2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411283 بازدید | 78590 پست
پسرم یه مشمبا فریزر آب خنک رو ریخت روی باباش اونم نصفش که مونده بود رو یا عصبانیت و فحش روی من و پسر ...

سلام عزیزم

من چیزی که از بیرون میبینم وبا خوندن پیاماتون نتیجه میگیرم اینه که این آقا میخوان شما از این زندگی ببرید!

البته که طلاق اصلا تو کشور ما واسه یه خانوم آسون نیست،تهیه مسکن و هزینه ها و نگاه مردم

به نظر من اول همه تلاشت رو بکن واسه احیا این زندگی

اصلا واسه زنده کردن خودت،اولویت بشه خودت بعد بچه ها

و به همسرت به چشم یه هم خونه نگاه کن ببین در همین حد میتونی تنها زندگی کنی!

مردا معمولا بچه ها رو اهرم میکنن که خانم از حق و حقوقش بگذره وگرنه توان بچه داری ندارن!

یه مدت تمرکزت رو خودت باشه اگه دیدی اوضاع بهتر نشد و ادامه این زندگی درست نیست برو و  نوشتن صفحه جدید زندگیت رو شروع کن ❤️

(انشاالله  از اینکه نظر دادم رنجیده خاطر نشده باشید❤️)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من اگه خیاطی بلدی و اون چرخ خیاطی میتونه برات منبع درامد بشه حتما بخرش انشالله بیشتر و بهترشو ...

دارم اموزش میبینم فعلا اما نزدیک تموم کنم و باید بخرم نمیدونم نظرت بفروشم و بخرم چرخو

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

@خانم_مستقل    

@عروسکی2

@مامان_سبحان7    

دوستان اگه بخواید ظروف پذیرایی برای مهمان بخرید یه دست منظورمه ۶نفره. 

چه طرح و رنگی میخرید؟ 

بقیه دوستان هم بگید 💐🌹

عکس هم داشتید بفرستید برام. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزم خوبی؟ قولنامه رو چه کردی؟

سلام قربونت جیران جان والا این صاحبخونه هنوز پولمونو نداده که بریم بدیم به اون و فکر کنم یکی دو روز طول میکشه این پروسه ی واریز پول از مستاجر جدید به صاحبخونه فعلی و بعد برای ما 

ولی باز طرف زنگ زد گفت پول رهن رو بیاین تو مغازم کارت بکشین

منم به همسرم گفتم حتما تو قولنانه قید کنه که پولو به این آقا پرداخت کردیم. دیگه کاری به فکرم نمیرسه

شماره تماس صاحبخونه رو تو قولنامه نوشتن، به نظرتون زنگ بزنیم  بهش و بگیم قضیه از چه قراره و اجازه داریم پولو به این آقا بدیم که مطمئن بشیم یا لازم نیس؟ 

همسرم میگه نمیخواد فکر کنم چون روش نمیشه اینو میگه 

@خانم_مستقل @عروسکی2@مامان_سبحان7 دوستان اگه بخواید ظروف پذیرایی برای مهمان بخرید یه دست منظورمه ۶ ...

نازی جون من خودم سرویس آرکوپال طرح ویکتوریا هست  برای جهیزیه ام  ولی خیلی دوستش دارم و فکر میکنم هیچ وقت قدیمی نمیشه طرحش .

طرح های جدید قشنگ هستن ولی احساس میکنم بعد از یک مدت چشم رو خسته میکنن .

البته باز نظر من هست نازی جون .

نازی جون من خودم سرویس آرکوپال طرح ویکتوریا هست برای جهیزیه ام ولی خیلی دوستش دارم و فکر میکنم هیچ ...

مرسی از نظرت دوست قشنگم💐🌹🌹👌🏻👌🏻👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

سلام خانما خوبین 

نت من ضعیفه 

میخام برگردم صفحات قبل بخونم نمیشه 

از سایت خارج میشم باید ده بار وارد شم تا جواب بده .میخام بدونم عاطفه خانوم اومدن ؟یا خبری ندارید ازشون ؟

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

کلا خونه رو که پسندیدیم خرکیف شدم ولی رفتیم بنگاه و دیدم اینطوریه شرایط، یه ذره مشکوک شدم و ذوقم پری ...

