2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402783 بازدید | 77949 پست
بالم لب اگه داری بزن روی اون قسمتا، شب بزنی صبح کاملا ترمیم میشهخواهرم بعد جراحی بینیش به توصیه دکتر ...

تموم شده دیگه نگرفتم. پس بگیرم. تازه تولد اقا هم هست میخوام زود خوب شم اونوبگیرم. 

امیدوار جان باور میکنی مشکل من تواضع بیش از حدمه یعنی همش عامدانه سعی میکنم اینقد متواضع نباشم ولی ن ...

سلام نآرین چطوری؟

ما هم ازینا داریم دور و اطراف. ببین شوهر یکی از اقوام اینقدر پلشت و شلخته طور. مثلا فرض کن صورت و دهانش رو تو سینک میشوره و یا وقتی غذا میخوره عین بچه ها بعدش باید یکی ببره دور و بر دهنشو بشوره. من هردفه میبینمش خداروشکر میکنم بابت همسرم 😁 

بعد درآمدشون از ما بیشتره مثلا میان پز میدن میگن ماهی فلان تومن در ماه لباس و ... میخریم. منم میگم مبارک باشه و... یا فکر میکنن مثلا من به داشته هاشون حسودیم میشه مدام میان میگن این چیزارو

خداشاهده خانومه یه کیف دستشه که تمامش پوست پوست شده من صدسال سیاه همچین کیفی دستم بگیرم. یا شال ها همه پرز داده و داغون. همش میرن جنس ارزون میخرن سریع از ریخت میفته

من شاید خریدهای یک سالم اندازه اونا بشه ولی همه لباسام تمیز و مرتب و جنس خوب میخرم

فقط هی میرن خرید میکنن الکی و گرون میخرن میره تو پاچشون، فکر می‌کنن خیلی لاکچری هستن و تازه میان پز هم میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلمیاره اوج غصه خوردن من فقط یه روز گریه کردن بانعره اس🤣ازهموناکه آدم دوروزه کورمیشه😁بعدش دیگ ...

آخ آخ از اون گریه هااا

من استاد این نوع گریه هام😁

دیگه کاملا تخلیه میشی 

فقط ای ک..لق رو زیاد نمیتونم

چه جالب،منم دورناخنام گاهی پوست پوست میشه،امتحان کنم🌷♥️

اگه بذاری شب بزنی تا صبح بمونه که دیگه عالیه

چون ما خانما در طول روز مدام داریم دست می شوریم😆 من دستکش می پوشم ظرف می شورم

بعدش می گم دستم بوی دستکش گرفت، دوباره با مایع دستشویی هم می شورم🤭

سلام نآرین چطوری؟ما هم ازینا داریم دور و اطراف. ببین شوهر یکی از اقوام اینقدر پلشت و شلخته طور. مثلا ...

به اینها میگن نوکیسه ندید بدید😂

من درمورد اینها میگم ندید بدید وقتی که دید رید🤣🤣🤣🤣

ووووی ویییی تحمل اینها سخته 

ماری من از آدم بی کلاس بدم میاد روحیه م خراب میشه بخدا😆

مآه پیش من یه وسیله برقی خریدماونو تو پیک مصرف استفاده کردم المنت داره فکر کنم اون مصرف خیلی بالایی ...

اصلا ازین چیزا هم نباید به کسی گفت حالا تو تاپیک که کسی نمیشناسه و یه چیزی میگه و میره میتونی جوابشو ندی. ولی فکر کن مثلا خانواده همسر بفهمن قبض آبت کم اومده میگن اینقدر کثیفه هیچی نمیشوره قبضش کم اومده. بگی زیاد اومده میگن وسواس داره پول پسرمون رو حیف میکنه 🤣

خواهر من گازش همیشه برق میزنه از تمیزی چون بعد هروعده تمیزش میکنه. خانواده همسرش پشت سرش گفته بودن فلانی اصلا غذا نمیپزه، بچمون رو از گشنگی کشته 🤣

دیفن من عاشق روغن کاری خودمم 😅وازلین عالیه تموم بشو هم نیس مال من سالهااااس پابرجا و قدرتمند مونده� ...

