2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل خودت خوش باش تنت سلامت بقیه مهم نیستن

حس میکنم مامان من داره این حرفو میزنه دقیقا همینه پیام دادنش 🫤

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

باز خانم خاله زنک خیلی خیلی بهتر از مرد خاله زنکه اصلا یکی رو تو فامیل داریم هر موقع میبینمش اوغ میزنم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
غیبت تهمت راهنمایی غلط فضولی کردن بازم بگم؟

من با مامانم اینجوریم،  از این حرف ها میزنم ولی جلوی بقیه نه 

معمولا آدم های حسود اینجوری هستن ، و درباره آدم هایی میگن معمولا که ی چیزی رو مفت به دست آوردن حالا میخواد اون ی شغل باشه دانشگاه  باشه یا هر چیزی ....

داغون حال دلم

چرا عزیزم؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ربطی به مرد وزن نداره دیگه دهن مردم بازه اگر پشت سرت حرف میزنن محل نده و به کارات ادامه بده تا بسوزن 

جلوشونم زیاد درباره کارها و تصمیمات حرف نزن که بخودشون حق دخالت ندن 

چرا عزیزم؟

میدونی چیه یه متنی رو خوندم نوشته بود ما درد هارو فراموش نمی کنیم با درد دیگه ای که میاد سراغمون درد قبلی رو فراموش می کنیم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
میدونی چیه یه متنی رو خوندم نوشته بود ما درد هارو فراموش نمی کنیم با درد دیگه ای که میاد سراغمون درد ...

دقیقا :) 

میتونم حرفاتو بشنوم