2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411279 بازدید | 78590 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رهاگرد جان یکی از دوستام که آلمانه مارک نینجا داره، دو مخزنهخیلی زیاد راضیهنمی دونم تو ایران میشه پی ...

مرسی عزیزم

رفتم نبنجا رو نظراتس رو خوندم تو دی جی کالا زیاد جالب نبود حتما فیکه

من فیلیپس میخرم

سلام مامان سبحان عزیزمخوبم خداروشکرشما خوبی؟اره انجام شد خداروشکرخورده ریزا رو بچینم تمومه ایشالا

به به مبارکه به سلامتی🤩

انشالله خونه جدید پر از خوشی و برکت باشه

عکس بفرس واسمون

خیلی خوبه فلش کارت روش های مختلف هم داره مثلا تا یک هفته فقط بهش نشون بدی بگی این جوجه ست بعدش مثلا ...

عزیزم 🥰 خدا حفظشون کنه...

من ی چیزی دارم مربع از کوچیک ب بزرگ ک داخل هم میرن...

هر مربع چهارتا شکل داره...و ی سمتش رنگ داره

ببعی یاد گرفته..

جوجو هم همینطور..

اما تا چیزی میبینه چشم داره میخنده میگه نی نی 😐😄

مثلا ی عکسش موز 🍌 ک مثل ی ادمک میگه نی نییییی با ذوق 😁یا خیار ،سیب زمینی همشون مثل ادمکن میگه نی نی...

یا کلا علاقه داره بره روشون وایسه 😮

یا بچین و رو هم همه رو بندازه جیغ خوشحالی بکشه 😁

اینجاست دلبر جونیما دی جی هم تو صفحه اصلی برنامه می تونی از قسمت دی جی پی رو چک کنی.فقط حواست باشه ا ...

دیفن جانم سلام خوبی 😊♥️

یکبار استفاده کنی و یکبار ب موقع پرداخت کنی اعتبارتو بالا می‌بره..

مال منم 3بود ی قسط اول دادم 5شد ...

انشالله که زودتر میگیریمن فر برقی هم دارم ولی خب انگار سرخکن بی دردسرتر هست و کلا همسرم اصرار داره ب ...

😊🤗😘

اصراره خوبیه گوش کن 😄

دختر دایی من گرفته یک ماهه...بعد استفاده نکرده 🥴 هم‌چنان دم گازه 🥴 گاسونیک گرفته 4800...نمیدونم چند لیتریه اما بزرگه...

عجب چیز خوبیه 🥲🥲 ♥️

وااای خدا 😡 بده من 😁

سلااامدخترایی که سرخ کن بدون روغن دارید چه مارکی و چند لیتری هست؟من خودم مدنظرم ۶ لیتری فیلیپس هست و ...

سلام عزیزم

بنظرم همسرتون درست میگه بزرگ بهتره

من ۸ لیتری دارم که مثلا یک مرغ بزرگ رو جا میگیره

یا ۳/۴ تا سیب زمینی خلالی

😊🤗😘اصراره خوبیه گوش کن 😄دختر دایی من گرفته یک ماهه...بعد استفاده نکرده 🥴 هم‌چنان دم گازه 🥴 گاس ...

تا الان مقاومت می کردم میگفتم هر وقت خونمون بزرگ تر شد بعدا😁

ولی دیگه یه جای اشپزخونه خالی شد قهوه ساز داشتیم که تو خونه کم استفاده میشد به همسرم گفتم ببره مغازه به مشتریا قهوه بده حالشو ببرن😁

انشالله بخریم میزارم جای اون

من کلا برعکسم همسرم میگه بخریم من میگم نه🤣

الان میگه اتو پرسی بخریم 😐 اینو دیگه گفتم هر وقت خونمون ۲ خوابه شد بعدا

کلا عشق خرید هست ، چندوقت پیش بهش گفتم دیگه میتونی جوراب جدید بخری🤣 آخه قبلا کلی جوراب داش باز میخواس بخره دیگه تو پاگسازی اخر چندتاشو انداختم رفت

عزیزم چه برندی داری؟

رها گرد جان مارکش یادم نبود رفتم کارتشو نگاه کردم

مارک سیلور کرست

بعد دیدم روش زده ۱۲/۵ لیتر

من بهت گفتم ۸

ببخشید عزیزم اشتباهی گفتم

من خودمم میخواستم فیلیپس بخرم ولی فروشنده گفت پول مارک رو داری میدی

اینم حدود ۳/۵ اینا خریدیم پارسال

تا الان مقاومت می کردم میگفتم هر وقت خونمون بزرگ تر شد بعدا😁ولی دیگه یه جای اشپزخونه خالی شد قهوه س ...

فقط اونجایی ک گفتی ببر قهوه بده مشتریات😎😎😎😎😍😍

خب بگیر اتو پرسی بزار انباری تا گرون تر نشده 😊

بعد همسرت مختو بزنه بیاره خونه 😄

من کلا دست ب انداختم خوبه 😄 چیزی احساس کنم رو مخمه اشغالی یا خوب باشه میدم ب کسی...

چندتا جوراب هست هی میگه ننداز واسه کار می‌پوشم دستام پینه زد بس دوختم 😄😄 چندتا انداختم دور 😁

من واسه جهیزیه سر حرف همین آقا چای ساز نخریدم..مرگ بر اسرائیل 😄 هی گفت مزه نداره...نگرفتم ‌..الآنم مستاجرم جا سماوری ندارم اونو بیارم کتری قوری هست... هی غر سرش میزنم 😎😁

اما چای ساز خوبه 🥲🥲

خواستم برم بخرم نذاشت گفت خواهشمندم بزار قسطا سبک بشه 😄😄 

ی 20م ب یکی بدهکاریم تا اول مهر باید بدیم نمیزاره بخرم ک😡😡😡😁

خانما این پیچ خانم طراح خونس...

وای خیلی خوشگل طراحی میکنه..

سایت داره بر اساس اندازه ک میگید قیمت میده..

مثلا کل خونه یا قسمتی از خونه...

خیلی سرش شلوغه ماه پیش فقط دو روز سایت باز کرد ک ثبت سفارش بشه...

عکس میفرستید میگید چقدر میخواید هزینه کنید چی عوض بشه کلا بر اساس بودجه شما طراحی میکنه 😍😍

شما ک خونه دارید ی ایده از پیجش بگیرید 😍😊