2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410644 بازدید | 78546 پست
پس حتما خیلی برات مهم بوده و ضربه زده به نقطه امن احساسیت، میدونی انگار که بعضی اتفاقا ادم‌ رو متلاش ...

قربونت عزیزم دقیقا همینطور اون نقطه امن خاطرم از بین رفت حس کردم رها شدم انگار که منو پرت کرده باشن یه جایی بدون هیچ پناه وتکیه گاهی 

الان هم خب کامل از بین نرفته این حالتا مخصوصا صبح که بیدار میشم حس میکنم نباید الان بیدار میشدم چرا بیدار شدم و واقعا به زور خودمو سرپا میکنم تا اون تشویش کمی ازم دور بشه 

ممنونم از دعای خوبت  عزیزم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاطفه 🤣🤣🤣🤣 بابا چرا سختش میکنی خو چی میشه بیاد  چرا فکر میکنی مادرشوهر برای اومدن به خونه ...

راستش منم چند بارى خواستم همين مطلب رو بگم 

برام جاى تعجب داره اين ادبيات ! اين طور موقعا با خودم ميگم مامان خودمون هم اگر بره خونه برادرمون خانمش اينارو ميگه؟ 

كاينكه با بچه كوچيك بايد همراهشون ميرفته تهران رو كامل درك ميكنم كه خيلي سخته و اصلانبايد ميرفت 

اين هم از اجبار همسرت بود عاطفه جان بايد جلوش واميستادى . 

اما كلا ريشه همه اين ناراحتى ها برميگرده به توقع 

فكر نكنيد من خودم نفسم از جاى گرم مياد نه! 

اتفاقا دقيقا من جزو افرادى هستم كه براى جاريم عروسي و جشن عالى گرفتن و حتى ماه عسل با هزينه پدر همسرم خارج از كشور رفتن و خلاصه كلى هزينه كه براى ايشون كردن و براى ما نكردن 

اما خدا شاهده من هرگز حتى يكبار با همسرم سر اين موضوع دعوا و بحث نكردم 

ضمن ابنكه به لحاظ موقعيتى از هر نظر من از جاريم بسيار بالاترم ( خداى نكرده حمل بر خودستايي نباشه فقط هدفم تشريح وضعيت و موقعيت بود)

ميخام بگم ما هم مورد تبعيض شديد واقع شديم اما خدا خودش شاهده هررگز نه توقع كردم نه توهين كردم 

ديدم ايشون هم سنش كمه و چند نفر ديگه هم تو همين سنين ديدم اين توقعات رو دارن 

خواستم خواهرانه بگم خودتون رو اذيت نكنين 

بقيه هم شرايطشون گل و بلبل نيست فقطبا سعه صدر و صبورى بايد كنار اومد

عاطفه جان از من دلگير نشيد واقعا دلسوزانه و خواهرانه گفتم ❤️🌸

ببخشيد رو پست شما ريپلاى زدم نتونستم عاطفه خانم رو تگ كنم 

مادر شوهر بی شعور من  یهو زنگ زده من نزدیک خونتونم 🙁🙁🙁🥴🥴🥴🥴😩😩😩😩😩 چرا انقدر تو بیشع ...

برو خدا رو صدبار شکر کن .من یه جین خواهرشوهر دارم که یهویی آیفون رو میزنن. بی خبر میبینی پشت درن.

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلامت باشی عزیزم . 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم همسرم وام احتیاج داره منم خرید امتیاز رسالت پیشنهاد دادم میخوام ببینم ۲۰۰ میلیون و چند میتونیم بخریم حدودا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
@شاپرکیم     عزیزم خواستم اون تاپیک بهت بگم بسته بود تجربه خودمو بهت بگم شاید به دردت خ ...

ممنون عزیز دلم  که راهنماییم کردی  و اینجا برام نوشتی 

راستش از دیروز دوستان زیادی محبت کردن برام کامنت گذاشتن که نه ابن عمل رو انجام نده میدونم  که بخاطر خودم گفتن راستش من مدتیه همسرم بیماری افسردگی همراه بیکاری گرفته ۲ سال زمان میبره تا این پول و جور کنم چرا دروغ بگم رفتم باشگاه ثبتنام کردم دیدم همه خیلی لاغرن من چاق دیگه نرفتم خجالت کشیدم 

منم سایزم مثل قبل شما ۵۰ هست با این تفاوت من دور کمرم ۹۰ سانته بقول شما کوچیک دیده میشه یا مثلا میگم عمل میگن نه ۹۰ کیلو آنقدر هم چاق نیست در واقع  از پایین تنه شکم پهلوم بزرگه و با سنم بخاطر همین هیچ مانتو و شومیزی تنم بسته نمیشد دیگه گفتم مرگ یبار شیونم یبار تصمیم گرفتم عمل کنم ولی بامخالفت شدید همسرم روبرو هستم گفت هم بخاط عوارضش نمیزارم هم هزینش برامون سنگینه 

فعلا همینجوری مونده 

ولی بحرمت شما دوستان عزیز من یبار دیگه شروع میکنم به رژیم و ورزش امیدوارم خدا کمک کنه اراده پیدا کنم ادامه بدم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
[QUOTE=338550135]مادر شوهر گفت من آخر شب میرما میخوام برم شهرستان کار دارم تعارف زدیم صبح برو و بدبخ ...

