2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60603 بازدید | 167 پست
سلام زیبا جان شما خوبی؟ من دیگ خیلی وقته اینجا سر نمیزنم زیاد شما چخبر چه میکنی

منم خوبم 

به خوبی تو 

الان تو دورانی ام که به خودم استراحت دادم 

تو چه خبر ؟چه می کنی ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
منم خوبم به خوبی تو الان تو دورانی ام که به خودم استراحت دادم تو چه خبر ؟چه می کنی ؟

منم یه کلاس جدید رو شروع کردم 

تصویرسازی ثبت نام کردم 

دو هفته دیگم دانشکام شروع میشه

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و همسرم زگیل تناسلی داشتیم همسرم روی زبانش هم زگیل زده بود سه مدل پر خطر داشتیم و چهار مدل کم خطر که خیلی وقت هم بود هر کاری میکردیم جواب نمی گرفتیم یه دکتر طب سنتی بود که حدود یک سال تحت درمانش بودیم و کامل درمان شدیم پیج اینستاگرام ایشون هم omr-afza بود

سلام تو رو خدا کمکم کنید چند روزه جواب ازمایشم اومده نوع پرخطر ۱۶ و ۵۹ دارم نمیتونم برم دکتر چون بچه ...

سلام توروخدا بگین نوع ۵۹ برطرف و درمان شد؟ 

من تمام زندگی ام در معرض خطره خواهش میکنم ج بدین

من همسرم خ وقت بود ی دونه هایی زده بود چن وقت پیش رفتیم ارولوژ گف زگیل تناسلی ، اما آزملیش نداد ، من خودم رفتم دادم هنوز جوابش نیومده ! مال همسرم گوشتی نیس شبیه مولوسکومه

تنها راه درمان زگیل تناسلی ماشمیکس و قارچ شیتاکه س که من از سایت دکتر مهدیزاده سفارش دادم صد در صد جواب میگیرین ۶ ماه باید استفاده کنین و نزدیکی هم نداشته باشین از خدا خاستم اگه جواب گرفتم بقیه رو هم آگاه کنم هر کی انجام داد و جواب گرفت یه فاتحه به روح مرحوم پدرم بخونه واسه تک تکتون آرزوی سلامتی میکنم

سلام خوبین من چند وقت عفونت خیلی شدید داشتم بعد خودش خوب شد بعد از یک ماه موقع ادرار اطراف واژنم خیلی میسوخت و خارش شدید داشت و لکه خون هم میومد الان احساس میکنم برامدگی حالت جوش سفید خیلی کوچک و ریز که به زور معلومه اطراف واژنم هست و هنوزم سوزش و خارش دارم نمیدونم زگیل هست یا بخاطر عفونته یاهم همون جوشه

عزیزم منم این بیماری رو داشتم باکمک دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شدم وخداروشکر الان فقط برای چکاپ میرم پیششون واقعا راضیم از نحوه برخورد و درمانش خانم دکتر کلی به من روحیه دادن هم حالم خوب شد هم بیماری hpvکه درگیرش بودم

دکتر عاطفه الهویی نظری تو زمینه زگیل تناسلی مهارت خیلی بالایی داره و من درمانم رو پیش خانم دکتر انجام دادم و واقعا نتیجه گرفتم ازشون و دکتر وپرسنلشون مهربون و دلسوز هستن اخلاقشونم عالیه