2777
2789

زمان مجردی نصف یا بیشتر خرج خونه رو داده باشه . خودش مستقیم نگفته ولی کاملا مشخصه .

البته راجب این موضوع دوبار باهاش صخبت جدی کردم یه جورایی بهش گفتم بعد ازدواج با این حقوق نمیشه خرج دوتا خونه رو داد . خودشم قبول داره .  خودش گفته بعد ازدواج کارتم دست تو باشه . 

ولی میترسم پدر مادرش به این موضوع عادت کرده باشن بعدا هم انتظار داشته باشن . 

اوایل فکر میکردم به جز اون درآمد خیلی کمشون ، هیچی ندارن . ولی الان فهمیدم یه زمین اضافه دارن .  میتونن اونو بفروشن باهاش بگذرونن . 

من مخالف کمک نیستم ولی الان زندگی در سخته ، واقعا نمیشه خرج زیاد کرد. 

بنظرتون عادت میکنن ، ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نهه 

خود پسره فک میکنم نتونه

تازه وقتی از پدر و مادر دور میشی 

بیشتر دلت پیششونه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
بیشتر ببینید

الانم بگه کمتر کمک میکنم بازم هر چی از ازدواجتون بگذره بیشتر و بیشتر به اون چیزی ک قبلا بود برمیگرده...

خاصیت ازدواجه هر چی جلوتر میری بیشتر میفهمی ارزش نداشته چیزیتو بخاطرش تغییر بدی