2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یبار تماس گرفتن باهام

هزینه ش زیاده واسه تایمی که میزاره

برنامه لونا رو نصب کن,اونجا مشاور دارن چندتا،۱۵۰ تومنم هزینه ش

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
وای جدی ؟ چیکار کردن مگه  

ببین بزار کلشو برات تعریف کنم 

من بعد کنکورم بود رشته خوبی قبول نشده بودم طی دوسال کرونا خیلی از عزیزانم رو از دست داده بودم ، نامردی رفاقتامم که به کار مشکلات خانوادگیم روشون بود 

دیگه بعد اعلام نتایج حالم خیلی بد بود شب و روزمه شده بود گریه خلاصه یه نفرو لازم داشتم باهاش حرف بزنم همش میرفتم گوگل کلا همه جا دنبال یکی بودم با من حرف بزنه تو نی نی سایت عضو نبودم خواننده خاموش بودم 

ادامشو الان دوباره می نویسم  

خلاصه یه بار تو گوگل بودم که دیدم زده مشاوره رایگان همکده زدم روش و یکسری از اطلاعات رو وارد کردم رفتم 

دیدم دو ساعت بعد یه خانمی باهام تماس گرفت و اینا اولش که نفهمیدم چیکار کردم که اون زنگ زده بعد یادم آمد 

خلاصه شروع کرد حرف زدن با منو اینا بعد که مشکلاتمو گفتم گفت شما نیاز به یک مشاوره جدی داری من اسمتو می‌نویسم منم گفت من به خاطر ضربه هایی که خوردم نمیتونم اعتماد کنم خلاصه کلی وقتمو گرفت که اعتماد کردم 

گفتم بازم باید با مامانم در جریان بزارم این همش گفت آره بیست و چهار ساعت وقت داری وگرنه تخفیفی که بهت دادیم دیگه برنمی‌گرده نمیدونم کلی چرت و پرت دیگه 

من هزینه رو واریز کردم و دوباره گفتم یعنی واقعا میتونم اعتماد کنم و اینم با زبون بازی منو خر کرد 

قرار بود مشاوره از ساعت هفت همون روز که پول رو واریز کردم شروع بشه

شاید باورت نشه ولی شروع نشد 

دیگه دیدم اونا که زنگ نزدن چون گفتن خودشون زنگ میزنن 

خودم زنگ زدم گفتن باشه خودمون تماس میگیرم 

بهت بگم دو هفته شد تماس نگرفتن والبته قبلش گفتن درصورتی که شما بخواین کل هزینه بهتون برگردونده میشه 

منم بعد دو هفته که فقط پیگیری های خودم بود زنگ زدم گفتم آقا من مشاوره نمیخوام پولمو بدین اینام گفتن ما پولو نمیتونم برگردونیم کلا همه حرفاشونم انکار کردن درصورتی که به من هیچ مشاوره ای ندادن

خلاصه سرتو درد نیارم آخرش به بهانه الکی گفتم مشکل مالی دارم و اینا یه خانومه ای زنگ زد با رفتار بد باهام حرف زد گفت پولتون برنمی‌گرده فقط مشاوره رو براتون میزاریم گفتم من مشاوره نمیخوام 

خلاصه آمدم نی نی سایت دیدم چند نفر بودن راضی نبودن همینجوری پواسون خورده شده بود حتی یه خانومه ای که مشاوره ام داشت راضی نبود ولی پول هیچ کدومشون رو پس نمیدادن 

تا اینکه یه خانومه ای گفت باید بهزیستی زنگ بزنید و اینا 

نمی‌دونم چندین تا شماره گرفتم به چندین اداره زنگ زدم در تهران تا بلاخره پولمو پس دادن 

حتی یه آقایی بود که مال یکی از همین اداره ها بود به من گفت خیلیا ازشون شکایت دارن قرار بود بسته بشه ولی آمدن تعهد نامه دادن و اینا 

تجربه خیلی بدی بود برام ولی درس عبرت شد

وای عزیزم چقدر بد ، اره با منم تماس یه خانوم زبون بازم بود فهمیدم شگردشونه هی میگفت وضعت بده خیلی جلسات بالایی میخای تا گفتم نمیخام اخلاقش عوض شد ، گفتم ی پرس وجویی کنم حالا فعلا نمیدونم چیکار کنم بخاطر ترس و فوبیا میخاستم

وای عزیزم چقدر بد ، اره با منم تماس یه خانوم زبون بازم بود فهمیدم شگردشونه هی میگفت وضعت بده خیلی جل ...

راستش به نظرم هیچ کدوم از این مشاورت به درد نمیخوره بازم خودت میدونی و شاید واقعا افراد خوبی وجود داشته باشن 

ولی من خودم به شخصه خودم حال خودمو خوب کردم هر چند که همین الآنم درگیرم ولی از قبلم که دائما ناله و گریه بود خیلی بهترم 

من به شخصه ویدیو یوتیوب درمورد مشکلاتم زیاد می‌دیدم ، سعی میکردم از تجربه افراد دور و برم استفاده کنم . کتاب درمود مشکلاتم میخوندم 

تو نت سرچ میکردم 

خودت باید اطلاعات زیادی از خودت داشته باشی به نظرم حتی اگر میخوای بری مشاور نصف راه با اون باشه نصفه دیگه با خودت 

من که تاحالا از مشاور به شخصه نتیجه نگرفتم