2777
2789
اول یه پیام اومد که اقدام به پیگیری شروع شده گفت پیام دوم که معلوم نیست کی بیاد وقتی اومد مجدد از سا ...

سلام ،ببخشید شما مشکل تون حل شد؟ بعد از شکایت به بهزیستی پیگیری کردین و تونستین پولتون رو پس بگیرید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه لطفا منم راهنمایی کنی میخوام پولمو پس بگیرم تو رو خداااا

والا من گفتم زنگ زدم بهزیستی تهران اونا ههعی دست به دست شماره میدادن زنگ میزدم تا آخر یکی جوابمو داد مال خیلی وقت پیشه یادم نمیاد واقعا 

سلام عزیزم اولا که زنگ بزن تهدیدشون کن خود همکده خراب شده. بعدم شماره شکایات بهزیستی را بگیر و بگو میرم از دست شما هم شکایت میکنم که به این واحد متخلف مجوز دادید. من چهار روزه پولم را پس گرفتم. بهشون گفتم سر دکتر مملکت را که نمیتونی کلاه بزاری که. بعدشم زنگ زدم بهزیستی شکایت کردم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

دوست عزیز با شماره ۱۴۸۲ تماس بگیرید...سامانه دیده بان بهزیستی هست، بعد شماره ۱ رو بزنید...مربوطه به ثبت شکایت...در تایم اداری باید تماس بگیرید...شکایت تون رو ثبت کنید....ظرف چند روز خود همکده زنگ میزنه شماره کارت میگیره ازتون برای مرجوعی..... من دیروز ثبت شکایت کردم....امروز پولم برگشت به حسابم😍 خیلی اعصابم خورد بود...حس میکردم سرم کلاه گذاشتن....ولی خداروشکر پولم برگشت

دوست عزیز با شماره ۱۴۸۲ تماس بگیرید...سامانه دیده بان بهزیستی هست، بعد شماره ۱ رو بزنید...مربوطه به ...

سلام.عزیزم .منم برای همکده واریز کردم.البته نصف مبلغ بعد اومدم در مورد همکده تحقیق کردم دیدم اکثریت ناراضی هستن.نزدیک ۴تومان باید واریزمیکردم ولی ۱۵۰۰ واریز کردم قرار شد مابقی فردا واریز کنم.ولی الان میبینم شاکی زیاد داره.الان منم میتونم از طریق ۱۴۸۲ شکایت کنم و پولم پس بگیرم

مزخرف‌ترین سایت مشاوره چند میلیون هزینه کردم برای مشاوره با آقای مشاوری به اسم حق بین که اصلا مشکل شوهر منو که حتی بهش گفتم چیه و درخواست کمک کردم تشخیص نداد فقط حرف اضافه زد و همش منو متهم کرد