2777
2789
عزیز شکایت کردی شما ؟ من که ول کردم نفرین کردم که ان شاالله خرج مریضی روانیشون بشه این پولا ولی دلم ...

برای ول کردی برو دفتر خدمات قضایی یه شکایت نامه تنظیم کن خرجشم ۱۷۰ تومنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یک گروه دروغگو فقط پول میخوان و اذیت میکنن و با کمال خونسردی جوری رفتار میکنن انگار هیچ کاری نکردن.خیلی تلاش میکنن تا فقط پول بگیرن.هر چقدر دلشون میخواد نوبتهارو تغییر میدن.و پولمو میخوام.پس هم نمیدن اینقدر پرو هستن.

سلام عزیزم اولا که زنگ بزن تهدیدشون کن خود همکده خراب شده. بعدم شماره شکایات بهزیستی را بگیر و بگو م ...

اگر شما دکتر بودید اینجوری قضاوت نمی‌کردید حتی اگر زره ای سواد داشتید همکده هزار تا مشاور داره از یه مشاورش نتیجه نگرفتی برو مشاورت رو عوض کن ن بیا اینجا حرفای مفت بزن در مورد مشاورینی که شبانه روز پشت سیستم زحمت میکشند و مشکلات مردم رو حل میکنند وزندگی خیلیا رو نجات دادند و برو مانتوهای مثبت مراجعینشون رو بخونید بعد حرف مفت بزنید 

عزیز شکایت کردی شما ؟ من که ول کردم نفرین کردم که ان شاالله خرج مریضی روانیشون بشه این پولا ولی دلم ...

الان مشکل شما چیه مشاورتون خوب نبوده ؟؟

نتیجه نگرفتی ؟؟

باهاتون تماس نگرفتن ؟؟

سلام خانم دکتر توروخدا پول منم پس بگیرید خیلی نیاز دارم

مشکل شما با مرکز همکده چیه که داری دست به دامن یه آدم بیسوادی میشی که خودش رو دکتر داره معرفی می‌کنه چرا آنقدر شماها ساده آید و زود باور 

من اصلا راضی نبودم احمق انقدر منو ترسوند که دیگه صدبار زنگ‌زد جواب تلفنشو ندادم خیلی هم پولکی هستن و هزینه رو بالا میگن 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
اگر شما دکتر بودید اینجوری قضاوت نمی‌کردید حتی اگر زره ای سواد داشتید همکده هزار تا مشاور داره از یه ...

اصلا هم معلوم نیست از اون موسسه بیخود هستید. بله شما سواد داربد اونم سواد تلکه کردن مردم بدبخت!

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی