2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398423 بازدید | 77562 پست
نارین مثل منم مثل تو خستم روحم خستس جسمم خستس☹️ دلم یه جای سرسبز میخواد اصلا غذا درست نکنم فقط خرید ...

اخ اخ نگوووو 

برم ارایشگاه سرتا پامو بدم درست کنن 

بعدش برم مغازه ها رو جارو کنم 

فقط پول خرج کنم پولم کم نشه😆

خونم تمیز تمیز باشه 

بحث خوب پیش رفته بود خون وخون ریزی نشده بود😁

واقعا هم سامیه حرفش درست بود

طرف میگه سالانه میلیاردی درآمد داریم بعد برای بیمه یه میلیون یه میلیون جدا کرده اصلا منطقی نیست

ولی خیلی هاشون که خرجشون کم میشه همش خونه والدین هستن وقتی خونه نباشی خرجی نداری که 

دوستی دارم شوهرش آشپز یه شرکت بزرگه

میکفت من کلا غذا نمیپزم

میگفت شوهرم دو مدل غذا میاره

فرداش برای ناهار و شام گرم میکنیم میخوریم

بیشترین خرج خونه خود ما  غذاست

خودمون که کلا خونه هستیم شوهرمم غذا میبره 

وگرنه مگه آدم در سال چند تا کفش لازم داره

چرم بخری ۳ تومن تا دو سه سال قابل استفاده است

کیف و بقیه چیزا هم همینطور 

لباس‌های با کیفیت هم یه بار پول میدی تا یه مدت راحتی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا برای منم فامیلام هستن.آره در جریان سیکوریتی هستم آقای حسنی آقای حسینی🤣🤣🤣🤣🤣 تو دیدی کسی بر ...

یاخدا😶تیتاپ

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اگه من میومدم وسط قطعا خون و خونریزی میشد اخه میخواستم بگم خرجمو با چهار تومن میبندم ولی کیف و کفش ب ...

ترور میکردنت😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

منم میخوام لایت کنمخرید رفتم مغازه ها هیچی نداشتن دلم خرید اساسی میخواد

میدونی چرا فکر میکنی مغازه ها هیچی نداشتن؟چون پول داشنی 

من وقتی پول دارم فکرمیکنم هیچی ندارن 

ولی وقتی پول ندارم همش فکر میکنم چه چیرهایی هست و من محرومم😄

میدونی چرا فکر میکنی مغازه ها هیچی نداشتن؟چون پول داشنی من وقتی پول دارم فکرمیکنم هیچی ندارن ولی وقت ...

من نیز هم😁

من دیشب یه کاری کردم الان نیمه پشیمونم😅

کف پاهای خودمو همسرمو حنا گزاشتم😎

باید ی ماه صبرر کنم تا پاک شه

از طرفی میگم خیلی مفیده بزار بدنم پاکسازی شه 😅