2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410552 بازدید | 78542 پست

[QUOTE=338550135]مادر شوهر گفت من آخر شب میرما میخوام برم شهرستان کار دارم تعارف زدیم صبح برو و بدبخت شدیم... خیل ...[/QUOTE

وقتی وسایل نیاورده  یهو میزاشتین بره.

تعارف اومد میومد داره من خودم در ۷۰ درصد مواقع تعارف نمی کنم .

اون ۳۰ درصد هم که از دستم درمیاره دعا دعا که  نگیره.

قطعا عاطفه مادرشوهره یه چیزی در وجودت دیده که انقد خوشه اونجا  بیخودی نمیمونه   

یا دست پخت خوبی داری یا با محبت وخوش زبونی و....بالاخره یه چیزی داری که  این زنبور هی جذبش می کنی  سمن خونت  

ولی نباید تو دیگه میمودی با بچه کوچیک تو ترافیک و شلوغی . شوهرت برش می گردوند خونش و تمام ..اینجور مواقع برای برگشتش یه فکری کنید

یه هو میدی دوسه روز دیگه باز خودش زنگ میزد که  که درو باز کنم  منم مادر جان اون سری مزه نداد بهم کم موندم خوش گیچیرد مدم   

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
[QUOTE=338523702]گلم ماهم هفته پیش پرسیدیم  وای نگو توروخدا.یعنی ما ک ۶ ماه پیش سپرده کردیم چی ...

نه عزیزم فک نکنم نخوان به شما بدن شرایط ماباشمافرق داره..البته شهر به شهرم فرق میکنه ها😊

ماگفتیم تازه میخایم حساب بازکنیم گفتن این طرح جمع شده یه طرح جدید اومده که از این بهتره از اول ماه شروع میکنن افتتاح حسابو،حالا منتظریم ببینیم چی میشه🤔

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا اومدم این ور یه چیزی  هم بگم

جدیدا  اپلیکیشن هرلایف نصب کردم .

یه آپ هست برآی سیکل پریودی و....

شماره همراه همسرم رو هم وارد کردم هر دوره سه تا   براش پیامک میره که   مثلا دوران تخمک گزاریشه حواست بهش باشه بیشتر باهاش وقت بگذرون. به قول همسرم میگه چی بهش گفتی که میگی دستی به سر  و روت بکشم   

یا مثلا الان تو روزای pms. ممکنه اعصابش ضعیف باشه   حواست بهش بیشتر باشه و ....

من که خوشم اومد  ازش.

روزای تخمک گزاری و ....زمان پریود بعدیت هم مشخصه.

البته اگه سیکل منظمی دارید چیز خوبیه 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
مادر شوهر بی شعور من  یهو زنگ زده من نزدیک خونتونم 🙁🙁🙁🥴🥴🥴🥴😩😩😩😩😩 چرا انقدر تو بیشع ...

عاطفه میگن هر وقت خواستی کسی تند تند نیاد خونه تون مهمونتون که اومد خونه تون یواشکی خییییلی کم نمک بریز داخله کفشش (طوری که وقتی میپوشه متوجه نشه هااا)

بعد رفتنش هم هفت بار سوره کوثر روبخون..‌

انشالله نتیجه میگیری🌹

البته مهمون حبیبه خداست ولی دیدم خیلی اذیت میشی گفتم بگم شاید به دردت خورد😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

به من گفت ۴۰تومن دیگه نمی‌دونم یکیشو گفت یا دوتاشو  برای من پایینی نامرتبه

اهان ممنون عزیزم🌹منم میخام برم گفتم بپرسم قیمت دستم بیاد😊

عاطفه میگن هر وقت خواستی کسی تند تند نیاد خونه تون مهمونتون که اومد خونه تون یواشکی خییییلی کم نمک ب ...

آی هم استانی🤭🤭  من یه بار برای برادرشوهرم این کار رو کردم، چهار سال اومد نشست ور دلم😆😆😆😆😭😭

این قسمت چای پر دردسر 😂 باید مرحله مرحله کمش کنی یا دمنوش جایگزینیش کن من خودم چای سیب وبه خیلی دوس ...

سلام عزیزم الان بهترین!؟کاش ادامه اشو اگ دوست داشتین یا حوصلتون بود بگین من الان دقیقا تو همین حال هستم🥺🙂

ی جانم❤️ همزاد منی پس😊 خیلی خوب درکت میکنم چ باری رو داری ب دوش میکشی ایشالا برات بهترینا رقم ...

عزیزدلمی قربونت برم ممنون بابت دعای قشنگت. تو این مدت کوتاهی که اینجا بودم خیلی چیزها ازتون یاد گرفتم .

بالاترین سرمایه ارامش و خوشحالی عزیزانمون هست.

[QUOTE=338517526]وای مامان علیرضا نامرتبی خونه منو به جنون میکشه یعنی قشنگگگگ خون جلو چشامو میگیره ع ...

بخدا همینه که گفتی 🤣🤣🤣🤣🤣

البته شیوا من اصلااااا داغ نیستماااا 

توجه کن بازم رفتم سر اصل مطلب😂😂

ب من گفتن بخاطر طبع بدنیمه البته من با چای قند زیاد میخورم😊 شاید دلیل اولش این باشه اتفاقا لاغری خ ...

واااای تیتان جان طوری گفتی چاقم حس کردم هشتاد کیلویی.😁۶۵که خوبه👌😊

عزیزم همین طرح نگین بانک سپه از همه کمتر بود مدت سپرده گذاریش ولی بانک آینده هم فکر میکنم چنین طرحی ...

ممنونم عزیز دلم که وقت گذاشتی کلی تایپ کردی ،

همشون وبررسی میکنم به شعبه ها سر میزنم انشالله که یکیشون جور بشه