2777
2789
عنوان

روابط دوستی برای چی هست

53 بازدید | 12 پست

تو یجا دیدم گفت( طبیعی هست که پسر تو رابطه دوستی  از دختر خواسته جنسی داشته باشه) 

من اصلا فکرش هم نمیکردم 

دوست داشتم با یه پسر دوست بشم 

ولی الان که متوجه همچین چیزی شدم 

فکر کنم به هیچ عنوان نتونم وارد همیچن روابطی بشم 

اصلا روحیاتم به این چیزا نمیخوره 

من از شما میپرسم برای شما عادی هست؟؟ 

یعنی شما با دونستن اینکه پسر حق داره از شما خواسته جنسی داشته باشه میرن تو رابطه؟ 

اینو میدونید وتن به همچین چیزی میدید 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه بله این یه جورایی عادی شده و وقتی تن نمیدی بهت میگن از دنیا عقبی..‌.من همونیم ک از نظر بقیه ...

وایییی

خدای من من دلم میخواست با یکی رابطه عاشقانه داشته باشم 

همینم دیگه نمیشع 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

رابطه که بستگی به عقاید طرفین داره

چون دخترم تو رابطه لذت میبره به هرحال و به چیز بدی تن نمیده،پس اگه عقاید مذهبی نداشته باشه اوکیه براش

و این که همه تو دوستیاشون رابطه ندارن الزاما

مثلا خود مام نداشتیم

من که اصلا میترسیدم

همسرمم خب بچه خونواده حساسی بود که این چیزا رو بیناموسی میدونستن😂سر همینم رابطه جنسی نداشتیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

کی همچین حرفی رو زده؟ اصلا باید و نبایدی درکار نیست، این مورد برای اونایی هست که کلا با این موضوع مشکل ندارن، خودم بشخصه از دسته ی مخالف های این حرف هستم

بعضی از دوستای خودم هستن که مشکلی ندارن و تا این حد پیش رفتن ولی من بشخصه مخالف صد درصد هستم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

الان جامعه خیلی بد شده و یه عده هم با این حرفا که رابطه جنسی قبل ازدواج مشکل نداره و طبیعیه باعث پررو شدن پسرا و بدتر شدن جامعه میشن

خیلی از دوست پسرا ممکنه از دوست دخترشون رابطه جنسی بخوان الان

من و خونوادم که با دوست پسر کلا مخالفیم 

کاربری دست دو نفره

واییییخدای من من دلم میخواست با یکی رابطه عاشقانه داشته باشم همینم دیگه نمیشع

والا رابطه های عاشقانه هم به گند کشیده شده

یکی عاشقه یکی فقط نگاه جنسی داره

مزخرففففف

لایک نکن عزیز😂😐
کی همچین حرفی رو زده؟ اصلا باید و نبایدی درکار نیست، این مورد برای اونایی هست که کلا با این موضوع مش ...

منم مخالف صددرصدهستم 

یا یک نفر سر همین قضیه صحبت کردم 

بهم گفت (خودت میدونی 

این روابط برای چی هستن خودتو به خواب نزن) 

بهم گفت( این خیلی تقاضای زیادی هست 

که فقط میخوای ارتباطتون عاشقانه باشه) 

منم مخالف صددرصدهستم یا یک نفر سر همین قضیه صحبت کردم بهم گفت (خودت میدونی این روابط برای چی هستن خو ...

دختر یا پسر؟

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