سلام عزیزم حتما باید قید کنید که پول به حساب چه کسی واریز شد زمان و تاریخ و مقدار پول قید میشه امضا میزنن 

ما خونه قولنامه کردیم مبلغ رو خورد خورد پرداخت کردیم ببار از کارت من ببار از کارت همسرم حدود پنجاه تومان هم نقدی 

همه با ذکر اسم صاحب حساب و تاریخ و شماره پیگیری نوشته شد 

بعد قبض آب برق گاز و..باید صفر شده باشه 

اختیارات از پشت بام قید میشه ...کدوم طبقه و کدوم سمت و واحد هم قید میشه مثلاً طبقه دوم سمت راست واحد فلان اینجوری 

کلا خونه رو که پسندیدیم خرکیف شدم ولی رفتیم بنگاه و دیدم اینطوریه شرایط، یه ذره مشکوک شدم و ذوقم پری ...

اگر پارکینگ و انباری هم داره اونام قید میشن که واحد به طور کامل با پارکینگ اجاره کردین بعضی صابخونه ها پارکینگ رو جدا کرایه میدن

سلام قربونت جیران جان والا این صاحبخونه هنوز پولمونو نداده که بریم بدیم به اون و فکر کنم یکی دو روز ...

عزیزم بری مغازه طرف پول بدین بعد بگه بابت طلبم بوده و خونه ای پرکار نیست چکار میکنی؟

رو شدن نمیخاد دارید خونه اجاره میکنید یه قرون دورتر نیست که ..

حتما تماس بگیرید پول رو هم در حضور بنگاهی حتما واریز کنید که شاهد باشم و نوشته بشن مقدار پول واریز شده

سلام خانما خوبین نت من ضعیفه میخام برگردم صفحات قبل بخونم نمیشه از سایت خارج میشم باید ده بار وارد ش ...

مثل اینکه خبری ازشون نیست 

ان شاالله حالش خوب باشه 

سلام خانما خوبین نت من ضعیفه میخام برگردم صفحات قبل بخونم نمیشه از سایت خارج میشم باید ده بار وارد ش ...

مثل اینکه خبری ازشون نیست 

ان شاالله حالش خوب باشه 

سلام قربونت جیران جان والا این صاحبخونه هنوز پولمونو نداده که بریم بدیم به اون و فکر کنم یکی دو روز ...

عزیز دلم الان این قولنامه، مشخصات موجر رو چی نوشته؟؟ 

ببین قربونت بشم من خیلی حس خوبی به داستان ندارم. 

تو معاملات، یا شخص باید اصیل باشه یعنی خود فرد صاحبخونه اصالتا قرارداد رو امضا کنه، یا وکیل باشه و وکالت داشته باشه که ملک رو اجاره بده، با وکالت نامه رسمی، قسمت موجر رو پر میکنه و یه کپی هم از وکالت نامه شما میگیری. 

در غیر اینصورت،من رفتم بنگاه فلانی کارت کشیدم، به حساب صاحبخونه پول ریختم و غیره، هیچ، هیچ، هیچ ارزشی نداره. 

به هیچ وجه چنین کاری نکن. 

اولین اشتباه، آخرین اشتباه زندگیته. 

دختر خوب تو داری تمام پس انداز و زندگیتو میذاری. 

خونه رو پسندیدی، از هول حلیم تو دیگ نیفتیا. 

ببین میلیون میلیون پرونده اینطوری هستا. 

توروخدا خیلی حواستو جمع کن. 

ممکنه مشکلی نباشه ها،اما اگر باشه دستت به هیچی بند نیست. 

هیچ کسی نمیتونه همینطوری الله بختکی مال دیگری رو اجاره بده. چون مثلا اختیاردار مال فلانیه. 

انقدر میتونم فروض مختلف برات بگم که مغزت سوت بکشه. 

من سایت اومدنم رو کم کردم، اگه یه وقت دیدی نیستم، سوالی چیزی داشتی به مستقل یا دیفن اگه آنلاین بودن بگو بهم بگن من سریع چک کنم. اگه گیر بودی شمارمو ازشون بگیر زنگ بزن، فقط پیامک بده معرفی کن ،من شماره ناشناس جواب نمیدم. 

اگه قاضی آنلاین بود،ازون بپرس، فقط توروخدا بیگدار به آب نزن 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️