داره، برای اون بنده خدایی هم که عرق میریزه و زحمت میکشه بده.‌ 

فسادی که تو ادارات دولتی هست، باور کن سر به فلک کشیده. بین کلی از مدیران ارشد که آدم باورش نمیشه فلانی تو خونه اش هم کاری انجام بده. 

متاسفانه ماها یکم کم لطفیم. من اون پیامو اون طرف خوندم دلم گرفت. دل خیلی ها میلرزه ولی حرف نمیزنن. 

خواهرام تو این جزییات مثل من نیستن🤣 پس خیلی نگران نباشید. ولی کلا میگم تجربه محدود من نشون داده ترک ...

۱۲ظرف سرو وارمردار🥴

شما قابلیت تجهیز یک تالار رو برای برگزاری مجالس داری 

امیدوارم از استفاده شون لذت ببرید 

من ظرف وارمر دار ندارم و تمام این سالها نیازم نبوده

فکر میکنم من تعداد ظروف نگم بهتره 

همون طور که سبک شما برای من تعجب آور هست من هم چیزی بگم باعث تعجب شما خواهد بود

ققنوس
من برم یکم ظرف بخرم بیام😁 آقا عاشق پلاستیکم هستم🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه پلاستیک نه 

خیلی ظروف استیل زیبا داریم که میتونید بجای پلاستیک استفاده کنید برای خودتون و طبیعت هم مضر نیستن

ققنوس
خواهرام تو این جزییات مثل من نیستن🤣 پس خیلی نگران نباشید. ولی کلا میگم تجربه محدود من نشون داده ترک ...

اقا یه چیز بگم منم ماکسیمال زباله جمع کنم یعنی عقلم میگه بنداز بدن نحیف و ضعیفم قدرت تکون خوردن نداره وقلبمم دودل میمونه چی بندازه چی بمونه   

۱۲ظرف سرو وارمردار🥴شما قابلیت تجهیز یک تالار رو برای برگزاری مجالس داری امیدوارم از استفاده شون لذت ...

نه عزیزم اصلا تعجب نمیکنم 😁 برای من کاملا قابل درکه. 

و کاملا میفهمم که واقعا ظرف وارمردار تو خیلی سبک ها احتیاج نیست. 

ممنونم عزیزم. انشالله شما هم خیر وسایلهات رو ببینی. 

یکی از دوستان من، البته از نظر سنی از من بزرگترن، موقعیت مهاجرت خیلی خوبی دارن، اما بخاطر وابستگی به وسایل زندگیش نمیتونه بره.‌

ایشون تو خونه اش دوازده دست مبلمان داره و هفت میز غذاخوری. احتمالا باورکردنش خیلی سخته. 

به قول خودش نزدیک هزار تا بلوز. 

همیشه میگه اگر برگردم به عقب، این همه وسیله نمیخرم که باعث زمین گیر کردنم نشن. 

من ابدا اونطوری نیستم، نه اون پول رو دارم نه اون خونه رو اما مدلم خیلی هم خلوت نیست. 

رفتن به سبکی که برای من نیست، برام فشار روانی زیادی داره.‌ ولی آدمهایی که اونطوری هستن رو خیلی میپسندم. 

ظاهر خونه ام هم شلوغ نیست ابدا، ولی داخل کمدها وسیله های زیادی دارم.‌

خانما کی فرش تازگیا خریده؟؟؟فرشا نازک شدن؟؟فرشای قبلیم ضخامت داشتناین جدیدا نازکن انگار 😐😐😐

بله عاطفه جان دقیقا همینطوری هست ضخامت فرش ها طی این چند سال اخیر داره کم میشه .

من همه فرش هام فرش مشهد هستن ولی یک سری رو سال ۹۰ برای جهیزیه خریده بودم که اونها خیلی ضخیم هستن .

بعد که اومدیم خونه خودمون چون ۵۰ متر بزرگتر از خونه قبلی بود اون فرش ها رو انداختم داخل اتاق ها و برای پذیرایی ۲ تا فرش ۱۲ متری خریدم تازه سال ۹۷ که به نسبت فرش های قبلی نازک تر هستن .

تازه همزمان با من دخترخاله ام و برادرم هم فرش خریدن که یادم نیست برای اونها چه فرشی بود ولی برای اونها از برای من خیلی خیلی نازک تر هست و فرش مشهد به نسبت بقیه فرش ها هنوز هم ضخیم تر هست .

اقا یه چیز بگم منم ماکسیمال زباله جمع کنم یعنی عقلم میگه بنداز بدن نحیف و ضعیفم قدرت تکون خوردن ندار ...

ننداز آقا ننداز 🤣🤣🤣🤣 

هر چیز که خار آید یک روز به کار آید 

اینو تاپیک مینیمالیست بابد بنویسم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

🤗😘😘ببین الآن بارداری زایمان کنی ب سلامتی فقط دنبال اینی ک ی چیزی باشع ک کارت راحت بشه 😁بعد زایما ...

استفاده خیلی میشه ازش داشت

فقط باید کمی خلاقیت و کدبانویی داشت

که خداروشکر من از اون مدل سنتی ها هستم😄

جدی فقط یکبار توش جوجه درست کردم،بقیه اش همش مرغ و سیب زمینی سرخ کردم.

بادمجونم چند بار سرخ کردم خوب شد،آخرین بار نمیدونم چرا خوب نشد دیگه سرخ نکردم.