من ی چیزی اعتراف کنم؟؟؟

من غرامو ب همسر میزنم 😄😄😄 جلو خودش خوبم

والا بقیه میگن دست پختت خوبه

بعد همیشه نیشم بازه کلاااا زیاد میخندم 😄😄

وسط راه همسر گفت عاطفه چرا تعارف زدیم؟؟؟

گفتم نمیدونستم میمونه ک 😄

خودش خیلی ناراحت بود ..

چون سرکارم بود خسته بود ...

گفت مادر مگه حمید ( پسر بزرگش) صبح خونه نمیاد از کار ؟

گفت چرا میاد

گفت خب میدادی حمید بیاره وسایلتو ترمینال

(۱۰ دقیقه راهه از خونش تا ترمینال)

گفت نه 🥺🥺

همسر فهمید گفت فقط بلده منو پاره کنه مادرم 🥺💔💔💔

آخرم می‌گفت بریم بگردیم 😐😐😐😐

گفت مادر ببخشید صبح سرکار میرما 😐😐😐😐

شانس آوردیم ترافیک ۱۵ دقیقه بیشتر نبودیم...

اصلا هیچی نفهمه...ساعت ۱۱:۲۰ دقیقه حمام رفته تا ۱۲

نمیگه بچم صبح سرکار می‌ره خستس...

با این حال همسرم میگه عیب نداره...میمیره غصه میخورم 🥺💔

در این میان سه پرس غذا ظهر آورد...

گولمون زد 😄😄😄

ممنون عزیز دلم  که راهنماییم کردی  و اینجا برام نوشتی  راستش از دیروز دوستان زیادی م ...

خواهش میکنم عزیزم با ورزش شکم پهلوت هم جمع میشه ولی باید ادامه بدی 

اونایی هم اومدن باشگاه خیلیاشون با همین ورزش بدنشون خوشگله 

همه که مثل هم نیستن زندگی با همین تفاوت هاست که قشنگه 

یکسال به خودت وقت بده برای نزدیک شدن به چیزی که دوس داری قطعا موفق میشی 

ممنون عزیز دلم  که راهنماییم کردی  و اینجا برام نوشتی  راستش از دیروز دوستان زیادی م ...

دختر چرا نرفتی باشگاه ؟؟

چرا ول کردی آخه...

همه میدونن ک باشگاه فقط واسه چاقا نیس..

خدا شاهده من میرم یکی فوت کنی میره واسه خودش جنوب و شرق کشور..

اما میاد ک سفت کنه بدنش و..

یکی انقدر چاق ک نگو ...با تمام انرژی میاد وسطاش چقدر میرقصه...

بعد من ادمیم ک کلا روحیه میدم ب همه تو هرچی 😄

ب همین خانم گفتم ماشاالله خوب وزن کم کردی

خدا شاهده تا آخر لبخند دااشت 🥲😍😁

بروحال کن بابا

برو با انرژی هر هفته خودتم وزن میکنی انرژی میگیری 😍😍😍

جو باشگاه خیلی خوبه 😍 آدم جوگیرم میشه بهتر ست میزنع 😁😁

عاطفه 🤣🤣🤣🤣 بابا چرا سختش میکنی خو چی میشه بیاد  چرا فکر میکنی مادرشوهر برای اومدن به خونه ...

هماهنگ بخوره تو سرم 😄😄 بابا ی روز قبلش بگه...

من ب یک روز راضیم 😄

تا کفششو در آورد گفتم 

ب من زنگ بزنید

قبلش خبر بدید

شاید خونه نبودیم

شاید جایی بودیم

پشت درمیمونید 

چی گفت؟؟

اشکال نداره صندلی پارکینگ هست میشینم تا بیاید 😄😄😄

عاطفه میگن هر وقت خواستی کسی تند تند نیاد خونه تون مهمونتون که اومد خونه تون یواشکی خییییلی کم نمک ب ...

ببشتز دلم شکسته 💔💔💔

اونم فقط ب خاطر همسرم 💔💔💔💔💔

من کیسع کیسه نمک بریزمم میاد لنتی 😄😄😄

رویا جونممممم؟؟؟؟؟ از صب هرچی تاپیک مدیریت مخارج  رو چک میکنم هنوز بازش نکردی عزیزممممم ...

فردا صبح دیگه عشقممم گفتم که آخر هفته رو میبندم همه برسن بخونن 

درثانی مگع خودتون نگفتین ببند تا برسیم بخونیم 🥴🥴

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
هماهنگ بخوره تو سرم 😄😄 بابا ی روز قبلش بگه... من ب یک روز راضیم 😄 تا کفششو در آورد گفتم  ...

بنده خدا مادرشوهر من دوره گفته بود میاد ولی بی حال شد نیومد گفت سربارتون نشم کادوهای روز دخترمو پست کرد 

ولی پدرشوهرم با این یکی زنش نزدیکن قبلا سرزده میومدن الان که تازه آشتی کردیم نمیان

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