2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60692 بازدید | 167 پست
بله ببشتر بخاطر رابطه جنسی و کثیف کاری های جنسیه عذرمیخوام یه سریا آنال رابطه دارن با شوهرشون بعد می ...

کاری به نوع رابطه ندارم 

اما اگه هر کدوم ویروس داشته باشن به دیگری منتقل میشه 

اگه سالم باشن که هر طوری انجام بدن منتقل نمیشه

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

آره واقعا از وقتی این چیزا رو شنیدم احساس میکنم همه جا چقدر کثیفه!خب توی خونه نپوشن. واسه بیرون دیگه ...

به نظرم نپوشیدن لباس زیر بیشتر باعث بیماری و عفونت میشه تا نپوشیدنش،من درک نمیکنم خانوما میگن نمیپوشیم ،خوب روزی دوبار عوضش کنن اتفاقی نمیفته عفونت هم نمیگیرن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو رو خدا طب سنتی رو پیشنهاد نده ابن جوری ففط سطحی از بین میره .یکی از بیمارای ما همین کارو کرده بود ...

بله منم جواب نگرفتم . 

هومیوپات هم علم نوین پزشکیه خیر سرشون 

.من خودم درمانده شدم چون دوست داشتم منفی بشم ،امتحان هم کردم به امید خوب شدن .من برای طب سنتی حدود شش میلون خرج کردم ،برای هومیوپات هم تقریبا چهار پنج تومن خرج کردم ولی جواب نداد

یا فاطمه زهرا#
به نظرم نپوشیدن لباس زیر بیشتر باعث بیماری و عفونت میشه تا نپوشیدنش،من درک نمیکنم خانوما میگن نمیپوش ...

خب آخه اینا قبول ندارن که چون نظافت رو رعایت نمیکنن عفونت میگیرن

فکر میکنن لباس زیر عاملشه

البته که لباس زیری که چند روز عوض نشه هم قطعا تاثیرگذاره

ولی خب لباس زیر تمیز و تعویض روزانه راه حلشه

دکتر هم همینو گفت البته با ادبیات دیگه

ببخشید چون هر روز چند نفر رو میبینم که زگیل تناسلی دارن و واقعا هیچ چیز عجیبی نیست اقایون که خیلی راحت باهاش کنار میان  اما خودم همش ترس دارم بهش مبتلا بشم برا همین تو لحظه این کلمه به ذهنم رسید

خانوما یه سوال دارم ،من بهداشتمو رعایت میکنم لباس زیرمو تند تند عوض میکنم ،راستشو بخواین اصلا برای چکاپ نمیرم چندساله نرفتم ظاهرا مشکلی هم ندارم ،ممکنه بیماری زنانه بگیریم و خودمون متوجه نشیم مثل عفونت رحم،ممکنه  بدون علامت باشه یا دردی یا ترشحی عیر طبیعی داره

بله منم جواب نگرفتم . هومیوپات هم علم نوین پزشکیه خیر سرشون .من خودم درمانده شدم چون دوست داشتم منفی ...

عزیزم درمانده نباش اینم یه بیماریه مثل بقیه بیماریها .یکی از بیمارای ما هم خودش هم همسرش مبتلاست دکتر گفته سرویش بهداشتیتون رو از بچه جدا کنین یا اگه مشترکه هفته ای دو بار سرویس بهداشتی رو ضدعفونی کن

یا خدا چندروز عوض نشه که همه نوع بیماری زنانه میگیرن

به نظر شما افرادی که لباس زیری که خریدن رو نمیشورن و میپوشن یا کلا لباس زیر نمیپوشن خارج از خونه و حتی موقع پرو شلوارهای توی مغازه ها، اگه لباس زیر بپوشن هر روز تعویض میکنن؟ احتمال خیلی زیاد نه دیگه! وقتی انقدر بیخیال هستن و بهداشت رو رعایت نمیکنن این یک مورد هم مثل همونا هست واسشون....

حالا کاری به زگیل ندارم، ولی آخه چطوری پرو شلوار بدون لباس زیر میرید؟؟؟؟؟ فکر نمیکنین اگه قبل از شما ...

هرچی بیشتر میخونم بیشتر وسواس میشم بخدا 

اینا همه حق الناس واقعا ما کلا هر چیز جدیدی بخریم حتما تو تشت می شوریم بخاطر آلودگی چون تو تولیدی ها خیلی از دستشون میوفته و کثیف میشه ولی این دیگه ته چندش و کثافت بود

ببخشید چون هر روز چند نفر رو میبینم که زگیل تناسلی دارن و واقعا هیچ چیز عجیبی نیست اقایون که خیلی را ...

نه نترس گلم،

خواهش میکنم من ناراحت نشدم دوستم 🌷

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