2777
2789
خودم یه مشاور دارم نلفنی باهاش جلسه میگیرم عالییی هرینه هم مناسب. یک ساعت رو ۱۵۰

عزیزم شماره و ادرسشو به من میدی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه سرتو درد نیارم آخرش به بهانه الکی گفتم مشکل مالی دارم و اینا یه خانومه ای زنگ زد با رفتار بد ب ...

سلام عزیزم چطوری تونستی پولتو بگیری دقیقا از کجا اقدام کردی منم به شدت درگیر شدم

سلام عزیزم چطوری تونستی پولتو بگیری دقیقا از کجا اقدام کردی منم به شدت درگیر شدم

والا عزیزم اصلا چیزی یادم نمیاد ، خیلی بدبختی کشیدم 

اول زنگ زدم رسیدگی به شکایات تهران ، شمارشونو از سایت برداشتم ، نمیدونم الآنم باشه یا نه 

اونا بهم گفتن به بهزیستی زنگ بزن بگو ، بهزیستی تهران 

احساس میکنم اونجا بیشتر کمکم کردن 

بهزیستی بهم شماره داد ، و همینجوری رفتم جلو تا ثبت کردن و رسیدگی کردن 

چند ماهی طول کشید 

ولی خیلی پیگیر بودم 

شماره ها رو همه رو حذف کردم ، داشتم تا یکسال ، گفتم دیگه کی ممکنه بخواد به خاطر همین حذف کردم 

والا عزیزم اصلا چیزی یادم نمیاد ، خیلی بدبختی کشیدم  اول زنگ زدم رسیدگی به شکایات تهران ، شمار ...

من زنگ زدم سامانه رسیدگی به شکایات بهزیستی ۲۱۸۲ گفتن بهتون اطلاع میدیم میترسم اونا هم با همینا زد و بند داشته باشن 

من زنگ زدم سامانه رسیدگی به شکایات بهزیستی ۲۱۸۲ گفتن بهتون اطلاع میدیم میترسم اونا هم با همینا زد و ...

زدوبند که ندارن ،ولی عجیبه گفته خبر میدیم 

منو ارجاع دادن و همینجوری اینقدر شماره تو شماره شد تا یکی جوابمو داد

زدوبند که ندارن ،ولی عجیبه گفته خبر میدیم  منو ارجاع دادن و همینجوری اینقدر شماره تو شماره شد ...

اول یه پیام اومد که اقدام به پیگیری شروع شده گفت پیام دوم که معلوم نیست کی بیاد وقتی اومد مجدد از سازمان پیگیری کن بعید میدونم اینجوری حل بشه

اول یه پیام اومد که اقدام به پیگیری شروع شده گفت پیام دوم که معلوم نیست کی بیاد وقتی اومد مجدد از سا ...

اره منم بعید میدونم 

من واقعا روزش اینقدر قطع و وصل شدم ، به اون یکی این یکی ارجاع داده شدم که فقط خدا می‌دونه 

یه هفته طول کشید دوباره پیگیری کردم 

آخر دیگه رسیدگی کردن 

خلاصه سرتو درد نیارم آخرش به بهانه الکی گفتم مشکل مالی دارم و اینا یه خانومه ای زنگ زد با رفتار بد ب ...

عزیزم میشه شماره هارو به منم بدی منم پولمو پس نمیدن خیلی نیازش دارم چیکار باید بکنم

عزیزم میشه شماره هارو به منم بدی منم پولمو پس نمیدن خیلی نیازش دارم چیکار باید بکنم

به خدا حذف کردم والا حتما میدادم 

حالا تو همین کامنتا گفتم باید قسمت شکایت بهزیستی تهران زنگ بزنید بگید تا راهنماییتون کنن