2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410606 بازدید | 78544 پست
[QUOTE=338544837]سلام دوستای عزیزم 😍 بچه ها طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه و پر ملات رو میشه بهم بگید؟ جو ...

ممنونم عزیزم 😍

خیلی کامل توضیح دادین ممنونم🙏🙏

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@خانومه_خانوما     ادامشو اگه دوست داشتی بیا بخون عزیزم  خلاصه بدترین روزهای عمرمو ...

من اون روز ها رو یادمه ستاره جان 

پارسال پاییز ازش چند پستی گذاشتی 

خداروشکر که بهتر شدی و قوی ادامه‌ میدی 

داشتم‌به این‌ فکر می کردم ما خانوم ها چقدر در برابر یک مسائل و مشکلاتی ظریف و شکننده و در عین حال برای مقابله باهاشون چقدر محکم و فولادین هستیم .....امیدورام به بهترین ورژن خودت تبدیل بشی و خودت کیف کنی از اراده استوارت

من اون روز ها رو یادمه ستاره جان  پارسال پاییز ازش چند پستی گذاشتی  خداروشکر که بهتر شدی ...

درسته عزیزم همون روزها بود 

ممنونم ازت از دعای خوبت 

آره واقعا ما زنها در شرایط مختلف میتونیم واکنش های متناسب با همون شرایط رو داشته باشیم منعطفیم و قابلیت تغییر داریم 

منم فردا اول صبح بانکم😅باید مدارکامو تکمیل کنم انشالله این وامم بگیریم ،تا این طرحو برنداشتن... ...

خدایی منم کل حقوق شوهرم میره جا وامها ،حقوق خودم رو باهاش خرج خونه رو میدم و بعضی وقتا طلا میخریدم.

دارم کم کم میرم رو حقوق خودم برا وامها ...

افتادم تو فکر ک برم دنبال وام ودیعه یکبار گرفتیم دوسه قسطش مونده نمیدونم تسویه اش کنم دوباره میشه گرفت؟

اینجا شده ۱۰۰ تومن ...بدجور وسوسه میشم😅

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم منم اواسط فروردین حساب طرح نگین اتیه باز کردم و کارتشو گرفتم الان یعنی به ماها که حساب داشتیم ...

چرا عزیزم میدن ، باز البته بپرسید حتما ولی من خودم اون موقع که بانک مهراقتصاد هنوز با سپه ادغام نشده بود حساب باز کردم برای وام و بعدش که ادغام شد دیگه اون طرح رو نداشتن ولی وام ما رو که از قبل حساب باز کرده بودیم دادن . 

مادر شوهر بی شعور من  یهو زنگ زده من نزدیک خونتونم 🙁🙁🙁🥴🥴🥴🥴😩😩😩😩😩 چرا انقدر تو بیشع ...

عاطفه 🤣🤣🤣🤣

بابا چرا سختش میکنی خو چی میشه بیاد 

چرا فکر میکنی مادرشوهر برای اومدن به خونه پسرش باید از قبل هماهنگ کنه 

همین که ۵دقیقع قبل میگه هم خوبه والا 

بپذیرش اینقد حرص نخوری 

بدون که همیشه این خانم میاد دیگه 

[QUOTE=338543397]این قسمت چای پر دردسر 😂 باید مرحله مرحله کمش کنی یا دمنوش جایگزینیش کن من خودم چای سیب وبه خیلی دوس ...[/QUOT

سلام ستاره جون ، خوبی قربونت ، میگم یه سوال دلیل این حالت و اولین بار کی بود بخاطر چی بود دقیقا ،یعنی به خاطر افسردگی بعد زایمان اینطور شدی؟

سلام عزیزم نه خیلی از زایمانم گذشته یه اتفاقهایی افتاد که به هم ریختم 

پس حتما خیلی برات مهم بوده و ضربه زده به نقطه امن احساسیت، میدونی انگار که بعضی اتفاقا ادم‌ رو متلاشی می‌کنه ، قشنگ رها می‌کنی و بی معنی میشه ، اما اگه آدم قوی باشی ، میتونی برگردی به حال اولت وحتی بهتر که خداروشکر شما این قدرتو داشتی ،انشالله من بعد هم فقط شادی و سلامتی و فراوانی وعاقبت بخیری فقط برات رقم بخوره .