2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313342 بازدید | 71253 پست
بچها میشه یکی به من بگه چرا تاپیک مدیریت مخارج قفل بود ؟ اصن چرا ترکید ؟ من چند روز نبودم بی اطلاعم ...

تاپیک رفت تو پربازدیدا

چند نفر اومدن گفتن گدابازی و و و 

رویام چون تجربه داشت که با اومدن این افراد تاپیک میترکه، تاپیک رو قفل کرد تا تشنج احتمالی بخوابه

الانم گویا بعضیا گزارش زدن و تاپیک تعطیل شده

صبر کنیم تا دوباره باز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم قم زندگی میکرد ولی من نمیدونم چرا جنت آباد خونه خریدنش رو یادم نیست توی ذهنم هست تهران یک م ...

چرا مامان جان اون آخرا گفت .تو همین سازمان برنامه یه واحد ۶۰ متری اگر اشتباه نکنم گفت خریدیم🤣🤣🤣البته من توجه ام پایینه.مستقل جون دقیقتر میدونه.ولی شخصیتشو دوست داشتم جسور بود

سلام دوستای قشنگمممم 🥹🥹 خوبین؟؟  سال نو همگیتون مبارک باشه ان شاءالله بهترینها واستون ات ...

سلام دوست پرانرژی..

خوبی عزیزم.. 

رسیدن بخیر..

یادمه آخرین بار برای آینده پسرت پارسیان میخریدی..چیکارکردی هنوزم ادامه میدی؟

سلام امروز اینجا دوستان از پارک چمران کرج صحبت کردن  منم مشتاق شدم برم ببینم   بعد ج ...

سلام عزیزم ، پارک چمران که خوب یک پارک قدیمی و بزرگ داخل کرج هست همون ورودی کرج هست مکانش .

ولی بله هر سال جشنواره لاله ها هست که امسال از ۲۰ تا ۲۷ فروردین تاریخ این جشنواره هست .

مادر من هر سال میره ولی امسال بنده خدا پاش درد میکنه نرفته هنوز .

من خودم پارسال و یک بار هم چند سال قبل رفتم ، جشنواره لاله ها خوب هست واقعا میارزه آدم برای دیدن گل ها بره . 

ما هم شاید هفته بعد رفتیم .

بخدا من خیلی برام سواله اینجور افراد وقتی تو مجازی اینقدر ناملایمات اخلاقی دارن چطور تو دنیای حقیقی ...

سلام عزیزم

میشه کمکم کنییییید

من ویپاد نصب کردم امروز هنوز کارتم ب دستم نرسیده اما توی ویپاد شماره شبا و شماره کارتم رو زده بود

منم ۱۵۰۰ پول زدم ب شبایی ک ب اسم خودمه 

اما توی برنامه موجودی زده صفر

چیکار کنمممم

@masumehjoon    

تو میدونی عزیزم؟

لایک نکننننن مسلموننننن  ...........

سلام دوستای گلم حالتون خوبه ایام بکامتون باشه انشاالله تن تون سلامت و جیباتون پر پرپول،💚💶💸💸💷💚

حدود ۲۰صفحه از تاپیک مدیریت عقب بودم هی میخوند هی بازم ۲۰صفحه عقب میافتادم...تا الان دیدم نامردا تعطیلش کردن کاش زود برگرده.....

راستی بچه ها بعد بیش از یکماه همسرم امروز رفت سرکار.میشه لطفا دعا کنین موندگار بشه انشاالله تو کارش🙏🙏

سلام عزیزم ، پارک چمران که خوب یک پارک قدیمی و بزرگ داخل کرج هست همون ورودی کرج هست مکانش . ولی بله ...

سلام عزیزم میشه کمکم کنی

من ویپاد نصب کردم امروز هنوز کارتم ب دستم نرسیده اما توی ویپاد شماره شبا و شماره کارتم رو زده بود

چیکار کنمممم

تاپیک رفت تو پربازدیدا چند نفر اومدن گفتن گدابازی و و و  رویام چون تجربه داشت که با اومدن این ...

سلام گلم میشه کمکم کنی

چیکار کنمممم

چرا تاپیک‌ پرید😔

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام عزیزم میشه کمکم کنی من ویپاد نصب کردم امروز هنوز کارتم ب دستم نرسیده اما توی ویپاد شماره شب ...

سلام عزیزم اگر الان واریز کرده باشید پول رو اولین ساعت پایا حدود ساعت ۳:۴۵ صبح هست اون موقع واریز میشه .