2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402781 بازدید | 77947 پست
پس انداز مالی خیلی خوبه ولی برای آموزش هزینه بیشتری در نظر بگیر هر چقدر هم پول و طلا بدی اگر آموزش ن ...

واقعا من هم به همین نتیجه رسیدم 

اکثر افراد موفق اطراف من هم هیچ سرمایه ای از پدرو مادر نداشتن 

سرمایه خاصی که نمیتونیم بدیم ولی باید روی اول شخصیت و عزت نفس بچه هامون کار بکنیم 

عرضه و جنم حرف اول رو میزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر چاله چوله داشتیم...سال دیگه دوست دارم فصلش برم. انشالله بشه. انشالله همه بتونیم بریم. یا اونا ...

تو چقد بااحساسی مهسا 

احساسات زیاد هم لذت بخشن هم اذیت کننده 

آهنگ لاله زار از کیه؟؟من نشنیدم

اره. ولی یه چیزی بگم من اصلا روم نمیشه واسه خودم خیلی پول بگیرم یا تقاضای کادو کنم. 😬😬😬با اینکه ب ...

مهسا منم همینم 

باور میکنی تو این ۱۲سال شاااااید روی هم ۱۰بار هم نگفتم پول بده 

نه بابا ۱۰بار خیلی زیاده 

مجردی هم همین بودم اصلاااا نمیگفتم همیشه بابام و برادرها و حتی خواهرم تو کیفم می زاشتن 

بابام حقوق میگرفت میزاشت زیر سرم 😍 اول صبح که تو خواب بودم

متاسفانه منو همسرم مثل همسرتیم🥴 حتی برای خیلی چیزای معمولی هم اینطوری هستیم مثلا شامپوم و قطره ی پس ...

مرغ زنده میخری؟کی سر ببره؟کی تمیز کنه؟ این همه راه چجوری با خودت میاری خونه؟

منظورت مرغ محلی بود؟؟

مرغ زنده میخری؟کی سر ببره؟کی تمیز کنه؟ این همه راه چجوری با خودت میاری خونه؟منظورت مرغ محلی بود؟؟

آره زنده میخرم جلو چشمم مرغ فروشه همه کارا رو انجام میدم حتی خورد هم میکنه من میارم فقط میشورم و بسته بندی میکنم یخ میزنه وباخودم میارم تهران.

محلی فقط بوقلمون میخرم و جوجه محلی بخاطر بچه ها.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من ترجیحم اینه که هیچوقت نخرم.حتی مهمونی وجایی برم که مطمئنم گوشت یخ زده میخرن،بدون اینکه صاحبخونه م ...

انقد ازش گفتن واقعا کنجکاو شدم تست کنم 🤦الانم تو مدیریت خوندم طرف به به چه چه کرده دوباره کرمم گرفته🤣🤣🤣🤣 سمت ماهمه غاز واردک واینان خودت میدونی دیگه. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خوب کاری کردی،قسط که (دور ازجون همه) تا لب گور باهامونه😉اون لا ها خریدم نیازه دیگه🤩

اره بابا اصل خرید واسه اون لاهاس،،،،یه ننه علی داشتیم واسه اون لاها خیلی خرج میکرد لامبادا میخرید به چه قشنگییییی

بهترین بچگی رو براشون بساز بذار تجربه کنن کسی که زندگی خوب رو تجربه کنه، پایین هم بره خدای نکرده، دو ...

اونور بعضیا میگن بچمو اصلا عادت ب سوپرمارکت ندادم

هرچی خودم بخرم نمیره سوپر مارکت

تهش اونم هفته ای دوبار ی چی بخرم بدم بخوره

چیزای مقوی آجیل میدم و..

بنظرت درسته؟ 

بنظرت بزرگتر بشه عقده ای نمیشه نمیگه مامانم یادم داد سوپری چیزی نخوام موند روم یا برعکس عین عقده ایا فقط می‌ره ک عقده گشایی کنه

من واقعا اینا برام سواله ها

دخترم بزرگتر بشه چیکار کنم

هی لقمه بدم دستش یا اجیل یا میوه بگم سالمه همینو بخور از بقالی مقالی خبری نیس

یهو با باباش بره بیرون بگه واااااااااااااااااااای بابا مامان منو نمیاره اینجا..اینجا سرزمین عجایب چقدر خوشمزه بازاره

هووووف مغزم درد گرفت 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

شرایط واقعا سخته.چیزی که میگم رو خودمم قطعا نمیتونم انجام بدم بااینکه پسر دارم،اما میگم شاید به دردت ...

زن عموم زن بدیه اما مادر فوق العادیه

میگم بد چون همیشه اه نفرین بابا بزرگم و مامان بزرگم پشتش بود ..

میگم خوب چون واسه بچه هاش همه کار کرده

۱۴_۱۵ سال پیش ی واحد خرید کم کم دو واحد دیگه هم خرید واسه بچه هاش

۱۰_ سال پیش دوتا سرویس خرید گفت واسه پسرام

پسرش ماشین خواست ی سرویس فروخت

۶_۷ سال پیش واسه پسرانش یخچال...تی وی...ماشین لباسشویی، ظرف‌شویی، خرید 

ی پسرش ازدواج کرد راحت اینارو خریده بود