2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411169 بازدید | 78582 پست
پست هات رو جسته گریخته میخونم تیتان جان  نقاط مشترکی بات دارم .یکیشون روابطتون با داداش وزن دا ...

ی جانم❤️

همزاد منی پس😊

خیلی خوب درکت میکنم چ باری رو داری ب دوش میکشی

ایشالا برات بهترینا رقم بخوره و راه ب بهترین شکل براتون 

باز بشه و اینقدر عشق و خوشبختیتون تو این مسیر زیبا و شیرین بشه ک نشه با هیچ چیزی وصفش کرد 🌹🌹

اای ای اعتراف کردی جسته گریخته میخونه

زیرآبی میری ای شیطون بلا 😁😁🤪

شوخی بود جدی نگیر راحت راحت باش😍

عزیزم من هرکاااار کردم هرچقدرتلاش کردم همسرم قبول نکرد چای روباچیزدیگه به غیر قند بخوره😥کیک میاوردم ...

دقیق آفرین 

چ خوب 

پس تعداد رو پایین اوردی

منم حتما باید فکری ب حال خودم کنم

باید بتونم نشد نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خریدم بازم میخرم خیلی تمیز و شیک با فاکتور اومد برام دقیقا هم مثه عکس و فیلم بود  ده روز مه ...

آخه معصومه خانم تبریزن و احسان گلد هم تبریزه، نهایتا آدم میگه حضوری میرم...

راستش من ترجیح میدم همین شهر خودمون ۷ درصد بگیرم تا آنلاین...

بچه ها همین ضد آفتاب پریم که تو اینجا تبلیغ هم زده ۴۸۰ اینا من تو تخفیف هایمر استار از اسنپ مارکت خریدم ۳۱۲ هزار تومان

نوشیدنی های زاگو که با طعم های مختلف ۲۹۹۰۰ هست من تو تخفیف هایپد خریدم ۱۷ تومن ، حداقل ۲۵۰ خرید کنید ارسال رایگانه ، از اوکالا هم زیاد خرید میکنم تخفیف داره کلا

before i die i want to be happy and make others happy
عزیزم نام کاربری من رو درست تگ نکردید . من هم پیام دوستمون رو خوندم خودم قبلش نمیدونستم اینطوری شده ...

ممنون مامان سبحان عزیز وای اینقد ک هول کردم با خوندن اون کامنت🙃ک اصلا نفهمیدم چجور شمارو تگ کنم😅

ما ۶ ماه پیش حساب باز کردیم و چهارشنبه پرونده رو تکمیل کردم .و برا خرید زمین چکشو دادم رو حساب این وام اگر بخوان بهم وام رو ندن باید فراری بشم😂😂

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم من عضو اپلیکیشن هستم و خب همون اول شماره و کدملی دادم و خریدم نقد بوده انتخاب کردم بعدم پرداخت ...

اهان پس اون واسه قسطی هاست

من ی  پلاک ان یکاد هم واسه مامانم سفارش دادم

امیدوارم تقلبی نباشه

خیلی استرس دارم

آره حتما باید ی کاری بکنم😭 چون واقعا حیفه فکر کن قبلا اصلا چای نمیخوردم اون سال‌های اول شاید طول ...

این قسمت چای پر دردسر 😂 باید مرحله مرحله کمش کنی یا دمنوش جایگزینیش کن من خودم چای سیب وبه خیلی دوس دارم 

الانم فقط صبح جمعه ها که شوهرم خونه است شاید چایی بخورم وچایی درست میکنم چون ایشون عاشق نوشیدنی گرمه چای قهوه نسکافه دمنوش 

دیشب دکتر بهش گفت ۲روز چایی نخور تا به دندونت  نخوره دیدم عسل ریخته تو آب جوش میخوره 😁

من قبل حاملگی دومم ۶۵کیلو بودم همه چیم خیلی خوب بود چون بعد اولی با رژیم کالری شماری ۱۴کیلو کم کردم ولی بعد دنیا اومدن دومی دوباره تا ۸۶رفتم وکلا خودمو ول کردم کم کم رو به افسردگی رفتم رژیم‌های نصفه نیمه گرفتم دیدم دیگه دلم نمی‌خواد از خونه بیرون برم ۴سال تو این وضعیت بودم چربی خونم رفت بالا فشار خونمم همینطور یه دوره ای آرام بخش می‌خوردم اونم بدتر اشتها وخوابم زیاد شد دیگه خواهر به این نتیجه رسیدم کلا از خونه نرم بیرون لباس هم گشاد وقواره دار بخرم به خودم میگفتم شوهرمم که راضیه مشکلی نداره وتو مسایل دیگه هم  سرد وخنثی شدم میدونی دیگه کدوم مسایل رو میگم😅

ومتوجه شدم شوهرم همچین از این وضعیت راضی نیست فقط صداشو در نمیاره جونم برات بگه خواهر به این نتیجه رسیدم دنیا رو ببوسم بذارم کنار ودنیا واهلشو به خدا بسپارم 

به یه دکتر روانپزشک  زنگ زدم گفتم امروز ۵بار تصمیم گرفتم خودمو بکشم بیچاره ترسید گفت تورو خدا زنگ بزن همسرت بیاد پیشت برو دکتر خیلی حالت بده

میترسم ادامش از حوصله جمع خارج باشه وگرنه کلی ادامه داره😅

ببخشید ۶ ماه چقدر سپرده کردین؟

۶ ماه رو از ۲۰ تومن شروع کردیم تا ۱۲۰ تومن متغیر بود.

