2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410535 بازدید | 78541 پست
مطمئن هست گلم؟ منم ۱۳۶۰ ریختم ی گوشواره ۳۰۰ سوت سفارش دادم میگم نکنه تقلبی باشه؟🥺

من میخوام دوگرم سفارش بزنم نگرانیم ازهمینه نکنه تقلبی باشه یبار ۹۰۰سوت سفارش زدم رسید دستم ولی نشون طلا فرشی اینجا ندادم ک مطمئن بشم

سلام خانمای زیبا 😎🤗 من دیروز کلا گند زدم 😐😐😐🙁🙁🙁💔💔💔 از باشگاه اومدنی لیست خرید داش ...

قیمت ماست سون تو اوکالا افق کوروش 🤪 فک میکنم  از اوکالا خرید کنی بهتره 

من تهرانم البته

و الببببببته اینم بگم من هیچ وقت نوشته قیمت تو مغازه رو اطمینان نمیکنم مثلا یه بار خیار برداشتم  گفت ۴۲ درصورتی ک روش نوشته بود ۱۹۸۰۰  منم برگردوندم  از اون موقه میگم فاکتور بدین 

اشکال نداره گاهی گند زدن خوبه تجربه میشه نوش حاااانتون فدای یه تار موتون 

💔🕯️🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=338515710]مرسی عزیزدلم بله پسرن 😊شما چندتا گل داری؟[/QUOTEخداحفظشون کنه.منم دوتا پسر یکی ۶یکی هم نزدیک۸ماهشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

[QUOTE=338523702]گلم ماهم هفته پیش پرسیدیم 

وای نگو توروخدا.یعنی ما ک ۶ ماه پیش سپرده کردیم چی ؟

جدی !ولی یهو ک نمیان وام ندن ب کسایی ک سپرده کردن.

شاید حساب جدید باز نکنن .

بعدما چهارشنبه بانک بودیم ی نفر اومد داشت راجب واما میپرسید ک چجور وام بگیره کارمند بانک اتفاقا همین نگین آتیه رو پیشنهاد داد بهش.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
قیمت ماست سون تو اوکالا افق کوروش 🤪 فک میکنم  از اوکالا خرید کنی بهتره  من تهرانم البته ...

همون 97 گرفتم..

والا ا کالا سمت ما نیست

پرسیدم گفتش حال نداریم پیک بزاریم 😐😐😐😐

فداتشم‌ 🥰😘

[QUOTE=338517526]وای مامان علیرضا نامرتبی خونه منو به جنون میکشه یعنی قشنگگگگ خون جلو چشامو میگیره عصبی میشم بددددد&n ...[/QUQUOTE

ااژدهای سه سر نازم ،روزت مبارک .

حالا اخرشب می‌بینمت چطور نرم میشی و پروژه کمد می‌ره سال دیگه   

مطمئن هست گلم؟ منم ۱۳۶۰ ریختم ی گوشواره ۳۰۰ سوت سفارش دادم میگم نکنه تقلبی باشه؟🥺

من خریدم بازم میخرم خیلی تمیز و شیک با فاکتور اومد برام دقیقا هم مثه عکس و فیلم بود 

ده روز مهلت برگشت داره عزیزم 

به دستتون که رسید ببرین طلا فروشی بهتون وزنو بگه و ببینین میخرن یا نه

خرید اقساطی هم دارن کلا خیلی سایت خوب و جامع و معتبری هست

معصومه جون هم گفتن خرید اقساطی داشتن قبلا 

[QUOTE=338517659]@مامان_سبحان     عزیزم،یکی از کاربرا میگن طرح نگین آتیه تو بعضی شعبه ها جمع شده شما چی ...[/QUOTE

خودمم میخوام ی وام دیگه بردارم،فردا مدارکای خودمو و ضامن اینارو میبرم.

شما اگه پروندتون تکمیله فکر نکنم جای نگرانی باشه،شاید جدیدا دیگه نزارن کسی حساب جدید برای وام برداره.

ولی طرح خوبی بود،،،تا میبینن ی طرح کمک حال مردمه ............