2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313317 بازدید | 71253 پست
سلام حالتون خوبه؟؟ سال نوی شما هم مبارک خیلی وقته نیومدید تاپیک‌...من همیشه پستهاتون رو میخونم  ...

سلام گلم شکررر شما خوبین؟ 

ممنون عزیزم 😘🌺

اره عزیرم از پارسال تابستون نتونستم زیاد بیام بعدشم سرم شلوغ شد و وقت نکردم ولی ان شاءالله بتونم از این به بعد بیشتر میام 😍

خیلی خوشحال شدم که منو میشناسی و پستامو دوس داری😁🥺🥰

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام نازی جون پس تو نخوندی چند روز بحث همین کاربر بود به زور اسمشو یادمون اومد و همین شیرازی قمی ...

سلام بر تو زن پهلووون 

نه بحث چی چی بود؟ 

در مورد چی🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام دوستان🌹💐 سلام مهربون خوبی عزیز  گلی برا وام بانک مهر که از روی معدل حساب گرفته میشه؟&n ...

سلام عزیزم بله اگر احتیاج به ضامن باشه همسرتون میتونه ضامن بشه و برای وام ۵۰ میلیونی هم والله بعضی دوستان که خانه دار هستن بدون ضامن هم وام گرفتن ولی بعضی ها گفتن ضامن میخواد . 

سلام بر تو زن پهلووون  نه بحث چی چی بود؟  در مورد چی🤣

یادم نمیاد سر چی شروع شد باور کن

ننه علی و بقیه میدونن 

واقعا چرا یادم نمیاد؟🤨

من میگفتم نسرین ۶۶ شیرازی بود

همه میگفتن قمی

شیرینم که امروز گفت قزوینی

نمیدونم چرا هیچکس یادش نبود شیرازی بود😂

چند صفحه فقط صحبت این کاربر بود

البته ذکر خیرش بود

همه دوست داشتیم باشه ولی نیست

سلام عزیزم بله اگر احتیاج به ضامن باشه همسرتون میتونه ضامن بشه و برای وام ۵۰ میلیونی هم والله بعضی د ...

مرسی گلی 🌹💐

قسمت معدل حساب بانک مهر درست شده از امشب میتونن چک کنن دوستان. 

سلام گلم شکررر شما خوبین؟  ممنون عزیزم 😘🌺 اره عزیرم از پارسال تابستون نتونستم زیاد بیام بعد ...

سلام حالتون خوبه من پستاتون رودوست داشتم خوشحالم که برگشتین...دوست باسلیقه

یادمه ایده های خیاطی ولباس های شیک داشتین

سلام گلم شکررر شما خوبین؟  ممنون عزیزم 😘🌺 اره عزیرم از پارسال تابستون نتونستم زیاد بیام بعد ...

انشالله موفقیتهای روز افزون کسب کنی

اره خیلی خوب میشناسمت .... کلی ازت انرژی و اراده میگرفتم با خوندن تجربه ها و پایبندیت به هدفهات

یادم نمیاد سر چی شروع شد باور کن ننه علی و بقیه میدونن  واقعا چرا یادم نمیاد؟🤨 من میگفتم نس ...

سلام من خواننده خاموشم اکثرا 

ولی شیرازی هم نبودنا

اون وقتی که خونه تهران رو خریدن و میگفتن همش بخاطر دل دخترشون جور شد تونستن بخرن من یادمه 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
یادم نمیاد سر چی شروع شد باور کن ننه علی و بقیه میدونن  واقعا چرا یادم نمیاد؟🤨 من میگفتم نس ...

نه دقیقااا همون که گفتم بود. 

هم حسابدار بود هم ناخن کار بود. 

که گفت ناخن کمتر انجام میده چون گردن درد میگیره و موادش مشکل زا هست براش. 

شاید الان خونه تهرانش ارتقا داده باشه یا رفته همون خونه زندگی کنن کنار خانواده اش😍

دیفن عزیز من از پشتیبانی بانک مهر پرسیدم معدل گیری و انتقال شبا به مشکل خورده بود گفتن درحال بررسی هستن و گفتن وام از 25 ام باز میشه که الان تست کزدم انگار معدل گیری درست شده و فقط چون ساعت مناسبی نیست واسه معدل گرفتن خطا میزنه..