2777
2789

ای خدا 🥲💔

خدایا تورا به آبروی بنده های عزیزت ، تو را به عشق علی(ع) و فاطمه (س) ات اجازه نده هیچ عاشق و معشوقی از هم دور بیفته🥲💔🤲🏻

خدایا تو را به آبروی عزیزات همه عاشق هارو به وصال برسون و عاقبتشون رو  بخیر کن🤲🏻

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ای خدا من بغضی شدم با این پیام🥺🤎🫂الهیییی آمیییین🤍🤍

قربونت برم🥲🫂

میشه اگه دوست داشتی واسه منم دعا کنی ؟

بخدا جیگرم خون شد از این فراق و این همه اتفاق دردناک .....

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
قربونت برم🥲🫂میشه اگه دوست داشتی واسه منم دعا کنی ؟بخدا جیگرم خون شد از این فراق و این همه اتفاق در ...

چشم حتما عریز دلم🥺🤍

بیا بغل خودم🫂

بخدا منم خستم فقط اومدنش مبتونه حالمو خوب کنه

چشم حتما عریز دلم🥺🤍بیا بغل خودم🫂بخدا منم خستم فقط اومدنش مبتونه حالمو خوب کنه

بیشتر از یکساله هر روز خدا شاهده خودش هر روز دارم عذاب میکشم......

انقدر اتفاقای وحشتناک بینمون افتاد ... انقدر جدامون کردن....

انقدر خودمون خطا کردیم....

که فقط می‌دونم بیشتر از یک ساله یه شب راحت نخوابیدم..‌جبگرم خون شده 

بیشتر ببینید
الان با همین؟خیلی خوب درکت میکنم میدونم چقد سخته🙂

نه ...کاش باهم بودیم .‌‌..کاش داشتمش الان ...انقد امشب دلم تنگ شده خوابم نمیبره‌.‌‌..

💔🫂

بیشتر ببینید
قربونت برم🥲🫂میشه اگه دوست داشتی واسه منم دعا کنی ؟بخدا جیگرم خون شد از این فراق و این همه اتفاق در ...

براتون صلوات فرستادم . 🌹

یا علی (ع) ❤️