2777
2789

اینو بگم خیاطم

نمیدونم چرا شانس من هرجا میرم نمیشه

یه جا زدم خانومه تازه شروع کرده بود دوماه خیاطی زد منم علاف هر روز میرفتم اخرم مشتری نداشت جمع کرد

یه جا دیگه رفتم تولیدی یه اتاق 20 متری شاید بود صاحبش دائم اونجا بود یه آدم سیگاری هیز ، یه نصف روز بیشتر نرفتم

امروزم جایی رفتم به عنوان چرخکار گفتن زنگ میزنیم اگه کارت خوب باشه ولی اونام خبر ندادن دیگه 😔

کارش هرچنپ زیاد جالب نبود به 5 ،6نفر بابد جواب پس میدادی همه بالا سرت هی زود باش زود باش میکردن بازم راضی بودم برم ولی هنوز خبری نشده

نگین تو خونه کار کن هیچ مشتری ندارم هرچیم فامیله توقع کار رایگان داره

خودمم اصلا پولی دست و بالم نیست یه مغازه ای اجاره کنم

تروخدا به حق این ماه عزیز سر نمازاتون دعام کنید یه کار گیر بیارم هرجا میرم به یه علت نمیشه 

انگار طلسم شدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پیج بزن 

یه ذره خلاقیت داشته باشی سریع میره بالا

مثلا روفرشی. رو بردار بگو امروز می خوام با روفرشیمون لباس بدوزم😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

پیج بزن یه ذره خلاقیت داشته باشی سریع میره بالامثلا روفرشی. رو بردار بگو امروز می خوام با روفرشیمون ...

منم دیدم با پتو لباس دوخته بود🤣🤣

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

منم دیدم با پتو لباس دوخته بود🤣🤣

اره اینچیزا خیلی بازدید میگیره😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خب آگهی بزن چاپ کن تو کوچه ها بچسبون ،تو دیوار آگهی بزن ،تو اینستا پیج بزن

تو شهر ما بینهایت خیاط هست 

یعنی هر کوچه ای چند تا هست

محله پر خیاطه راحت ۲۰ تا هم خیاط هست تو همین همسایگی خودمون دوتای دیگه هم خیاط هستن اونام زیاد مشاری ندارن ، منتها جایی که امروز رفتم قدیمی بودن تو شهر

سلام ان شاالله گره کارت باز بشه چرا عروسک نمیدوزی، عروسک پرده،یا عروسک اویز در

ممنون عزیزم

ابنجا کسی این چیزا نمیخره بیشتر لباس سنتی هست ولی اونقدر خیاط هست که فقط اونایی که قدیمی ترن مشتری زیاد دارن

تو شهر ما بینهایت خیاط هست یعنی هر کوچه ای چند تا هستمحله پر خیاطه راحت ۲۰ تا هم خیاط هست تو همین هم ...

حالا تو بزن شاید از جاهای دیگه اومدن ،مخصوصا تو دیوار ،خودم میزفتم اونایی ک قیمت نوشته بودن مقایسه میکردم کدوم منصفانه تره ،بعد در کنار خیاطی لباس ،مجلسی و لباس عروس و ایناهم خوبه که بشه مزون زد

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اخه ببین اینجا بیشتر لباس سنتی میپوشنهیچ کس حتی مانتو هم نمیدوزه

خب فقط به شهر خودت فکر نکن بدوز به بقیه شهر ها ارسال کن