2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60620 بازدید | 167 پست
به نظر شما افرادی که لباس زیری که خریدن رو نمیشورن و میپوشن یا کلا لباس زیر نمیپوشن خارج از خونه و ح ...

من خیلی چندشم میشه بدون لباس زیر برم بیرون بعد چطور میرن پرو ،یه بار صبح یه بار بعدطهر که از سرکار میام لباس زیرمو عوض میکنم 

یه چیزی در مورد زگیل تناسلی بگم اینکه اگه رابطه دهانی داشته باشید به زبان گلو و حلق و منتقل میشه .

پس مواظب خودتون باشید.

رابطه خارح از عرف نداشته باشید .

قبل از ازدواج از همسر ایندتون مطمئن بشید.

یا فاطمه زهرا#

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوما یه سوال دارم ،من بهداشتمو رعایت میکنم لباس زیرمو تند تند عوض میکنم ،راستشو بخواین اصلا برای چ ...

احتمالا باید ی دردی نشانه ای  باشه من بعد از زایمانم خیلی درگیر عفونت قارچی بودم خوب میشدم ماه بعد دوباره برمی گشت تا آخر رفتم ی ماما خیلی کاربلد بود گفت بخاطر استرس سیستم ایمنی بدنت ضعیف میشه برای همینه دارو داد و مولتی ویتامین جوشان خودمم تمام لباس زیرهامو دور انداختم رفتم ی جین نو خریدم خدا روشکر خوب شدم الان ۸ سال می گذره خدا رو شکر مشکلی نداشتم تا حالا 

احتمالا باید ی دردی نشانه ای باشه من بعد از زایمانم خیلی درگیر عفونت قارچی بودم خوب میشدم ماه بعد د ...

فکرم مشعوله خیلی ،باید پاپ اسمیر برم حتما اخرین بار ۱۰ سال پیش تست دادم ،استرس که گفتین درسته دکتر به خواهرم همینو گفت خواهرم عفونتش خوب نمیشد گفت بخاطر استرس و اعصابته 

یه چیزی در مورد زگیل تناسلی بگم اینکه اگه رابطه دهانی داشته باشید به زبان گلو و حلق و منتقل میشه .پس ...

چطور متوجه بشیم ،من دختر ۲۰ ساله دارم انقد که از زگیل شنیدم حساس شدم ،دخترم از ترسش استخر نمیره میگه نمیخوام مریض بشم ،کاش آزمایشش اجباری بشه برای ازدواج

چطور متوجه بشیم ،من دختر ۲۰ ساله دارم انقد که از زگیل شنیدم حساس شدم ،دخترم از ترسش استخر نمیره میگه ...

زگیل تناسلی 

تبخال تناسلی 

هپاتیت

ایدز 

سوزاک 

کلامیدیا 

و...

همش بیماری مقاربتی که از رابطه منتقل میشه .

آدم ازدواج نکنه بهتره تا اینکه تا آخر عمر مریض باشه

یا فاطمه زهرا#

من و همسرم نوع پرخطر ۳۹ hpv رو گرفته بودیم که رفتیم پیش یه دکتر طب سنتی درمان شدیم اون روزا هیچ وقت یادم نمیره هر دومون از استرس داشتیم می مردیم ولی دکتر کاظمی با کار خوبش هم درمانمون کرد هم بهمون ارامش میداد شماره دکتر رو براتون میگذارم برای درمان برید پیشش البته ویزیت آنلاینم داره

09367461816

من و همسرم نوع پرخطر ۳۹ hpv رو گرفته بودیم که رفتیم پیش یه دکتر طب سنتی درمان شدیم اون روزا هیچ وقت ...

حق الناس به گردنته چرا دروغ میگی

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
سلام مهدیه جان 😀حالت چه طوره کامتتو دیدم خوشحال شدم

سلام زیبا جان شما خوبی؟ من دیگ خیلی وقته اینجا سر نمیزنم زیاد شما چخبر چه میکنی 

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران