2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391348 بازدید | 77011 پست
من و خواهرام هم همینطوری تربیت شدیم مادرم خیلی وقتا با اینکه پول داشت تو خرید محدودمون میکرد سه تا د ...

نه دیگه بهش بگید نوه شیرینه ولی تربیتش شیرین تره

نزارید دخالت کنن

من نتیجه دخالت های دلسوزانه مادربزرگ رو توی یکی از اشناها دیدم 

پسره الان ۲۵ سالشه فقط کارش بخور و بخوابه

از گل نازکترم نباید بهش بگن

چرا؟ چون تا مادر میخواست یه چیزی بگه

مادربزرگا دخالت میکردن

اصلا نزاشتن اون بچه درست و اصولی تربیت بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پول پول پول لامصبب همه مشکلاروحل می‌کنه😋یکی از فامیلای من تاچندسال پیش توسوم دبیرستان وپیش دانشگاهی ...

همین بی سوادا میرن ی کاره میشن

دکتر میشن

داروساز

مهندس

هزار کوفت دیگه

بعد همه نابلد..

بیمارستان بودم زن گفته بود دکتر اشتباهی جای دیگه رو عمل کرده شکستگی جای دیگه بوده اومدیم اینجا 🤦🏻‍♀️

مجتمع ما مهندس بی سواد اومده دستشویی کوفتی تو هال زده

کمد دیواری واحد بغلی رو تو آشپزخونه واحد بغلی تر زده عین گوشت اضافه زده بیرون از آشپزخونه واحد بغلی تر

اینم داروساز میشه ی مشت چرت پرت میده دست مردم

سهمیه جانبار ایثارگران هم ی مشت بی سوادن خیلیاشون.. نشستن تو دانشگاهای برتر کشور..

وااای خیلی حرص خوردم 😏😄

پیامتو گم کردم

تولد خواهر گلت مبارک باشه 🥰♥️

خانومای گل یک همفکری نیاز دارم اگر با اطرافیان مشورت کنم همه متفق القول میگن هرچی بچه خواست باید بخر ...

من ک کوچیک شمام 😌😌

ب نظرم کلاس بره ی مدت ببینید خوشش میاد ادامه میده بهت بخرید

چون واقعاً این مبلغ پول تو این شرایط خیلیه..

دلشو بزنه سال ب سال اون دکور ۲۰۰ رو پاک نمیکنیدا 😩 شایدم کنید بگید ۲۰۰ پولشه 😄

تازه اگه اوکی هم بود نو نگیرید ک دست دو چشه ماشین نیس ک ۴۰۰,کلیومتر کار کرده باشه 😄 ی جا بنده خدا نشسته تو خونه یکی دیگه  دست ی خانم دکتر بوده فقط دوتا انگشت خورده 😏😄

اخه من واسه پاگشا پتو در نظر داشتم. 🤭🤭🤭یه دفعه کادوها شد 10 15 نیلیونی😏😏

من بگم ببخشید بعد حرفمو بزنم

دیگه رسما خانواده شوهرت انشو در اوردن

بگو جوگیرا دو روز دیگه بی پول شدید یکم پایین تر بدید همون عروس خشکتک واستون نمیزاره

میگه پیف پیف این چ کادوییه

کادو کمتر از طلا قبول نیس

دو روز دیگه دعوا بشه همون عروس تف صورت اونا نمبندازه مادر شوهر جیغ گریه ک ما همس طلا خریدیم این جوابمون

حرص حرص

امید جون خیلی خوبه وجودت خودتم عشق دخترواقعااا منم با این گروه خیلی امیدم و انگیزه م ب زندگی بیشتر ش ...

ب همسر نرسه یعنی چی؟؟؟ یعنی تشکر ب جا نیاره؟؟

هر شب تشکر؟؟ اون وقت میشه غار ک خواهر من 😏😄

من این روزا غرام زیاد شده

😩😩😩

من بگم ببخشید بعد حرفمو بزنمدیگه رسما خانواده شوهرت انشو در اوردنبگو جوگیرا دو روز دیگه بی پول شدید ...

همینم میشه. وضعشون خیلی خوبه هذ ولی یه ذره خسیسن. دو روز دیگه نخرن میشن اخ و پیف..