2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما سوزشت بدون اینکه  عفونت و یا قارچ داشته باشی بیشتر از سه ماه طول کشیده؟

قارچ داشتم و ترشحات درمان کردم اما سوزش مونده هر چی استفاده میکنم فایده نداره تو پریودی بدتر میشه از ۳ ماهم گذشته

ازمایش کشت ادرار بده اگه تکرر ادرار داری  من عفونت ادراری داشتم تکررم زیاد بود اذیت میکرد  ...

عفونت نداشتم ببین واژنم ملتهب میشه فشار به مثانه ام میاره. پهلوهام و کمرم درد میکنه

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
من با این علائم رفتم پیش ماما پاپ اسمیر و کشت ادرار دادم عفونت داشتم 

قبلا پاپ دادم التهاب خفیف داشتم دکترم دوباره میخواد پاپ بگیره

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
قارچ داشتم و ترشحات درمان کردم اما سوزش مونده هر چی استفاده میکنم فایده نداره تو پریودی بدتر میشه از ...

عزیزم موقع زیاد نشستن و رابطه هم سوزش بیشتر میشه؟

در کل ممکنه از استرس و اعصابم باشه،تو پاپ اسمیر التهاب شدید زده؟

منم قارچ داشتم درمان شد ولی سوزش را همیشه دارم دوتا دکتر اخر گفتن ولوودینیاست و قرص اعصاب دادن 

حالا در کل سعی کن اسطوخدوس و گل گاوزبان بخوری تا اروم تر شی

ویتامین دی امگا ۳  انواع گروه ب و از همه مهمتر پروبیوتیکهارو حتمااا استفاده کن بایوفم خوراکی زنان و واژینال بعد از رابطه

عزیزم موقع زیاد نشستن و رابطه هم سوزش بیشتر میشه؟ در کل ممکنه از استرس و اعصابم باشه،تو پاپ اسمیر ا ...

اره دقیقا مخصوصا موقع رابطه کلا از رابطه سرد شدم سر سوزش دمنوشم میخورم هرروز لباس زیر نمیپوشم کلا همه چیو رعایت میکنم...التهاب خفیف داشتم تو پاپم...قبلا لاکتوفم می‌خوردم اما اینایی که گفتی رو میگیرم باز مرسی عزیزم❤️