2777
2789
وا پس این چیع

😍اولیشی باور کن تاپیک قبلم هیچ خبری نشد

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز کلا خیلی خلوتهحالا اسی من ی سوال ذارم بپرسم توی تاپیکت؟

اره عزیزم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
اسی اولین روز مردیه ک قراره ب نامزدم بدم بنظرت چی بدمخودت چی اصلا متاهلی یا مجرد؟

نامزدم عزیزم 

میتونی براش کیك بگیری و یه ست ساعت و دستبند 

ست چرم و باکس گلم خوبه با تراول ماگ ستش

مام و ادکلن و اسپری بدن با یه دستبند چرمم. قشنگ میشه به صورت باکسش کنی 

چقدر میتونی بگیری ؟ 

تا ۲ تومن میتونم هزینه کنم نه بیشتر💔

ساعت دستبند انتخاب خوبیه بنظرم البته بستگی به پارتنرتم دارها که چی دوست داره و علاقش سمت چیه

نامزدم عزیزم میتونی براش کیك بگیری و یه ست ساعت و دستبند ست چرم و باکس گلم خوبه با تراول ماگ ستشمام ...

نامزدم خیلی آدم شکمویی.?

دوست داشتم ی چیز خوراکی بامزه ام میشد بهش میدادم ولی هیچی به ذهنم نمیرسه

بنظرت اگر براش ست گردنبند و دستبند ست نقره بگیرم خوبه؟ اکسسوری اینجوری خیلی استفاده میکنه

نامزدم خیلی آدم شکمویی.?دوست داشتم ی چیز خوراکی بامزه ام میشد بهش میدادم ولی هیچی به ذهنم نمیرسهبنظر ...

اره خیلیییی میتونی کنارش یه مینی کیک یا ازین شکلات تبلیتیا ک سفارش میگیرن سفارش بدی منم نامزدم تو این فازه ولی من چون خودم تو فاز لباس این چیزام براش لباس گرفتم😂🤕

ساعت دستبند انتخاب خوبیه بنظرم البته بستگی به پارتنرتم دارها که چی دوست داره و علاقش سمت چیه

بنظرم دوست داره ولی نمیدونم چجوری بگیرم یا اصلا از کجا باید براش خریدکنم🤦‍♀️

تا حالا درست پسرم نداشتم برا همون نمیدونم چ کنم

بنظرم دوست داره ولی نمیدونم چجوری بگیرم یا اصلا از کجا باید براش خریدکنم🤦‍♀️تا حالا درست پسرم نداشت ...

😂😂🥲الهی 

عزیزم باراولی هرچی بگیری سوپرایز میشه 

منم باراولم بود و بنظرم ادم دستش میاددیگه سلایق و علایق طرفو مهم اینه یادت باشه و براش بیادموندنی کنی شبشو

عریزم 🥰ایشالا همیشگی و عشقتون پایدار❣️ممنون بابت راهنماییت

قربونت عزیزم همچنین ایشالا ك بهترینا رقم بخوره برات😍