2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

ی بشقاب کاهو خرد کن و دو سه قاشق روغن زیتون بریز روش و چند قطره آبلیمو و نمک و اینو هر شب بخور یبوستت رفع میشه ،منم بارداریم یبوستو با همین روش کنترل کردم

تخم شربتی و انجیر و آبغوره هم زیاد نخور چون جفتت پایینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چایی به هیچ عنوان نخور چون یبوستو بدتر میکنه. هویج رنده کن بخور..سبزی خوردن حتما سر هر وعده از غذاهات باشه. ترشی تعطیل کن

صبحا از خواب پاشدی ناشتا یه لیوان آب داغ بخور. انجیر خشک رو خیس کن یه نیم ساعتی بعد بخور. اینا درمان یبوسته برای باردارا

Kiziim
از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

عزیز دلم حاله روحیت خیلی بیشتر از حاله جسمیت ب اون طفلک ضربه میزنه .

قوی باش ب خدا توکل و ب حضرت زهرا توسل کن .

اگه تهرانی حتما یه ویزیت پیش دکتر فاطمه شعر باف برو 

بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

تو تنها مادری نیستی که این مشکلات رو داری ....محکم باش من خودم تو سه ماهه اول سه کیلو کم کردم از تهوع دل و روده ام بالا میومد نمی‌تونستم آب بخورم.ولی ماه چهار به بعد خوب شدم.بچه هم ماه‌های اول نیاز چندانی به غذا ندارد انشالله از ماه‌های بعد خوب غذا میتونی بخوری....تازه من طفلی با یه بچه پنج ساله و دست تنها مجبور بودم با حالت تهوع برای اون بچه هم غذا درست کنم و نیازهاش رو پاسخگو باشم

عزیزم دخترت ازبدن شماتغذیه میکنه اون بدن خودته که بی بنیه میشه همه ی اینایی که گفتی درمان داره ،زن داداش منم طفلی هیچی نمیخورد رائم بالامی اورد حتی وقتی معده ش خالی بود زرداب بالامی اورد الان ماشالله دخترش اززیبایی هیچی کم نداره

سلام گلم من هم وقتی باردار بودم خیلی حالم بد به طوری که وقتی از امتحاناتم برمیگشتم تو ماشین وراه رو وروی شوهرمم حتی می‌آوردم بالا انقدی یبوست داشتم که شد بواسیر ولی پسرم صحیح سالم به دنیا اومد سر اینکه تو انومالی بهم گفتن ممکنه قلبش سوراخ باشه کلی استرس کشیدم وسر هر چیز الکی نتیجه شد اینکه پسرم الان ریفلاکس معده وکولیک داره وبه شدت بی قراره واذیت میکنه برای تهوع هندوانه وزنجبیل عالیه منم خوردم روم اثر داشت ازت خواهش میکنم به خاطر فرشته کوچولوت هم که شده استرس نداشته باش درضمن منم هماتوم داشتم دفع شد قشنگم برات خیلی دعا میکنم مطمئنم یه روز میای تاپیک میزنی عکس فرشته کوچولوتو برامون میزاری ومیگی که صحیح وسالمه مراقب خودت باش عزیزم

عزیزم اگر مشکلی نداری شربت لاکسی ژل بخور و تا میتونی بخواب تکون نخور زیاد. برا تهوع چیزای ترش فکر کنم خوب باشه. لیمو بو کن . زنجیبیل بخور البته ب دکترت بگو بخورم یا نه .. ویتامین ب۶ ..  اوایلش داره همه اینها. باید بگزره همراه بارداریت دارو هم استفاده کنی. هرروزم صلوات بفرسی ب نیتش خدا کمکت میکنه نترس هیچی نمیشه