2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380773 بازدید | 75895 پست
سلام بهار قشنگ خوندم شک شدم خودم داغونم اصلا زبونم به حرف نمیچرخه فقط میتونم دعا کنم به خدایی که بهش ...

من اول هر ماه یه مبلغی هرچند کم به کمیته امداد میزنم بابت صدقه و رفع بلا یه مقدار به بچه های شیر خوارگاه یه مقدار دوتا فرزند معنوی برداشتم به حساب اونا اگه خدا قبول کنه 

فردا هم به نیت رفع گرفتاریهامون و مشکلاتمون یه چیزی کنار میزارم🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشالله که خدا شادی و خوشی به دلهامون آرامش و سلامتی به خانوادهامون بیاره🤲🏻🤲🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿📿📿📿

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من و خواهرام هم همینطوری تربیت شدیم مادرم خیلی وقتا با اینکه پول داشت تو خرید محدودمون میکرد سه تا د ...

همه پدربزرگ مادربزرگ ها همینجورین برای نوه 

دیدم میگن از محبته ولی به نظرمن بخاطر اینکه جای ما نیستن وهرچقد هم تجربع کرده بودن باز هم فراموش کردن چحوری بوده 

و اینکه هرگز کسی که از یه مرحله ای گذشته و جای ما نیس هرچقد هم بگه نمیتونه کاملا درک کنه

وگرنه که نوه از بچه عزیزتر نیس پس چرا برا خودمون اینجوری نبودن😄

البته مادر من برعکسه حساااابی به مارسید و لوسمون کرد ولی الان تحمل لوس بازی بچه هامو نداره 

ناراحت میشه میگه اذیتت میکنن 

هنوز هم میخاد حتی در برابر بچه هام ازم محافظت کنه😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب روز مزخرفی بود امروز. واقعا متاسفم که میگم مزخرف خدایا قربونت برم مزخرفتو نشون نده که پوز منو بز ...

عزیززم 

واقعا گاهی ناخواسته بار غم رو به دوستان و اطرافیان منتقل میکنیم و باعث بهم ریختگی دور و بریامون میشیم  انگار ما ادما زنجیره های اتصال جریان زندگی باشیم خداوند ما رو اینجا کنار هم قرار داد ...من خودم که میدونم منظور حرفت چیه اما واقعا ناراحتم که برای یه لحظه حتی باعث ناراحتی شما یا بقیه بشم مخصوصا یا طومار امروزم ....الهی دیگه خبرای خوب بشنوی دوست دانا و مهربونمون

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

علیک سلام خانم ستاره سهیل شدی 😍 هرچیم ریپ میزنم بی جواب میمونن چراااا😩

سلام عزیزم شرمنده بشدت مشغولم وواقعا کاربچه ها تمومی نداره یه اخرشب میرسم گوشی برا خودم بگیرم .

البته دوسه ماهه من آنتن ونتم داغونه 

من ب نیت رفع مشکلات گفته وناگفته اعضای دورهمی یه کمکی ب شیرخوارگاه کردم،انشالله بزودی همگی خبرهای خو ...

خدا به اندازه دل دریاییت بهت ببخشه 

من اول هر ماه یه مبلغی هرچند کم به کمیته امداد میزنم بابت صدقه و رفع بلا یه مقدار به بچه های شیر خوا ...

الهی خداوند نظر بندازه بهت این مهربونیات نور بشن در مسیر زندگی خودت و بچه هات 

همه پدربزرگ مادربزرگ ها همینجورین برای نوه دیدم میگن از محبته ولی به نظرمن بخاطر اینکه جای ما نیستن ...

دختر من اصلا ی چیز دیگه میشه خونه مامانم..

دیشب الکی گریه میکرد لوس میکرد

یهو شوهرم گفت دخترم چرا خونه اینطور نیستی 😲😲😲😲

قشنگ خونه با خودش بازی میکنه، میرقصه، گوشی دادم ک دادم ندادم میره نقاشی میکشه...

خونه مامانم

گوشی 😭😭😭😭

نانای بزارید 😭😭😭😭

نه نه نه 😭😭😭😭

مامان بغل 😭😭😭😭

به به 😭😭😭😭

همش الکی گریه و لوس کردن 😏😏😏😏

خونه مامانم می‌دونه یکی ناز نکشه بقیه هستن 😏😩😩😩

اخ گیرت اوردما 😏😍😍😁بیا ی حس بگو تا هستی 😏😏😁♥️

خدابخیر کنه شمام تور پهن کرده بودی   

والا دارم پیامارو پراکنده میخونم ، تو شوکم البته پناه برخدا انشالله که حل میشه .وسلامتی نصیب همه بشه .

یکم حساس شدی ، ناخن جویدن داری ؟ 

الهی خداوند نظر بندازه بهت این مهربونیات نور بشن در مسیر زندگی خودت و بچه هات

امضات 🥲♥️

من مجرد بودم عاشق گیتار بودم

مادرم خیلی اون تایم مذهبی بود می‌گفت ( خیلی گناهه الآن خندش میگیره) نذاشت ک نذاشت بخرم..

موند سر دلم

شوهرم داشت

اما دیگه نشد برم 💔💔💔

سلام عزیزم شرمنده بشدت مشغولم وواقعا کاربچه ها تمومی نداره یه اخرشب میرسم گوشی برا خودم بگیرم .البته ...

انشالله که همیشه سرت به خوشی ها سرگرم باشه عزیززم🤲🏻🤲🏻🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خدابخیر کنه شمام تور پهن کرده بودی والا دارم پیامارو پراکنده میخونم ، تو شوکم البته پناه برخدا انش ...

ناخن ؟؟ هیچ وقت انجام ندادم 😎😎

حساس؟

آره

شوهرم تا شلوارش میندازه برنمیداره میگم ازه دیگه من کلفتم میمیری بر داری 😄😄

یا امروز حمام بوده دیده در پلاستیک کج صاف نکرده

میگم واقعا میمیری بزاری؟؟؟😏

از آینده بگو خواهر 😏😏😏😏