منم خوشم اومده جدیدا

چند روز پیش کمر و پاهام درد می کرد

قشنگ به یاد مادربزرگ مرحومم، یه روسری پهن کردم و نشستم روش

خودمو حسابی با سیاهدونه ماساژ دادم

بعد رفتم حموم زیر آب گرم نشستم

نررررم شد همه جونم

بعد حمومم بیهوووش شدم😂

به اینها میگن نوکیسه ندید بدید😂من درمورد اینها میگم ندید بدید وقتی که دید رید🤣🤣🤣🤣ووووی ویییی تح ...

دقیقا من و همسرم فقط میایم خونه به رفتارای اینا میخندیم بخدا اینقدر که تابلو ان

منم خوشم اومده جدیداچند روز پیش کمر و پاهام درد می کردقشنگ به یاد مادربزرگ مرحومم، یه روسری پهن کردم ...

دیدی چقد خوبه 

من آقای همسر یه پارچه سفید خریده برام مخصوص اینکار 

پهن میکنه بعد با روغن ماساژ میده سر تا پارو 

یه حالی میده که نگووووو 

البتع خیییلی وقته فرصتش نشده 

دلم خواست

من که میترسم اونور دیگه چیزی بگم. کلا هرچی بگی باز یکی هست ازت ایراد بگیره. چه زیاد خرج کنی چه کم خ ...

سلام سلام🤩 من بعد مدتها رفتم یکم حرف زدیم خوب بود ولی کلا از خورد وخوراک واینا نمیگم زیاد چون واقعا هرکی تو سبک خودش لاکژریه😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من تا الان اصلا به ذهنم نرسیده اونجا کسی دروغ میگه چرا ؟نمیدونم شاید چون تو اطرافم و محل کارم اینقد ...

عین من مدلای مختلف عتیقه رو دارم اطرافم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حتی به یاس هم شکی ندارم😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا من و همسرم فقط میایم خونه به رفتارای اینا میخندیم بخدا اینقدر که تابلو ان

باز خوبه با همسرت می خندی بهشون  من شوهرم از اوناس که اصلاااا نباید جلوش غیبت کنی 

هرچند من تاحدودی حرفامو میزنم ولی همراهی نمیکنه 

من تو دلم می مونه این همه تعجب و شگفتی😅

بعدش بخامم برا خواهرام و خواهر زاده ها بگم چون ندیدن کاملا درک تمیکنن

دقیقاااا میدونم چی میگی😂😂والا خوشلحالشون اونوقت من 🥴البتع شکر گزارم ولی باید رضایتم از زندگیم خود ...

نآرین جانم میدونم واقعا با سه تا پسر توی این سن 

سر وکله زدن واقعا سخته

ولی همیشه به این فکر کن هر کدوم ما تو آرزوی یه نفر دیگه زندگی می‌کنیم

مثلا چند وقت پیش دوستی به من میگفت من اگه یه خونه داشته باشم و ماشین فلان و اینقدر طلا دیگه از خدا هیچی نمیخوام

اون لحظه تو ذهنم جرقه ای زد

تمام چیزایی که برای اون آرزو بود من داشتم ، قصدم پز دادن نیستا بلاخره تو  سن ما و  دو نفر شاغل  داشته های نرمالی هست 

بیبن اون فکر می‌کرد اگه اونقدر داشته باشه دیگه خوشبخت ترینه

در حالی که حتی به این چیزا هم برسه بازم خوشبخت ترین نیست

من الان مشکلاتم دیگه مادی نیست چون آدم قانعی هستم

شاید کل دارایی ام رو بگم بهم بخندن ولی من راضیم

مشکلات تموم نمیشن فقط از حالت مادی به غیر مادی یا حالت‌های دیگه تبدیل میشن

الان شما سه تا گل پسر داری 

داری تو آرزوی کسی که آرزوش داشتن سه تا پسره زندگی میکنی شایدم آرزوش فقط یدونه بچه است 

از لحاظ مادی هم همینطور

قطعا چیزایی دارین که بازم آرزوی فرد دیگه ای هست

احساس رضایت از زندگی مهمترین رکن زندگیه

برداشتم از شما خانم عاقلی هست که فقط کمی به خاطر کارای خونه خسته شده 

خانم بسیار مهربون که بچه های جاری دلمه ای رو تحمل میکنه

خدا قوت نارین جانم

شما رسالتت پرورش سه مرد قوی برای جامعه است

این راه سختی هم داره ولی سعی کن فقط لذتش رو ببری 😘😘😘