2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

عزیزم جفت اوایل پایینه باید به خودت شدیدا استراحت بدی بیشتر بخوابی . منم همیطور بودم وارد ششماه که شدم اومد بالا .بعدشم ک راحت شدم دکترم گفت دهانه رحمت شله . خودش گفت استراحت باید بکنی .ولی من بیشتر از اون بگه رعایت کردم. کل ۹ماه رو من خوابیدم فقط سرویس میرفتم .دیگه همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

عزیزم نگران نباش و به خدا توکل کن من دقیقا همین مشکلات رو داشتم و حتی خیلی بیشتر 

الانم به لطف خدا دخترم 9ماهشه

نگران نباش فقط استراحت مطلق داشته باش

اگه بخوای من راهنماییت میکنم

فردا میرم تو ۱۶عزیزم متاسفانه هیچی حالمو خوب نمیکنه اب  هم تازگیا میخورم میارم بالا.چون قرص و ...

خیلی تاپیکت صادقانه بود نگران بچت نباش خدا حافظش هست اما یبوست رو درمان کن کاهو و سبزیجات مصرف کن اگر نمیاری بالا و حق با اون پست هست داری سخت میگیری... ممکنه افسرده بشی... اگر یبوستت چندروزه هست زور نزن با مشورت پزشک تنقیه کن تنقیه توی نت بزن روشش هست

امام رضا که رفتم داخل حیاط ناخودآگاه اشک ریختم حسش کردم و به دلم افتاد اون خواسته قلبی چندین ساله م رو گرفتم هیچ وقت زیارت اینجوری نکرده بودم هنوز مشخص نیست وقتی حاجتم گرفتم میام همنیجا میگم نذرهام ادا می کنم اسلام علیک با علی بن موسی الرضا.اگر میشه سه تا صلوات بفرست حاجتت بگیری

عزیزم پلو نخور 

نهایتا تو سوپ بریز بخور . 

سوپ برنج ورمیشل جو هر دفعه با یکیش یا درهم درست کن 

و برنج کلا حذف کن 

و مرتب آبجوش بزار ولرم بشه و بخور روزی هفت هشت لیوان 

بعد چند روز خیلی بهتر میشی عزیزم 

غصه نخور فکر نکن 

کسی دیگ نگهدارتون 

ما بنده ها کی هستیم 

همه چیز دست اون بالایی جانم 

منم باردارم بچم دختره

کم اشتهام و همش حالت تهوع دارم

یبوستم که نگم برات شدید

اما ببخشید تو واقعا نمیدونی نباید تو توالت زور بزنی؟؟؟ نمیدونی جفت میاد پایین؟ 

من شده ۵ روز دستشویی نرفتم اما عمرا زور نمیزنم. بالاخره خودش مجبوره بیاد، برو دکتر برات دارو مینویسه.

عزیزم امیدتون به خدا باشه.🌷

اگر تهران هستین حتما برین یه مرکز بارداری خوب

من خودم مرکز «سلامت مادران» رفتم.

اینجا برای خانوم فیروزه روستاست،اولین مامایی که اینجور مراکز رو توی ایران راه اندازی کردن ایشونن.

من خودم مهر ۹۸ با اینکه خیلییی سخت بود ولی طبیعی زایمان کردم.از ماه ۵ باردارب؛تمام مدت مرکز بودم،همه ی ورزش هام رو انجام دادم.ایشون هر جلسه راجع به یه مبحث بهمون آموزش میدادن.

فرقی هم نمیکنه انتخابتون سزارین باشه یا طبیعی؛جلسات در هر صورت کامل هستن

امیدوارم دفعه ی بعدی تاپیک خبر خوش برامون بزنین😍

عزیزم یه جا نیفت سعی کن راه برو بی تحرکی باعث یبوست میشه من 16ساله بودم پسرمو باردار شدم به اندازه ای ویار داشتم که خون بالا میاوردم یبوست شدید داشتم شروع کردم به مصرف غذاهای نرم و بعدش پیاده روی هر صبح یه لیوان شیرعسل غلیظ میخوردم رودم نرم شد و یبوستم ازبین رفت حالت تهوع رو داشتم ولی بخاطر بچه خودمو مجبور میکردم غذا و میوه و همه چی آب زیاد میخوردم باورکن سر سفره یه سطل کنارم بود میخوردم همونجا بالا میاوردم ولی نا امید نشدم روز سزارین خوردم زمین پای بچه تو شکمم ترک برداشت بدنیا اومد پاشو گچ گرفتن 1 روز بعد از سزارین خونریزی شدید روده و معده داشتم هرکی جای من بود میگفت زنده نمی مونم من یه پسر 4و نیم کیلویی بدنیا آوردم خودم هم تا 1 ماه بعد سزارین کامل خوب شدم نمیگم به حرف دکتر گوش نده ولی نا امید نباش نیفت تو رختخواب این بچه از الان همه چیزو متوجه میشه تمام انرژی منفیو جذب میکنه قوی باش همش درست میشه و میگذره

از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

من ماه ۵بارداری به اندازه یه مشت کیسه ابم اومده بود تو واژنم و دهانه رحمم باز شده بود و اینقدر زور زده بودم ولی با استراحت مطلق کیسه اب رفت بالا و دهانه رحمم هم نرمال شده الکی به خودت استرس راه نده 

هفته چندمی؟