2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایی خوبه مشاورشون.قبلا رو نمیدونم چون من تو همین امسال که درخواست دادم و جلسه برداشتم ازشون که شمارمو گذاشتم چن روز بعد باهام تماس گرفتن اصلا حال روحی خوبی نداشتم از یه جهتی بخاطر شرایطی که داشتم نمیتونسم برم بیرون پیش مشاور حضوری شهرم کوچیک بود همه همو میشناختن اما به معنااای واقعی مثله یه معجزه بود برام وقتی صحبت کردم با مشاور مرکز همکده اصلا فکر نمیکردم اعتقادی نداشتم اما نه تنها افسردگیم درمان شد،همسرم رفتارش باهام بهتر شد بلکه خودمو پیدا کردم همیشه دعاشون میکنم حتی برای دخترمم دوباره یه دوره دیگه برداشتم ولی با یه مشاور دیگه از مرکزشون چون گفتن باید به متخصص کودک و نوجوان ارجاعتون بدیم

شاید باورت نشه ولی شروع نشد دیگه دیدم اونا که زنگ نزدن چون گفتن خودشون زنگ میزنن خودم زنگ زدم گفتن ب ...

منم اولش فک کردم باید خودشون زنگ بزنن بعد فهمیدم من باید تماس بگیرم یا اینکه به مشاورم بگم خودش باهام تماس بگیره احتمالا اون پشتیبانش به شما اینو نگفته.من خیلی کارشناسم راهنماییم کرد خیلیم پیگیر بودن بنده خدا .حتی بعد از تموم شدن دوره باهام تماس گرفتن راجب اینک راضی بودم از پروسه مشاورم یا نه.که گفتم خیلی راضی بودم بخصوص از مشاوری که اولش باهاش صحبت کردم

خدایی خوبه مشاورشون.قبلا رو نمیدونم چون من تو همین امسال که درخواست دادم و جلسه برداشتم ازشون که شما ...

تو اوج کرونا واقعا همکده بداد من رسید همه جا تعطیل هیچکس از ترس جونش کار نمیکرد وضعیت روحی آدمها بخاطر ترس مرگ افتضاح 

چی از این بهتر که آدم با ۴۵ دقیقه وقت بدون هزینه رفت و آمد با همون دکتری که تومطب خودش ۲۵ دقیقه رو ۸۰۰ میگیره با ۴۲۰ تومن ۴۵ دقیقه تراپی داری تازه تست شخصیت و طرحواره اینا رایگانه که همه جا حداقل ۲۰۰ و هر ۹ جلسه ۱ جلسه رایگان داره برای آدمی که بخواد روی خودش کار کنه و مشکل داره واقعا خیلی خوبه از همه جای دنیا و ایران هم به بهترین مشاورهای تهران دسترسی داری

ولی یه عده همش دنبال حاشیه ان و میخوان جو بدن اینجا هم که یه نفر می تونه با صد تا اکانت بیاد شروع کنه به تخریب

منم متاسفانه گرفتار شدم و خدا ازشون نگذره که جیباتونو با دردهای مردم پر می کنن من که ازچند جا شکایت می کنم و براشون پرونده سازی می کنم اونایم که گرفتار شدن برید وشکایت کنید تا حساب کار دستشون بیاد از طرفی واقعا چند نفر راضی بودن راجب مشاوره کودک و شغل بوده و میگفتن راضی بودن ولی این سری واقعا منو گول زدن و پکیچ ۲۴ جلسه و هشت. میلیون از من گرفتن شما های که دارید طرف داری می کنید بیاید جلسه های مارو بخرید پولمون گیر بیاد اگه راست می گید یا شما ها که کارشناس همکده هستید آنقدر اعتبار دارید پولای مردم رو‌برگردونید تا اعتبار به دست بیارید یا حداقل تعداد جلسات و کم کنید. و پولامونو برگردونید تا مردم ازتون راضی باشن 

در ضمن طبق قانون نظام روانشناسی هرمراجعی هر لحظه بخواد جلسه هاشو ادامه نده در صورتی که ۴۸ ساعت قبل از نوبت باشه شما باید دو لشو برگردونید فکر نکنید مملکت بی صاحب هست 

منم متاسفانه گرفتار شدم و خدا ازشون نگذره که جیباتونو با دردهای مردم پر می کنن من که ازچند جا شکایت ...

عزیز شکایت کردی شما ؟ 

من که ول کردم نفرین کردم که ان شاالله خرج مریضی روانیشون بشه این پولا 

ولی دلم میخواد شکایت کنم از هزینش میترسم 

اتفاقا میخواستم بگم من شارژ جلسات ازت بگیرم چون جلساتم رو به اتمامه که پول پس گرفتی

سلام عزیزم منم پولمو پس نمیدن میشه لطفا از من بگیرین جلساتمو منتقل کنم براتون ؟ 😭😭 پولشو لازم دارم واقعا ولی پس نمیدن