2777
2789
عنوان

شوهرم زن نباید تو کار مرد دخالت کنه

359 بازدید | 31 پست

تو کوچیک ترین کار که باهاش بحث میکنم میگه زن نباید تو کار مرد دخالت کنه و کارای مرد به زن مربوط نیست ولی کارای زن به شوهرش مربوطه واقعا دلم میخا بگیرم خفش کنم😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمن همیشه میگه منم میگم خفه شو بابا....مردی که حرمت نزاره نباید مراعات کرد

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

منم، منم بیا خفشون کنیم

شوهر من هر چی میخواد میگه، بعد جوابش را میدم میگه بی ادب و فلان... چرا؟؟ 

چون اون مرده و میتونه و من زنم و نمیتونم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بستگی داره چی باشه. مثلا تو کارهای فنی و رانندگی و ... زن نباید دخالت کنه

مگه زن ادم نیست؟ 

توی همه ی کاری میتونه دخالت کنه یا خودش انجام بده

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

همه مردا اینطورین اهمیت نده داره حرکت میده

نه همه ی مردا اینطوری نیستن 

مردای دیکتاتوری که میترسن کسی اشتباهشون رو بفهمه اینجورین

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بستگی داره چی باشه. مثلا تو کارهای فنی و رانندگی و ... زن نباید دخالت کنه

نباید ؟

بعد این باید نباید رو کی تدوین و ابلاغ کرده ؟ 🤔🤔

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan