2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411192 بازدید | 78585 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چرا من معنی شو متوجه نشدمهیچ وقت اینقد پول دار نبودیم😍😍

دقیق همون جملات رو ننوشتم و برداشت خودم بود اگر جایی اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند و قصد جسارت ندارم

خانم مستقل و همسرشون قبل از اینکه خونه ی خودشون رو بخرن مستاجر بودن 

خوب پول و نقدینگی و طلا و مخارج روتین زندگیشون مشخص بود 

خونه ای که خریدن یک مقدار بالاتر از توان مالیشون بود و اقساطشون زیاد شده

یک روز خانم مستقل داشتن صحبت مالی میکردند گفتند پهلوون میگه به این فکر کن قبلا این قدر پولدار نبودیم ( خونه ی خوب و صاحب خونه بودن) 

همین برای من و خانم نارین هم دلداری خوبی شد که تو شرایطی که فعلا دچارش هستیم به دارایی ها فکر کنیم و نداشته هامون رو نبینیم

ققنوس
دقیق همون جملات رو ننوشتم و برداشت خودم بود اگر جایی اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند و قصد جسارت ندارم ...

ممنونم آره عزیزم

چقد قشنگ گفتین برام 😘🥰

مرسی عزیزم

دقیقاااا الن وضعیت همه مون همین شده

پس همون بهتره ک ب چیزای خوب دور و بر مون نگاه کنیم

و انگیزه بگیریم

همگی مجبور شدیم نقدینگی ها مون تبدیل کردیم

خود منم الن نقدینگی صفرم

اون پست مستقل رو یادمه 

خوشحالم براشون 

همیشه تحسین می کنم  تلاش و روحیه و پشتکارشون

نمی‌دونم این توهمات کی تموم میشهخیلی دارم اذیت میشمخودخوری میکنم 💔

خودت رو سرگرم کن خیلی کمک کنندست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
🤣🤣🤣یه ژاکتی داشت اون عین من بود میگفتن تو بارداری تو بارداری دوقلوها اینقد داغون بودم که اگه بند ...

😂😂😂😂😂😂😂واااای🤪🤣🤣🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مستقل الان از سورپرایز وعکس وحال هوای تولد برگرده عکس زنه شکیبو ببینه میخوره تو پرش🤣گوناه داره🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دقیق همون جملات رو ننوشتم و برداشت خودم بود اگر جایی اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند و قصد جسارت ندارم ...

منم خودمو اینطوری دلداری میدم🥲🥲🥲🥲 

سلام عزیزم..منم استراحت بودم۸ماه شیاف میذاشتم حتما شیاف بزارو سعی کن از بیمه استفاده کنی یعنی ب دکتر ...

عاطی میشه ارشیدا رو‌تگ کنی من تگ میکنم نمیشه🥲