2777
2789

من خودم الان دوماهه با زگیل تناسلی یا ویروس اچ پی وی درگیر هستم 

خب قضیه از این قرار بود که من حدود ده پونزده روز از سفرم متوجه شدم زائده هایی روی پوستم کنار مقعد بوجود اومده 

با خوش خیالی رفتم پزشک پوست نگاه کرد گفت که زگیل تناسلی هست باید برات بسوزونمش

رفتم نوبت لیزر گرفتم رفتم سوزوندمش

خیلیا تو سایت میگفتن یا میگن که زگیل یا ویروس اچ پی وی فقط و فقط از رابطه جنسیه 

من خیلی تحقیق کردم... با انواع پزشکات حرف زدم 

اونا مثل خانومای نی نی سایت معقتد نبودن فقط از رابطه جنسیه میگفتن 80 درصد رابطع جنسی 

10 الی 20 درصد از موارد دیگه... 

خب من با خودم خیلی فکر کردم من اپلاسیون میرفتم خیلی کثیف بود یعنی با ی یدونه کاردک آهنی همه رو اپلاسیون می‌کرد 

دوم اینکه من آدم وسواسی و خیلی رعایت کنی نبودم 

مثلا از اشتباهاتم میگم لباس زیر بدون شستن میپوشیدم 

حتی گاهی وقتا میرفتم خرید شلوار یا پارو شلوار بدون لباس زیر تن میزدم 

حتی تو دستشویی عمومی اصلا توجهی نداشتم شلنگ آب ب تنم بخوره یا ن 

پس پزشک هایی که من باهاشون صحبت کردم معقتد بودن راهای دیگه ایم غیر از تماس جنسی هست 

اینکه فقط بگیم رابطه جنسی اصلا درست نیست چون باعث میشه ی سریا مثل من رعایت نکات بهداشتی جدی نگیرن 

دوم اینکه من فقط ب پزشک پوست لیزر بسنده نکردم رفتم زیر نظر متخصص عفونی هم واکسن رو زدم هم دارو میخورم 

دوم اینکه من جواب نمونه برادریم اومد 

جوابش این بود که پیش زائده هایی که در اثر اچ پی وی بوجود میان متاسفانه هنوز مشخص نشده چ تایپی دارم

و اینکه بگم استرس خیلی براش سمه

به امید روزهای خوش 💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام منم داشتمو برطرف شد 

دوبار ازمایش دهانه رحم دادم درگیر نشده بود ولی دور مقعد و وازنم علل الخصوص پوست بین مقعد و واژنم کلا شده بود زیگیل 

و من تمام موارد بالا رو ک گفتی مث خودت رعایت نکردم و از ژیلت استفاده شده توی حموم ینفرم استفاده کردم بخاطر همینم هیچوقت نفهمیدم از لیزر بود از رابطه جنسی بود از اپلاسیون بود یا.....

خیلی ممنون از لطفت که اومدی گفتی واقعا خیلی از خانومها به بهداشت اهمیت نمیدن

دقیقا من خودم میگفتم کسی که لباس زیرو تن نمیزنه برگردونه ولی فروشنده ب خودم گفت اندازه نبود مارکش نکن برگردون 

به امید روزهای خوش 💝

خدا خیرت بده و سلامت باشی جانم.....من از عصر سر این موضوع هر چند دقیقه بهم میربزم.....شوهرم امروز خودش مسکوک بهزگیل تناسلی شد و قرار شد بره چکاپ...من فقط داشتم فکر میکردم اگ داشته باشه یعنی خیانت کرده چون ۱۰ ساله باهاشم واقعا رفتار مشکوکی ندیدم‌‌....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من زگیل ندارم ولی قسمت های داخلی لابیا پاپیلوماتوز دارم و اینا باعث میشه خیلی وقتا فکرکنم که زگیلن ،ولی از یه متخصص پرسیدم کفتن زگیل قسمت های داخلی بوجود نمیاد و بیرون روی‌ پوست هست.درسته؟اینارو میدونید چجوری میشه ازبین برد ؟