ولی هر دفه از خونه مادرشوهرم میایم و خواهرشوهرم هم اونجاس وقتی برمیگردیم به طرز عجیبی منو شوهرم باهم دعوامون میشه دخترم مریض میشه و پسرم سرکش ..بخدا چن بار این اتفاق افتاده فرداش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حالا ما قرار گذاشتیم سر خانواده ها دعوا نکنیم و ۹۰ درصد دعواهامون کم شده ولی هروقت اونا بیان یا ما از خونشون برگردیم یه اتفاقی میوفته مثلا لیوان میشکنه بچم گریه های بی دلیل میکنه چندوقت پیش وسیله های بالکن که تو ارتفاع بودن ریختن زمین و بوووووم صدای وحشتناک دادن گل و گلدونا خراب شدن
رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
به خدا حرف دل منو گفتی منم همیشه وقتی دعوت میشم مثه بید میلرزم همش صدقه اسپند دود میکنم ولی باز باید سرما بخورم یا اتفاقی بیفته
شده تا حالا مجبور شی لبخند فیک بزنی ولی همون لحظه بغض کنی و از چشات بی اختیار اشک بریزه خیلی حس عجیبیه کسی که تجربش کرده درکم میکنه بعضی آدما تو ظاهر قوی اند تو درونشون غوغاست 🖤🖤🖤🤕