2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60692 بازدید | 167 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم داشتم الانم برای کنترلش قرص میخورم

سلام،منو شوهرم دو سال داشتیم و نتونستیم خوب بشیم و هرجا میرفتیم لیزر و فریز انجام میدادن و چون زگیل یه ویروسه خوب نمیشدیم و بعد لیزر و فریز دوباره رشد میکرد چون اون ویروس توی بدنته و دوباره رشد میکنه باید ویروس از بین برد البته اینارو یه دکتر بهم گفت که خودش هم یه دارویی بهمون داد که کاملا خوبمون کرد و حتی دوبار آزمایش دادیم و اثری از این بیماری در بدنمون نیست واقعا داروشون معجزه میکنه،اگر خواستی یه سر به پیجش بزن،clinic.hpv.karami

سلام منم داشتمو برطرف شد دوبار ازمایش دهانه رحم دادم درگیر نشده بود ولی دور مقعد و وازنم علل الخصوص ...

سلام منو شوهرم درگیرش شدیم به طور وحشتناکی لیزر فقط سطحی پاکش میکنه در حالی که ویروسش توی بدنت هست تا ویروس از بین نره خوب شدنی در کار نیست،ما دکتری پیدا کردیم که درمانمون کرد و دو بار آزمایش به مدت یکسال دادیم و جوابش منفی شد اگر خواستی سر به پیجش بزن قول میدم سر چند ماه کامل کامل درمانت کنه،حتی یه قطره دارن که هشتصد تومن پولشه و میتونه زگیلارو سطحی پاک کنه،کلا کارشون در رابطه با زگیل تناسلی هست clinic.hpv.karami

سلام 

من شخصی بودم که زگیل تناسلی داشتم و تونستم بعد دو سال درمان بشم،زگیل تناسلی ۷۰ درصد از رابطه جنسی و ۳۰ درصد از لیزر ، تیغ و ژیلت کثیف و آلوده،استخر و سونا هست الان هم خیلی شایع شده و یه دوره نهان داره که ممکنه شما داشته باشی ولی ندونی که زگیل داری چون ویروسش توی بدنته ولی زائده نمیزنی حتی بوده تا ۵ سال طرف ویروس داشته ولی بعد ۵ سال زائده زده،من لیزر و فریز انجام دادم ولی بعد مدتی دوباره درومدن خیلی هزینه کردم استرس و احساس پوچی و ناراحتی نصف موهام سفید شد از این بیماری،دکتری پیدا کردم خدا خیرش بده یه دوره دارو بهم داد که کاملا گیاهی بود گفتم این همه هزینه کردم اینم روش در نهایت دارو خریدم و شش ماه مصرف کردم توی ماه اول زگیلام افتادن ولی بخاطر اینکه کامل دفع بشه باید شش ماه مصرف میکردم این دارو ایمنی بدن بالا میبره و ضد این ویروسه خیلی هم تاییدیه داره باید از خود دکتر بپرسین من یادم رفته خلاصه الان یک ساله بیشتر خوب شدم و نتایج آزمایشم منفی شده اگر خواستین میتونی به پیجش سر بزنین درمان بشین clinic.hpv.harami

کسی تا حالا درمان شده؟ یعنی بعد از مبتلا شدن و اقدامات درمانی ، جواب ازمایشش منفی شده؟

سلام بله من گرفتم و درمان شدم و نتیجه آزمایشم منفی شده اگر خواستین آزمایشم براتون میفرستم،اونایی که تبخال یا زگیل تناسلی دارن میتونن مثل من درمان بشن فقط خواهشا لیزر و فریز نکنین چون این یک نوع ویروسه و توی بدنه لیزر فقط از سطح پوست پاکش میکنه ولی در اصل ریشش توی بدنه مثل اینه که شما یه درخت قطع کنی ولی همچنان ریشش توی زمینه و دوباره رشد میکنه برای اینکه دیگه درخت رشد نکنه باید از ریشه درش بیاری دقیقا ویروس زگیل و تبخال هم این شکلیه پس وقت و هزینه الکی نکنین دوستانه میگم،دکتری که معرفی میکنم داروشون دقیقا سیستم ایمنی بدن بالا میبره و باعث میشه ویروس نابود کنه و درمان قطعی میده هرکسی خواست من نتیجه منفی بودن آزمایشم براش میفرستم پیجش میزارم clinic.hpv.karami

بچها من میرم استخر ممکنه منتقل بشه بهم

خیلی میترسم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم