2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من تو زندگیش نبودم خوشگلم کهکراشم بود

ببین از این آدمای خودشیفته تو نزدیک ترین افرادم داشتم

و هیچ جوره زیر بار کار اشتباهش نمیره و آخرش یجا می‌کشونه که مقصر تو بشی 

عذرخواهی ندیدم ازشون

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬

نارسیست به ندرت عذرخواهی میکنه و فقط وقتی که بخواد گولت بزنه یا کار اشتباهش رو توجیه کنه.

اره یکم توجیه کرد ولی خب عذرخواهی هم کرد 

چرا کاراشتباهشو توجیه کنه؟

ترس از دست دادن دارن این افراد؟

اره یکم توجیه کرد ولی خب عذرخواهی هم کرد چرا کاراشتباهشو توجیه کنه؟ترس از دست دادن دارن این افراد؟

آره. همین که می گی. البته کسی رو که دوست دارن مثل یک بازیچه و اسباب بازی براشون هست. امیدوارم دیگه تو زندگیت نباشه.

ردم واقعاً 

آره. همین که می گی. البته کسی رو که دوست دارن مثل یک بازیچه و اسباب بازی براشون هست. امیدوارم دیگه ت ...

اصلا تو زندگیم نبود کراشم بود رفتارهای ضدونقیض داشت یه روز کلی توجه یه روز بی توجه یه جوری که میگفتم اگه دوستم داره چرا انقدر بی توجه اگه ازم خوشش نمیاد چرا انقدر توجه

یه بارم سعی کرد تو جمع منو بی اهمیت جلوه بده که اتفاقا به اون بی توجهی کردن حالا نمیدونم چه حسی بهش دست داد