2777
2789
عنوان

شاید فک کنین خرافاتی شدم ولی

196 بازدید | 10 پست

ولی هر دفه از خونه مادرشوهرم میایم و خواهرشوهرم هم اونجاس وقتی برمیگردیم به طرز عجیبی منو شوهرم باهم دعوامون میشه دخترم مریض میشه و پسرم سرکش ..بخدا چن بار این اتفاق افتاده فرداش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی ها چشمشون شور  ربطی به جادو جنبل نداره ،ولی هر وقت میای از اونجا به نیت سلامتی و خودت و خانواده صدقه بزار یا تخم بشکون و اسپند دود کن ،

بعضی واقعا دست خودشون نیست نا خودآگاه چشمشون شور و حسادت داره .

من هر وقت مادرشوهرم را خواب ببینم  میدونم اتفاق خوبی نمیافته

آره دقیقا دعوا هم سر چیزای سطحی پیش میاد 

حالا ما قرار گذاشتیم سر خانواده ها دعوا نکنیم و ۹۰ درصد دعواهامون کم شده ولی هروقت اونا بیان یا ما از خونشون برگردیم یه اتفاقی میوفته مثلا لیوان میشکنه بچم گریه های بی دلیل می‌کنه چندوقت پیش وسیله های بالکن که تو ارتفاع بودن ریختن زمین و بوووووم صدای وحشتناک دادن گل و گلدونا خراب شدن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

اینم ای.دی رو.بیکا: P_z_314_70

به خدا حرف دل منو گفتی منم همیشه وقتی دعوت میشم مثه بید میلرزم همش صدقه اسپند دود میکنم ولی باز باید سرما بخورم یا اتفاقی بیفته 

شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم می‌کنه                                                                                      بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست        🖤🖤🖤🤕