2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411101 بازدید | 78579 پست
من خریدم بازم میخرم خیلی تمیز و شیک با فاکتور اومد برام دقیقا هم مثه عکس و فیلم بود  ده روز مه ...

عزیزم شرمنده

من پول رو ریختم مگه بعدش بهم زنگ میزنن؟

بابد توی پروفایل عکس شناسنامه و کارت ملی بزارم؟ گذاشتم

ولی فیش حقوقی اینا ندارن

مدرک تحصیلی هم عکسش ندارم

مراحل ثبت سفارش چطوریه؟ توهم عکس اپلود کردی؟ بهت زنگ زدن

بازم معذرت میخوام هی سوال میپرسم گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کالری شماری هم خیییلی کمک میکنه.😊👌.من بدون ورزش فقط با کالری شماری تو یه ماه سه کیلو کم کردم از ۷۳ ...

آره کالری شماری هم عالیه من چند سال پیش با کالری شماری ۱۴کم کردم ولی الان در خودم نمی‌بینم 

من ناشتا زنجبیل وعسل با آب گرم میخورم اونم خیلی خوبه 

مبارکت باشه عزیزدلم  منم هروقت یه کاری برای خودم میکنم همش میگم چرا زودتر نکردم  درحال ح ...

ممنونم عزیزم ❤️دقیقا درسته از دیشب میگم چرا اینهمه وقت درست نکردم 😅 واقعا خیلی خوب شده 

منم گاهی حس میکنم کاری برای خودم نکردم 

سلام عزیزم این نون تست ها ک میگن جو هست درصد جو خیلی پایینه ولی این نون خشک جو گرد که تو مشما هست و ...

سلام عزیزم آره از اونم میخرم خیلی خوبه فقط  خوردن تست خیلی راحت تربود برام تا اونا ❤️

[QUOTE=338517659]@مامان_سبحان     عزیزم،یکی از کاربرا میگن طرح نگین آتیه تو بعضی شعبه ها ج ...

انشاالله .

آخه ما دیگ ضامنامونم بردیم .

ولی میگم ک تو شهر ما فکر نکنم طرحش جمع شده باشه چون مین پریروزم تو بانک صحبتش بود ک بیا سپرده بزار و ...همین طرح رو داشتن میگفتن.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
آدم پاشو بذاره تو دندون پزشکی پول همینطور از جیب میره.... ولی عاشق دندون پزشکی هستم حس خوبی میاد سرا ...

آره والا دیشب برای من و همسرم ۶۴۰۰شد 

برای ایشون پوسیدگی داشت دندونش 

اما دندون ارزش رسیدگی داره من خودم چون از کارای دندون بدم میاد دیر به دیر میرم حسشو دوس ندارم ولی بعدش خیلی خوبه 

من چندساله دندونمو تو این حالت تحمل کردم دیشب نیم  ساعته حالتش عوض شد 😅

ماشالله  دمت گرممم  اتقاقا سایز کم کردن بهتر از وزن کم کردن  منم میخوام برم که ...

قربونت عزیزم ❤️آره سایز کم کردن اونم با ورزش عالیه چون به بدن فرم می‌ده  ورزش انگار ورم بدنو میخوابونه

همسرمم چند روز پیش رفته بود ورزش عضلاتش گرفته بود می‌گفت ورزش قاتل سلامتی 😂دیگه هم نرفت 

اما من از پاییز مداوم رفتم وبه شدت راضیم هم جسمی هم روحی بهم کمک کرد 

@مامان_سبحان     عزیزم،یکی از کاربرا میگن طرح نگین آتیه تو بعضی شعبه ها جمع شده شما چی ...

سلام عزیزم من هم گفتم 

فکر میکنم درست متوجه نشدید ….

من منظورم اون هایی بود که به تازگی حساب باز کردند یا حساب میخوان باز کنند بود 

که همین هم باز گفتم شعبه با شعبه و حتی شهر به شهر هم متفاوت 

( یکی از دلایلش هم بودجه تعریف شده برای هر شعبه و میزان تقاضا است)

قطعا شمایی که چندین ماه پیش حساب باز کردید و ضامن هم بردید وامتون تموم شده است و وقتی استعلامات لازم از ضامن ها بگیرند وامتون آزاد میشه نگران نباشید 

آره والا دیشب برای من و همسرم ۶۴۰۰شد  برای ایشون پوسیدگی داشت دندونش  اما دندون ارزش رسی ...

آره پارسال کل دندونای پسرمو درست کردم فضا نیگه دار گذاشتم برا طلا جمع کرده بودم ولی گفتم دندوناش واجبه ولی برای خودمون منتظر پول تپلم ببرم یکم خوشگل کنم.... کارخوبی کردی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وای ماشالا ستاره جون بهت تبریک میگم حالا من معتاد چای لعنتی شدم اونم با قند  نامصب عجیب رو ...

قربونت عزیزم زنده باشی🙏

من باورت میشه شاید ماهی ۱بار قند بخورم چایی رو با خرما گاهی هم شکلات تلخ میخورم 

آره قند هم ورم میاره یه چالش بذار برای خودت قند مصنوعی رو کم وحذف کن از نتیجش راضی میشی و ادامه میدی 

حیف دور شکمت خوبه نذار زیاد بشه که از دستت در می‌ره خدای نکرده کنترلش 

برای من اینقد زیاد شده بود که همش لباسهای گشاد میپوشیدم از خرید لباس فرار میکردم الان هم زیاده باید کم بشه اما حداقل الان ورزش میرم کمک می‌کنه بهم 

انشاالله . آخه ما دیگ ضامنامونم بردیم . ولی میگم ک تو شهر ما فکر نکنم طرحش جمع شده باشه چون مین پر ...

اگه ضامن بردی یه هفته ای برات واریز میکنن برای ما که اینطور بود آخ که چقدمزه میده😍😍😍😍و ماه بعد که اقساط شروع میشه آخ که چقد زور داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
انشاالله . آخه ما دیگ ضامنامونم بردیم . ولی میگم ک تو شهر ما فکر نکنم طرحش جمع شده باشه چون مین پر ...

انشالله براتون واریز میکنن زود،

من پارسال که وامو برداشتیم ضامنام داشتن امضاهای اخرو میزدن که وام برامون واریز شددددد😎😎😎اووووف یه حالی عجیبی بود...

انشالله براتون واریز میکنن زود، من پارسال که وامو برداشتیم ضامنام داشتن امضاهای اخرو میزدن که وا ...

اخه من جلو جلو چکشو دادم .براهمین استرس دارم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️