2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313219 بازدید | 71251 پست
[QUOTE=335373726]قربونت برررم پاییز جون🙏🏻😍  انجام وظیفست😘  باور میکنی همش از روی عشق و ...

عزیزم استانبولی رو هم میشه بدون هیچ گوشت و مرغی درست کرد .

اصلا استانبولی اصلی فقط گوجه و سیب زمینی داره ، بچه های من که بدون گوشت و مرغ و با ماست یا سالاد شیرازی بیشتر دوست دارن .

اتفاقا امشب جاتون خالی بدون گوشت و مرغش رو داشتیم .

یا بعضی وقت ها هم من گوشت چرخ کرده رو با پیاز تفت میدم و وقتی کامل پخت موقع خوردن روی استانبولی میریزن .

بعضی وقتها هم با میگو میخوریم . 😍😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستای قشنگمممم 🥹🥹 خوبین؟؟  سال نو همگیتون مبارک باشه ان شاءالله بهترینها واستون ات ...

سسلام عزیزم عیدت مبارک، طاعاتت قبول، دوباره عیدت مبارک، عروسی برادر و ماشین و غیره هم مبارک، حلال زاده دوروزه چشم میخوره به عکسای چیدمان تولدت که سیو کردم و یادت میکنم وگفتم امروز فرداس که بیای،هرچند که منو یاد نکردی اما عشق تو تا ابد در قلب من هست   به یمن ورود مبارکتون ، عرض حال وشرح حال مختصری خدمت شما ارایه میشه هرچند خودمم کم میام،  

خیلی از دوستان کم سر میزنن مخصوصا بچه های اینوری ، تبی که شش ماه یکبار میاد یه ایده وپیشنهاد سسکی اقتصادی میده ومیره.

خانم مستقل بنده خدا همیشه حاظرهست خداخیرش بده مشعل تاپیکو روشن نگه داشته  

جیرانم بعد چندماه وداع ناگهانی که داشت دوباره برگشت شکر خدا خوبه ، به لطف خدا قرار ماه دیگه مجوز وجوازش بیاد که بعدش برای شاباش وکولباشی منو راهی مشهد کنه  

بعدشم قرار نویسنده سه وحامی حقوق زنان 

انواع وام‌های بلو وویپاد و پیش درآمد هم بازارش داغه وهمه ماشاالله استفاده کردن آخرین پدیده سایت طلا حقانی بود که باسوت پایین سیو خرید طلا می‌کنی .

. پدیده نوظهوری به نام پوران دخت جان در اون تاپیک بودن وصحبتای قشنگی داشتن که فعلا تاپیک پری انشالله باهاش آشنا میشی.

معصومه خانمم سفرچندروزه به شمال داشتن و برگشتنی همسرش دچار سوختگی دست میشن که فعلا مشغول پرستاری ازشون هستن.

ننه علی هم خوبه شکرخدا مسافرت توپی داشتن  و منتظر تحولات بزرگترین.

دوستای خفن دیگه ای هم هستن مثل عاطفه خانم ونارینت وچندتا دیگه از دوستان.

گورچینخانومم معلمی قبول شدن .

دیفنی هم که خودش گزارش داد بهت.

سلام دوستان عزیز.

یه راهنمایی ازتون میخوام ، هر کی میدونه بهم بگه ممنون میشم.

راستش من دیروز رفتم شهر لوازم خانگی برای لباسشویی و ظرفشویی . بعد چون من قبلی خودم سامسونگ بودن و ۱۵ سال دارم استفاده میکنم اصلا جنس های الان خیلی جنسهاشون و ورق هاشون نازک و یجوری بودن و اینکه فقط مارک کنوود و کندی و زیرووات و پاکشوما داشتن .

که از همه گرونتر هم بترتیب اول پاکشوما بعد کنوود و زیر ووات و بعد کندی بود.

حالا میخوام ببینم خودتون یا اطرافیانتون اگه استفاده داشتین، هم لباسشویی هم ظرفشویی بین مارک کنوود و پاکشوما کدوم بهتره؟

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
بچه ها من روز سوم پریودیم هست و به شدت عصبیم  یعنی از خواب بیدار شدم بی دلیل عصبی و پرخاشگر شد ...

بعضی وقتا قبلش نیس و تو دوران خود پریود 

ولی نارین جان من یادمه گفتی کم خونی شدید داری اگه درست گفته باشم 

این قضیه رو تشدید شدنش بی تاثیر نیست حتماااا زیر نظر دکتر قرصاشو مصرف کن خیلی خوبه 

تغذیه تم رعایت کن 

سردی اینا نخور 

جعفری اسفناج جگر اینارو بخور حتمااااا

عذاب وجدانم نداشته باش طبیعیه

همین که اگاهی کمک کننده س 💚

سلام دوستای قشنگمممم 🥹🥹 خوبین؟؟  سال نو همگیتون مبارک باشه ان شاءالله بهترینها واستون ات ...

جانننن ببین کی اومدههنه 

سلام اریانا جان چطوری خانووممم😍

این مدت انقد تو فکرت بودم خوب شد اومدی 

اسما بانو از شیرازم خیلی وقته نیست با همیشه بهار از کرج

یهو یادشون افتادم 

عزیزم استانبولی رو هم میشه بدون هیچ گوشت و مرغی درست کرد . اصلا استانبولی اصلی فقط گوجه و سیب زمینی ...

نوش جونتون😍😍😍😍😍من همیشه سینه ی مرغ میریزم مکعبی خورد میکنم...آره مادرمم با گوشت درست میکنه مثل شما.  اگه سینه نمیریختم پسرم میپرسید براهمین درست نکردم وگرنه من وهمسرم میخوریم همسرم که اصلا اهل گوشت نیست منم یه چندسالیه گوشت خورشدم بعدزایمانم تغییرکردم تغییرگرونی بود🤭🤣🤣🤣🤣🤣 

با گوجه وسیب زمینی هم درست میکنم میگه اسم این غذا چیه مامان میگم دمپختک میگه گوشت نداره؟میگم نه این غذا بدون گوشته. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم به خاطر اینکه امتیاز رو یک ماهه نشون میده . 

آخه تا دیروز ۱۲۰نوشته بود و مبلغ۳تومن تعلق میگرفت یهو تغییرکرد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️