2777
2789

حتی تلوزیون هم نگاه میکنه حسرت میخوره شبکه پویا یه برنامه درست کرده باهم بازی خانواده همه باهم بازی میکنن دخترم هربار اونو میبینه میگه کاش مامان بابای منم اینجور باهام بازی میکردن چی جوابشو بدم بگم عوضش ما چی داریم که دلش نسوزه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خوب خودت باهاش بازی کن

من بازی میکنم ولی خب زیاد نه وقتی دلت خوش نباشه نمیتونی حفظ ظاهر کنی 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه شوهرت چجوریهشاید خودت حسرت میخوری یا زیاد ب شوهرت غز میزنیبچه ها اینه کارهای ما هستن

شوهرم به زندگی اهمیت نمیده با دخترم وقت نمیگذرونه اصلا انکار وجود نداریم

درکت میکنم

از جمعه ها از روز های تعطیل بیزارم به خدا 

ببین اسی هیچ انسانی کامل نیست نمیشه گفت فقط مرد ها مشکل دارن حتما زنها هم ایراداتی دارن نواقصی دارن ولی خب ادم باید تغییر کنه... نباید فقط یه جنس رو مقصر دونست خودت هم بعنوان زن کاستی هایی داری دیگه باید حل بشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا دوباره ازش بچه دار شدی الان حامله ای. میاره از این مرد

بازم الان امید دارم با خواهرش بازی میکنه میشن دوست هم از تنهایی در میاد

عزیزم اراده مادر کوه رو جا بجا می کنه 

شوهر من با مشت دو دستی میزد تو سرم و من در حالی که بچه تو بغلم بود می خندیدم و می گفتم مامان بازی جدیده داریم بازی می کنیم

می فهمم که ممکنه افسرده و بی انگیزه باشی اما شاید همون بازی کردن با بچه مانع افسردگیت بشه به شرطی که تو ذهنت جا بندازی که هدفت از زندگی و اون نقطه ای که میخوای بهش برسی همون بازیه نه این که بگی خب حالا یه ربع بازی کنم و بعد برم به کارام برسم

حین کار حین استراحت با خلاقیتت کار و استراحت رو به بازی تبدیل کن 

بخصوص بازی های فکری که کلی سازنده اس

ببین اسی هیچ انسانی کامل نیست نمیشه گفت فقط مرد ها مشکل دارن حتما زنها هم ایراداتی دارن نواقصی دارن ...

میدونی ابجی خیلی از این حرف ها شنیدم که سیاست نداری زنونگی نداری و همه اینا رو قبول دارم زنونگی من مرده وقتی تو اوج جونی با ذوق سعی میکردم زندگیمو حفظ کنم به جای تعریف شنیدن حرف های نامربوط میشنیدم زنونگیم از بین رفت