۱۷۵ وام بهم قراره بدن ۶۰ ماهه.مامان سبحان جان شما میدونی قسطش چقدر میشه ؟۲۱ درصد سودشه

@مامان_سبحان7    

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
فردا میتونی بری بانک بپرسی،،،ولی نگران نباش،انشالله همین روزا پیامک واریز میاد براتون

انشاالله .آره فردا باز میرم بانک اخه پیامک حسابمم فعال نیست .ب هوا پیامک میرم نامحسوس ی سرو گوشی آب میدم😀😅

سلام دوستای عزیزم 😍

بچه ها طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه و پر ملات رو میشه بهم بگید؟

جوری که مثل رستوران بشه.

خمیر آماده بگیرم یا خودم درست کنم؟؟

همونم که گاز دست دوم خریدم و ایراد داشت و همسرم کلی باهام دعوا کرد که چرا دست دوم خریدی.😭

حالا می‌خوام پیتزا بپزم میخوام عالی دربیاید که این دعوا تموم بشه ببینه گاز خوبه 🙏🙏

ممنونم از همگی تون❤️

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

معصومه جونمممم  من ی گوشواره ۳۳۰ سوت از احسان گلد  سفارش دادم ۱۳۶۶ تومن واسه بچه خواهر شوهرم ک چن روز دیگه دنیا میاد

@masumehjoon    

یدون پلاک ان یکاد ۶۱۰ سوت با پول مامانم سفارش دادم ۲۵۱۲ تومن

بنظرت مطمئن هست؟😭

خیلییییی استرس دارم بخدا😭 نکنه تقلبی باشه پولم حروم بشه

تو اطلاعی داری در ابن بارع؟

پیشاپیش ازت ممنونم بابت راهنماییت😘

@masumehjoon    

چه سریع خرید کردی😅 مبارکه ان شاءالله کیلو کیلو بخری... یه درصدی خریدی؟😬

آره دیگه قصد خرید داشتم دیدم قیمتش بهتر از حقانیه با ارسالش و قیمت سایت حساب کردم سه چهاردرصد اجرتش شد که بازم خیلی مناسبه 

حالا اگه به امید خدا به دستم برسه🥺 عکسشو اینجا میزارم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

[QUOTE=338544837]سلام دوستای عزیزم 😍 بچه ها طرز تهیه یه پیتزا خوشمزه و پر ملات رو میشه بهم بگید؟ جوری که مثل رستور ...[/QUO  

خمیر یا نون آماده از نون فانتزی بگیر عالی میشه 

حالا زیاد درست نکردی همون نون آماده بگیر البته نه از سوپری که به درد نمیخوره،از مغازه نون باگتی که خیلی خوبه 

یه لایه سس کچاپ بمال رو نونت بزار کنار  

گوشت چرخ کرده،سینه مرغ ،فلفل دلمه ،کمی سوسیس یا کالباس جدا جدا تفت میدیم بعد روی نون پیتزا میریزیم  

قارچ و گوجه هم برش می‌زنیم رو مواد می‌زنیم بعد پنیر پیتزا و کمی آویشن میپاشیم رو مواد 

موقع گذاشتن تو فر هم یه ذره آب رو پنیر میپاشیم البته ضروری نیست 

رو ۱۸۰ درجه بزار هر وقت پنیر آب شد برش دار چون همه مواد پخته اس ،زیاد بمونه نونش خشک و سفت میشه 

البته ازبین مرغ و گوشت میتونی یکی رو حذف کنی 

یا سوسیس و کالباس رو حذف کنی بشه پیتزای گوشت قارچ‌ یا مرغ و قارچ  

قارچ خوشمزه می‌کنه ،نباشه هم مورد ندارن 

ولی اگه با خمیر درست کردی  بدون اینکه موادشو بریزی بزار تو فر ،نیم پزبشه ،در بیار بعد باقی مراحل 

مادر شوهر گفت من آخر شب میرما

میخوام برم شهرستان کار دارم

تعارف زدیم صبح برو

و بدبخت شدیم...

خیلی بدبخت شدیم 😩😩😩😄😄

گفت وسایلم خونس...خونش کجاس ؟ تهران 

تهران کجاس الآن در ترافیک 😄😄😄😩😩😩

بریم وسایلمو بیاریم...

همسر گفت خب بمون خونت صبح برو از اونجا

گفت نه نه تنها دلم میگیره..

و ما در راهه تهرانیم 😩😩😩😩

هی میگم منو رها کنید من نمیام..