2777
2789
عنوان

بچه دارا جواب میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست
ببین یک سالگی یکم بحرانی هست چون داره راه میره ولی هیچی حالیش نیست ک خطر چیه و .... ولی مثلا سه ساله ...

ممنون عزیزم

از لحاظ خواب و اینا چطور؟

مثلا من هر شب نیم ساعت بیشتر درگیرم تا پسرمو بخوابونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزماز لحاظ خواب و اینا چطور؟مثلا من هر شب نیم ساعت بیشتر درگیرم تا پسرمو بخوابونم

بببین من دخترم که سه سالشه هنوز باهاش مشکل خواب دارم توی خواب ۱۰۰۰۰۰ بار بیدار میشه 

اما بخوام بطور کلی بهت بگم ۱ سالگی بحرانی هست بچه تو این سن یکم بازیگوش میشه و دوست نداره بخوابه 

شاید ۲ ماه طول بکشه اما بهتر میشه 

ممکنه دوباره توی ۱۸ ماهگی یا ۲ سالگی‌پیش بیاد 

خداروشکر عزیزماز لحاظ خوابیدن و اینا چطور؟ باید خودت بخوابونی؟

نه گوشی دستش میگیره به فیلمای مورد علاقش نگاه میکنه میخوابه مثلا عاشق بیبی باس...لولو کیدز...کوکوملون واز همچین فیلمایی 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
بببین من دخترم که سه سالشه هنوز باهاش مشکل خواب دارم توی خواب ۱۰۰۰۰۰ بار بیدار میشه اما بخوام بطور ک ...

عزیزم اره واقعا 

دوست نداره بخوابه😂 

باید براش روتین خواب بذارم شاید بهتر بشه

من یادمه پسر اولم سه ساله بود که گفتم آخیش چقدر خوبه الان میتونم یه نفس راحت بکشم و به خواب و استراحتم برسم 

پسر دومم الان دوسالشه بشدت درگیرشم و همش دنبالشم که کار خطرناکی نکنه خوابمم درست نیست همش به این امیدم که یکسال دیگه صبر کنم درست میشه همه چیم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
من یادمه پسر اولم سه ساله بود که گفتم آخیش چقدر خوبه الان میتونم یه نفس راحت بکشم و به خواب و استراح ...

اخی

خدا حفظشون کنه

ولی دیگه راحت میشی انشالله. 

من به دومی فک میکنم دیوونه میشم. خیلی خستم

میدونی چون امروز دوستم میگفت بزرگتر هم بشه همینه. فرقی نمیکنه.

نمیگم سختی نداره بزرگ بشن. ولی مثلا میگم من بچه ام هشت ماهه است اصلا نمیتونم کیک و اینا درست کنم ولی خواهرم که بچه اش داره دو سه سالش میشه میتونه با دخترش درست کنه.سختی داره هر دوتاش

بنظرم اروم میشه یکم بچه 

البته بستگی به خودتم داره که چجور تربیتش کنی

من دخترم دوسالشه خیلی با درک و مستقله جدیدا دیگه خودش میخوابه دسشویی داشته باشه زود میگه اگه کاری داشته باشم و نتونم باهاش بازی کنم و این مسئله رو براش توضیح بدم خودش سعی میکنه با اسباب بازیاش خودشو سر گرم کنه

ولی دختر بچه یکی از بستگانمون سه سالشه هنوز رو پای مامانش خوابش میبره مدام درباره دستشوییش سوال میپرسه تا اگه دسشویی داشته باشه ببرتش بچه مدام با گوشی بازی میکنه و تو اینستا میچرخه اگه گوشی بهش ندن گریه میکنه و جیغ میزنه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
بنظرم اروم میشه یکم بچه البته بستگی به خودتم داره که چجور تربیتش کنیمن دخترم دوسالشه خیلی با درک و م ...

منم اصلا گوشی نمیدم به پسرم.

بعد شما خوابیدن رو یادش دادی؟ مثلا روتین گذاشتی؟ یا خودش اینجوری هست؟

پسر منم بچه آرومیه.

منم اصلا گوشی نمیدم به پسرم.بعد شما خوابیدن رو یادش دادی؟ مثلا روتین گذاشتی؟ یا خودش اینجوری هست؟پسر ...

روتین خودشو داره

مثلا اگه صبح زود بیدار بشه ظهر یک ساعت میخوابه بعد یکساعت خودم بیدارش میکنم که کسل  نشه 

ولی بعضی اوقات که جایی دعوتیم و تا دیر وقت بیداره صبح دیر بیدار میشه دیگه ظهر نمیخوابه تا شب 

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "