2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398343 بازدید | 77556 پست
😎😎خودش که نمیخادمن دوست دارمبا تعریف بچه ها کلا پرونده رو مختومه اعلام میکنمنه😅

نترس اگه دوست داری تشویقش کن بکاره تا بانکش کم نشده بکارین. من همسرم دوبار کاشت من نبودم همه هم میگفتن اصلا اصلا کچل نبود الانم من از طبقه ی ۵نگاه یکم اون وسط خلوت هست منتظره بره بکاره گفت اول دندون بعد مو.منتظر پولیم پول🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من بکاره نگاش نمیکنم چندشم میشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عین من مدلای مختلف عتیقه رو دارم اطرافم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حتی به یاس هم شکی ندارم😁

عتیقه رو خوب گفتی

تمام‌داستانهای که خودم اونور تعریف کردم همه شون از اقوام یا اقوام دوستام بود

مثلا اسم و فامیل ها رو عوض کردم 

خیلی هاشون عجیب غریبن ولی هستن دیگه 

عتیقه رو خوب گفتیتمام‌داستانهای که خودم اونور تعریف کردم همه شون از اقوام یا اقوام دوستام بودمثلا اس ...

دقیقا برای منم فامیلام هستن.آره در جریان سیکوریتی هستم آقای حسنی آقای حسینی🤣🤣🤣🤣🤣 تو دیدی کسی بره ملاقات کسی سه تا تکدانه ازین ریزا ببره؟؟؟؟ دیدی کسی برا تبریک قدم نو رسیده تیتاب با آب میوه ریز ببره؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من جفتشو با چشمای شهلاییم دیدم😎

نآرین جانم میدونم واقعا با سه تا پسر توی این سن سر وکله زدن واقعا سختهولی همیشه به این فکر کن هر کدو ...

قربون تو برم من الهی 😍

لبخند اومد رو لبم مرسی عشقم

اره اره دقیقا درست فهمیدی  بخدا خیلی عاقلم فقط خستم خیلی 🤣🤣🤣🤣

میدونم بخدا اره آرزوی خیلی هاس خداروشکر الهی شکرت 

این حس رضایت چیه؟؟من پرتوقع شدم 

نمیدونم ولی تا حدی افسرده شدم 

چاره کار رو میدونما 

میدونم چبکار کنم بهتر بشم 

ولی تکون نمیخورم فقط تعلل و تعلل 🥴

سلام سلام🤩 من بعد مدتها رفتم یکم حرف زدیم خوب بود ولی کلا از خورد وخوراک واینا نمیگم زیاد چون واقعا ...

اره منم اون روز که اون بحثا بود انلاین بودم خوب شد چیزی نگفتم. اخه بعضیا میخوان به زور یه خط کش بذارن بگن اینور خط و این مدلی که ما میگیم همه چی خوب و عالی و لاکچری 

انگار هرکی اونور خط و اون مدلی باشه باخته 

قربون تو برم من الهی 😍لبخند اومد رو لبم مرسی عشقماره اره دقیقا درست فهمیدی بخدا خیلی عاقلم فقط خست ...

نآرین با ترس و لرز نوشتم گفتم نکنه ناراحت بشی

درسته مجازیه ولی همه قلب و احساس دارن من خیلی از حق ناس توی نی می سایت میترسم

چون لحن نوشته معلوم نیست ممکنه سوبرداشت بشه 

نآرین با ترس و لرز نوشتم گفتم نکنه ناراحت بشیدرسته مجازیه ولی همه قلب و احساس دارن من خیلی از حق ناس ...

ناراحت بشم؟؟از چییی؟

همش خوبی بود که 

بازم بگو برام من عاشق حرف زدنتم

اره منم اون روز که اون بحثا بود انلاین بودم خوب شد چیزی نگفتم. اخه بعضیا میخوان به زور یه خط کش بذار ...

بحث خوب پیش رفته بود خون وخون ریزی نشده بود😁

بحث خوب پیش رفته بود خون وخون ریزی نشده بود😁

اگه من میومدم وسط قطعا خون و خونریزی میشد اخه میخواستم بگم خرجمو با چهار تومن میبندم ولی کیف و کفش برند و چند میلیونی میخرم 🤣

قربون تو برم من الهی 😍لبخند اومد رو لبم مرسی عشقماره اره دقیقا درست فهمیدی بخدا خیلی عاقلم فقط خست ...

نارین مثل  منم مثل تو خستم روحم خستس جسمم خستس☹️ دلم یه جای سرسبز میخواد اصلا غذا درست نکنم فقط خرید کنم و بخورم وبگردم وچیریک چیریک عکس بگیرم قسطا خودشون از حسابم برداشته شن🤣🤣🤣🤣🤣

اگه بذاری شب بزنی تا صبح بمونه که دیگه عالیهچون ما خانما در طول روز مدام داریم دست می شوریم😆 من دست ...

مرسی اره شب میزنم دستکش می‌پوشم تاصبح بمونه😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

منم خوشم اومده جدیداچند روز پیش کمر و پاهام درد می کردقشنگ به یاد مادربزرگ مرحومم، یه روسری پهن کردم ...

آخ اره یک  حالی میده😜

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دقیقاااا میدونم چی میگی😂😂والا خوشلحالشون اونوقت من 🥴البتع شکر گزارم ولی باید رضایتم از زندگیم خود ...

کافیه با بچه های عتیقه ی دلمه خانوم مقایسه کنی جای دور نرو

دیدی چقد خوبه من آقای همسر یه پارچه سفید خریده برام مخصوص اینکار پهن میکنه بعد با روغن ماساژ میده سر ...

آقا شما رو ماساژ میده😎

جووووونز😜